Tips för att snabbt hitta ett rum i Nijmegen

Lall Gunnarsson Januari 7, 2016 Hus & Trädgård 24 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kommer du att studera vid HAN och Radboud University, eller bara vill börja i liten skala med att leva på egen hand? En sökning på ett rum i en upptagen college stad kan vara mycket svårt. Det finns en hel del konkurrens och lågt utbud. Om du letar efter ett rum i Nijmegen, finns det några praktiska tips för att veta att snabbt hitta ett rum. Är du student än du skulle till exempel skriva till studenten. Det finns flera webbplatser där du kan gå vidare.

Snabbt hitta ett rum i Nijmegen

"Studenter i Nijmegen måste vänta i genomsnitt tre år i ett rum."
Om dina föräldrar inte har en obegränsad budget eller du måste betala allt själv, kommer du att känna snabbt vid en maximal hyra på cirka 300 euro. För det priset, är de flesta studenter söker. Det finns några snabba tips för att hitta ett rum
Via via
Be dina vänner, släktingar och vänner om de vet någon i Nijmegen har ett extra rum eller är villig att titta runt för ett rum för dig. Har du inte ett rum även om du behöver för att börja dina studier? Fråga runt på dina klasskamrater. Ofta också i rum, kanske i deras komplexa har ett rum som är tillgängliga, eller de känner folk som har avslutat sina studier och vars kammare frigörs.
Stickies
I stormarknader ofta hänga till salu / sålda tecken. I Nijmegen hänga dessa tecken på varje Albert Heijn, och ibland i andra grenar av stormarknader. Du kan alltid be kassörskor eller kan hänga dig på ett fat. Jag har själv en gång gjorde en eftermiddag av Nijmegen där jag hade hängt ett blad i tre stormarknader. Inom tre timmar hade jag någon på linjen som hade ett rum för mig. Du kan också hänga upp anteckningar på school eller college vart du ska. Detta är användbart eftersom
människor som kommer hit ofta bor i närheten och det är mer troligt att du rummet är nära universitetet eller din skola.
Tips: Om du lägger en anteckning, är det lämpligt att göra det så att människor kan riva av ditt telefonnummer och e-postadress så att själva obligationen dröjer. Så flera personer kan svara på en stormarknad och inte behöver hänga upp varje gång nya omröstningar. Det är också lämpligt att inkludera enbart noteringar hänga på platser där du skulle vilja bo i grannskapet.
SSHN
Om du letar efter ett rum i Nijmegen är det första du måste faktiskt göra det, du registrerar dig med SSHN. När du släpper rum och du anger du automatiskt får tilldelas rummet först på väntelistan. Ju längre du är registrerad, kommer du också mer benägna att ha större rum i andra byggnader. De flesta elever i Nijmegen få igenom SSHN ett rum.
Internet
På internet finns många webbplatser där du kan hitta ett rum. Ofta platserna i hela Nederländerna men ibland specifika för Nijmegen. Ofta är dessa platser kostar pengar medan du är osäker på om du faktiskt få ett rum eller bjuds in till en kväll utseende, hålla i minnet.
Tre bra rum platser:
för rum i Nederländerna
för rum i Nederländerna
för rum i Arnhem / Nijmegen
Dörr-till-dörr broschyrer
Du kan sätta in en annons i en hus till hus blad som du letar efter ett rum. Huset till personaltidning Nijmegen Bridge Du måste tänka på reklam anklagad för hundra euro.

Rum och fann då?

Och sedan när det är dags att du har hittat ett rum, finns det några saker du bör leta efter:
  • Har rummet har en egen ingång eller som dig varje gång någon annan i rummet för att komma till ditt rum?
  • Hur uppvärmda rummet?
  • Vad är allt det ingår i hyran? Om du har en egen gas, vatten, el och internet för att betala eller det ingår?
  • Om din gas, vatten och el betalas tillsammans, hur mycket kostnaden kommer att handla om?
  • Finns det andra kostnader?
  • Vilka är din familj, och vad du delar med dem?
  • Är rummet möblerat eller omöblerat och du måste betala för mer hyra?
  • Är rummet värt priset?

Med dessa tips kommer du att ha ett rum snabbare än du trott.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha