Tips för vackert hår

Vackra, glänsande hår som i TV-reklam. Vi gör det. Men hur kan du ge naturen en hjälpande hand om du inte är välsignade med en Hollywood-liknande hår? Det finns många knep och tips för att få en bra hår utan peruker eller hårförlängningar. Full, glänsande, friskt hår; Det är inte bara reserverad för modeller och skådespelerskor. Med huskurer och dess produkter går långt. Vågor, lockar, blond, högre, glänsande ... Gör ditt val.

Full och glansigt hår

Du gör ditt hår starkare och fylligare när håret sköljning med en misshandlad ägg. Tvätta håret efter bara med schampo och skölj med ett ägg. Var det igen med varmt vatten, annars kan verkligen stinker. Protein i ägg är vad det stärkte henne. För en vacker glans, kan öl vara mycket fördelaktigt. Använd den också som en sköljning och ditt hår kommer att skina vackert. Istället kan du också vinäger utspädd med vattenanvändningen. Detta du spola inte. I början luktar illa, men om håret är torrt igen den obehagliga lukten kommer snart att försvinna.
Många av dessa ingredienser används också i kosmetiska hårprodukter. För knucklebones bland oss, är det också möjligt att skölja efter att tvätta håret med iskallt vatten. Detta gör att håret nagelbanden ansluta vilket ger en fin lyster. Det kan handla om dusch, men också under kranen.

Blond?

För att göra ditt hår blondare, kan du skölja håret med kamomillte. Kamomill är också ofta används i schampon för att ge henne en somrig blond effekt. Du kan också använda citronsaft att bleka det. Applicera pastan på ditt hår och gå dit det sitta i solen. På grund av kombinationen av solen och citronsaft bleker håret. Gör inte alltför ofta, eftersom det kan torka ut håret ordentligt.
Naturligtvis kan man Coupe de soleil, förutom av en frisör, görs också av solen. Det kallas inte "soleil". Speciellt vått hår kommer att blekas av solen. Men titta på det här, eftersom solen kan torka henne. Det finns också sprutar blonda försäljning, som håret kan vara en nyans ljusare.

Vågigt hår?

Till detta inte direkt mäta en locktång i vädret. Om du har långt hår, kan du fläta håret ?? kväll. Nästa morgon, har du vackra lockar. För bättre resultat, gör fläta håret fuktigt innan. Men gör inte det för blött, eftersom påsarna lockar det ?? förmiddagar utanför det igen. En hårgelé, mousse eller hårspray för att hålla lockarna håller längre. Med små flätor eller bullar, skapar du härliga små lockar för ett fullt huvud.

Växa snabbare?

Vill du längre hår, och företrädesvis så snart som möjligt? Scalp massage flera gånger om dagen med fingertopparna.
Detta stimulerar blodflödet, vilket håret växer snabbare. Du kan också använda din hårborste. Gnid borsta försiktigt över hårbotten och gör cirkulära rörelser.
Värme växer hår, som spikar, också snabbare. Därför, på sommaren, växer snabbare än på vintern. Ett annat sätt är att droppa lite lavendelolja i håret pensel. Detta främjar hårväxt och också låta håret en fin glans och luktar trevligt!

Fett hår

Massera huvudbyggnaden stimulerar hårväxt, utan också gör ganska fet. Det är också för fett hår rekommenderas inte att tvätta håret för ofta. Detta gör håren så att säga beroende av schampo och kan inte leva utan det. Man kan också blanda schampot först med lite vatten, så att den blir mindre koncentrerad. Du kan också ?? kväll gör vissa talk i håret. Det tar lite fett. Observera att du då inte behöver från dörren, eftersom särskilt på mörkt hår ser ut som talk snarare ?? konstig.

Torrt hår

Som ovan, såsom beskrivits, gör huvudmassage håret fetare. För torrt hår, är det, naturligtvis, bara att ett bra sätt att göra det mindre torr. Täck håret med olivolja och låt den dra tillbaka en timme. Då du var ute igen. Det finns också särskilda balsam till salu för torrt hår. Dessutom, hårtork, perms och färger du avråda henne. Inte fortsätta med solljus. Detta torkar henne enormt. En hatt, huvudband eller en bulle där ändarna inte kommer i solen är användbar för att förhindra detta så mycket som möjligt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha