Tips för att spara pengar!

Krisen bör vara nästan alla är lite tystare ska göra med sina pengar. Att hitta ett jobb är svårt och om du redan har kan vara ett jobb som du kommer att bli avskurna. För att kunna hålla huvudet ovanför vattenytan här är några tips för att spara pengar.

Tips 1: Öppna två konton

För att hålla det enkelt, är det lämpligt att öppna två konton. En där du sätter in en fast månadsavgift för rörliga kostnader, såsom livsmedel, kläder, etc. Den andra konto som du använder för fasta kostnader såsom hyra och gas / vatten / elkostnader. På så sätt skapar du din lista och se exakt vad du gör och vad du inte har. Observera att du inte är en överdriven mängd på räkningen betalat för de rörliga kostnaderna, eftersom det kan vara så att du fortfarande tillbringar för mycket per månad, och lite eller ingenting kvar.

Tips 2: Pin vecko pengar för dagligvaror

Anta att du har en budget för meddelanden 200, - Euro per månad. Pin än i början av varje vecka 50, - Euro som du har ärenden under hela veckan. På detta sätt får du en inblick i dina utgifter. Om du betalar kontant, du inser att du gör detta mycket mer än när allt pint. Se också till att du gör en hel del mer på mat när det är så billigt som möjligt, eftersom du är på en budget. Om du är någon som fortfarande hemlighet at-pint, ta ditt betalkort än inte när du går och handlar. Om du inte kan frestas.

Tips 3: Öppna ett sparkonto

För människor som vill spara eftersom framtiden är fortfarande något osäker, är det klokt att öppna ett sparkonto och pengar där varje euro som inte spenderas. Detta kommer att säkerställa att du fortfarande spendera pengar. Dessutom har du ett mål i sikte på detta sätt och du kommer att ägna mer uppmärksamhet åt priserna i snabbköpet exemplet. En annan fördel med ett sparkonto är att ränte krita. Hur hög räntan varierar beroende på bank och typ av konto, men om du har en stor mängd i sparkonto då detta kan fortfarande vara en trevlig mängd.

Tips 4: Köp försäljningen

Du kan verkligen inte kan sluta shoppa? Sedan är det bara shoppa i försäljningen. Och du fortfarande vill antyda att fin tröja? Köp den endast om det markeras. I Nederländerna försäljningen vanligtvis i december / januari och juni / juli. Också trevligt är det att gå en gång till Batavia Stad eller andra billiga klädaffärer såsom Primark att köpa billiga kläder.

Tips 5: Sälj Gamla grejer

Har du saker i garderoben som du inte använder längre? Sälj dem! Detta kan ske genom att placera annonser på klassificeras annons platser och även om du kan göra Oproepjes via sociala medier eller om du går till loppmarknaden för att sälja dina grejer där. På kungens, kan du också förlora alla dina saker och oftast detta ger en trevlig mängd också.

Tips 6: Gå till marknaden

Frukt och grönsaker är ofta mycket billigare på marknaden än i snabbköpet och kvalitet, det är ofta mycket bättre. Förutom frukt och grönsaker, finns det naturligtvis andra saker på marknaden för försäljning. Även kläder görs för lite pengar. Så du verkligen vill spara, sedan gå titta på marknaden!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha