Tips för att sluta röka

Dietmar Svärd Februari 27, 2016 Hälsa 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor vill sluta röka, men inte alla lyckas. Den större delen av röknings börjar slutligen att röka igen. Den här artikeln innehåller tips som kan hjälpa dig att sluta röka Den stora majoriteten av människor som väljer att sluta röka inte lyckas. Ofta frestelsen av cigaretter återigen för högt. Ofta att disciplin är inte bra och att den berörda inte dra nytta av verktyg som kan hjälpa dig att sluta röka person. Den här artikeln innehåller några tips som kan hjälpa dig att sluta röka.

Tala om familj och vänner och du slutar

Ett viktigt tips är att hålla din familj och vänner för att berätta att du vill sluta röka. De kommer att stödja och trygga i sin närvaro kommer du aldrig börja röka igen. Fråga dem också strängt på dig om du skulle börja igen. Det sociala trycket den orsakar kan vara ett viktigt incitament för att sluta röka.

Fördelar

Håll fördelar i åtanke, och komma ihåg om du inte kan motstå geneigten på kort sikt överväger fördelarna med lång sikt. Några av fördelarna är: du lever längre; du känner dig bättre, det är billigare; och du luktar bättre.

Stoppdatum

Prick en dag när du ska sluta. Detta kan vara din födelsedag eller nyår. Ta bort den dagen också radikalt alla cigaretter. Det kan vara lämpligt i upptakten till den dagen sakta minska din cigarettkonsumtionen, så svaret av kroppen blir mindre intensiv, men också göra dig mentalt själv kan vänja sig vid tanken.

Cold Turkey

Detta är kanske den mest populära metoden för att sluta röka. Du gör denna metod inte använda hjälpmedel som nikotinplåster. Du bygger också något af.U stoppar omedelbart. Det är bra att ta reda på själv om den här metoden passar dig. När en person som kommer att fungera bättre än andra.

Undvik

Gå inte till platser där du vet att en hel del rök. Du skulle lätt kunna få frestas igen. Gå om du går ut även till personer som står utanför att röka, eftersom vanligtvis dessa är de tider då människor - under påverkan av trötthet och / eller alkohol börja röka igen.

Ge inte direkt

Ge inte upp om den inte stoppa den första gången. Det finns något för alla en andra chans och de flesta människor som slutat röka, är det inte lyckats för första gången.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha