Tips för en fågel vänlig trädgård

Mängden fåglar och mångfalden av fåglar i trädgården beror i stor utsträckning på utformningen av trädgården. Fåglar är verkligen letar efter en säker miljö för mat, vatten och en plats att bygga ett bo. Även en liten trädgård kan omvandlas till en fågel vänlig trädgård.

Säker trädgård

Fåglar är försiktiga djur. Ett ögonblick av ouppmärksamhet kan vara dödlig. Katter är ett hot, utan en fågel kan falla offer för en hök. Och en lätt skada är att en fågel ofta omedelbart livshotande skador. Därför är det viktigt att trädgården några taggiga, buskiga vintergröna buskar eller ansikts, eller ett träd där fåglarna kan ta skydd i händelse av fara. Dessa buskar kan sedan igen i höst är en näringskälla för bären.
Fara
På platser där fåglar på vintern kommer att äta eller dricka, det är bara viktigt att skapa en rymlig och stilren plats. Så att fåglarna kan äta och dricka tyst och fara se det komma i god tid.

Mat

Fåglar i synnerhet som rörigt, unserviced trädgårdar. Mellan kvistar, löv och växtrester fåglar hitta insekter och frön. Även mellan marktäckande växter i trädgården livs många insekter som också kan fungera som bytesdjur. Det är också viktigt att plantera trädgården med blommande växter. Dessa växter lockar många insekter som hoverflies, bin och humlor. Dessa växter också lockar fjärilar att lägga sina ägg på vissa anläggningar där återigen larver kläcks.
Frön och bär
Under hösten kommer fåglar söka buskar som bär bär och frön som finns på bleknat blomstjälkarna. Det är därför viktigt att dessa stammar så länge som möjligt för att låta stå, och de föredrar att vara ren förrän i början av våren.

Vatten

Fåglar ser ut vatten att bada i eller dricka. Bada är ofta viktigt för fåglar att hålla fjädrarna i gott skick och att svalka på sommaren. En fågel-vänliga trädgård bör helst också att rymma en vattenelement. Om en damm är för stort steg, kanske ett tråg eller vattenskål ett bra alternativ. Placera skålen i en tydlig och helst också ett upphöjt område.

Nest Opportunity

Slutligen ger en fågel vänliga trädgårds möjlighet för fåglar att bygga bo. Vissa fåglar gillar att använda en holk på ett träd eller lada. På vintern är dessa birdhouses används ofta igen som en viloläges plats. Andra fåglar gör sina bon i tät häck eller vägg av grenar. Om dessa delar finns i trädgården, kommer fåglarna att vara där vill använda. Rörigt trädgård ger återigen en bra bit in önskad bomaterial
(0)
(0)
Tidigare artikel Homebrew Channel - WBFS Chef
Nästa artikel Stor koppar

Kommentarer - 1

Ojämn, unserviced trädgård ... ja, då måste det vara okej smile Jag har ännu alltför många woodlice och sniglar, så det kan finnas vissa fåglar.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha