Tips för en professionell Linkedin-profil

Ennert Lindbergh Februari 27, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Skapa en Linkedin-konto är lätt, men vill spela så mycket som möjligt eftersom det finns och ge dig själv en yrkesprofil, hålla dig följande tips.

Fördelar med Linkprofil

  • Din profil är ett online visitkort, men mer genomarbetade eftersom du har mer utrymme att förlora dina data.
  • Du kan enkelt kollegor via din profil ?? s / klasskamrater / Nätverk hämta kontakter.
  • Du kan söka efter jobb och efter jobb
  • Du kan ställa frågor till kollegor ?? s och specialister
  • Du kan ansluta till ett visst nätverk eller målgrupp eller bara göra en start.
  • Du kan rekommendera människor, och du själv är också rekommenderas av någon

Skapa din profil

Särskilt om du är en professionell / affärsprofil för att skapa det är viktigt att ägna uppmärksamhet och att visa så mycket av dig själv. Detta gör att du kan dra dina kunder och öka din förtroende för dem.
Lägg Foto
Lägga till en tydlig bild av dig själv. Detta inger förtroende hos människor du inte känner och det hjälper andra människor att hitta dig snabbare.
Lägg till e-postadress
Människor är mer benägna att skicka ett mail till exempel ringer. Du förväntar dig att få en hel del e-post via din Linkedin-kontakter, är det en idé att skapa en separat e-postadress för din profil. Så hålla verksamheten separat från dina privata mail ?? e-post.
Inledning Lägga till text
På toppen av din profil, det finns utrymme för ett kort meddelande så ?? n 140 tecken. Här kan du lägga till en personlig introduktion eller beskrivning av dig själv. Du kan också välja här till faktiska meddelanden. Varje gång du ändrar text i denna del av din profil för att få dina kontakter för att se denna förändring i sitt hem. Du får din tur, därför att se nyheten om dina kontakter på din hemsida. Du kan också välja att placera en länk i din profil.
Arbetslivserfarenhet
Utse här utom jobbet själv du arbetar. Beskriv saker koncist men försök att få en komplett bild och inte att förglömma viktigt.
Online länkar
Du kan i denna del av din profil nämna ett företag eller personliga hemsida. Totalt kan du lägga till tre till vänster, så gör bra val. Glöm inte att tala om vänster om namnen där. Om du inte vet var kontakt länka honom / henne kommer att gå, det kommer inte att klicka.
Lägg till andra kontakter
Försök att undvika standardLinkEdin inbjudan när du lägger till en kontakt beslut. Föredrar att skriva en mer personlig inbjudan. Om någon ger dig innan om att lägga till dig som en kontakt.
Slutligen
Uppdatera din profil regelbundet och även regelbundet logga in på ditt konto. Så du visa dina kontakter att du är aktiv på Linkedin och du kommer också att besöka här oftare. Själv kan du också hitta potentiella kunder eller kontakter via sökalternativ och därmed utöka ditt nätverk.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha