Tips för Skrivare

Ander Ågren Februari 27, 2016 Elektronisk 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I Nederländerna har nu de flesta hushåll har en dator, en internetuppkoppling och tillhörande kringutrustning. Här är några tips för inköp, användning och underhåll av skrivaren:

Att köpa en skrivare

Det finns nu att hitta många spektakulära erbjudanden, skrivare med många funktioner och erbjuds till mycket låga priser. Men ofta använder dessa billiga skrivare mycket dyra patroner. Så det är klokt att gå av när du köper i skrivaren först på priset på kassetten, och sedan titta på köpeskillingen.
Inse också köpa en skrivare som du använder den. Om detta är nästan uteslutande för att göra textdokument då kan det vara klokt att överväga att köpa en svartvit laserskrivare. Patronerna på dessa är relativt dyra, men mycket längre, vilket skulle kunna vända på priset per sida är mycket lägre.

Fotopapper

En skrivare gör bättre med X fotopapper än den andra. Vanligtvis blir det tillverkarens rekommenderade fotopapper fungerar bäst eftersom kemikalier i denna skrivarbläck är skräddarsydd för detta papper. Om du vill använda olika papper, även köpa olika typer av fotopapper att ta reda på bästa kombinationen för din skrivare. Även med billigare märken är bra kombinationer.

Torkning trycket

Ge utskrifter tillräckligt med tid att torka, särskilt vid utskrift av foto ?? s klokt om du har flera bilder samtidigt ?? s tryck bort den direkt från skrivaren så att de inte ljuger för varandra och ha tillräcklig tid att genomföra.

Regelbunden rengöring av skrivhuvudet

Även om de flesta skrivare inbyggda rengörings ?? program ?? skrivhuvudet vet att detta är ofta inte tillräckligt. För att undvika igensättning är det därför lämpligt att rengöra huvudet regelbundet försiktigt med en mjuk bomullstrasa eller en bomullspinne.

Tilltäppta patroner

Bläckstråleskrivare som inte används ofta kan ha att göra med igensatta skrivarhuvuden. För att lösa detta
av chefen natten i varmt vatten tillsätts med en skvätt ammoniak blötläggning.

Institutioner medföljande programvaran

Många program är fabriksinställd för att skriva ut på den högsta kvaliteten, naturligtvis, ger det en mycket högre bläckförbrukning på en lägre kvalitet. Att gå för sig själv innan du skriver ut endast en gång efter de krav du ställer på kvalitet och justera inställningen för att passa dina behov. Detta minskar kraftigt bläckanvändning på.

Påfyllning cartidges

Åsikter om påfyllning varierar brett. En del föreslår att huvudena på cartidges görs för engångsbruk och är därför inte lämpliga för påfyllning. Kvaliteten på dina utskrifter skulle vara genom att fylla kan minska Andra hävdar att kvaliteten förblir ändamålsenligt och att det finns betydande fördelar för din plånbok i samband med påfyllning. Dessutom hävdas av förespråkarna att det inte redan skulle skapa alltför många problem om du inte vänta alltför länge innan påfyllning. På grund av den långa väntan kunde torka svampen inuti patronen och klumpar, sker detta genom snabb påfyllning. Du kan alltid prova för en gångs skull och sedan besluta. Observera att vissa tillverkare garantin om du inte använder originalpatroner för skrivaren ogiltig.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha