Tips för att kontrollera ilska

Tips för att kontrollera din ilska. Ilska är en stark känsla. Framväxten av ilska, du ofta inte kan kontrollera. Men för att effekterna-nings, uttryckssätt eller beteende och strategi med ilska gå ändå. Ilska är, grovt räknat, våldsamma extrema ilska att styra insatser och kan uttrycka sig i aggressivitet, combativeness, vredesutbrott, lust att förstöra eller oskadliggöra etc. sätt att kontrollera utbrott, tips och tricks om hur man kan kontrollera ilska, kan du läsa i den här artikeln.

Ilska Ilska - Emotion Feeling

Ilska och raseri är en term eller fras används ofta omväxlande. Men nästan alla intuitivt vet att ilska är starkare och tyngre och kan vara bortom ilska. De exakta skillnaderna inte att ge ett, två, tre. Det finns skillnader i åsikter och synpunkter mellan flera vetenskapliga discipliner.
Emotion och känsla. Där vi i stort sett överens om, är att ilska är en känsla som är extrem eller våldsam ilska. Att ilska är mer en känsla. En detaljerad diskussion av skillnaden mellan känsla och känsla kan hittas i känslor.
Ilska kan också vara en ansamling som ackumuleras, staplade sin ilska. Ilska är en stark känsla, en impuls eller önskan som sporrar att vidta åtgärder, t.ex. utbrott, förstöra eller oskadliggöra, som när du är arg inte eller behöver inte alltid vara fallet. Följande tips kommer båda att användas som en term ilska raseri eftersom tips är delvis syftar till ilska ett förebud, kan signalen vara eller kan samlas, urarta till ilska.

Tips för att kontrollera din ilska

 • Acceptera din ilska
 • Räkna till 10 och Timeout
 • Hög - Avkopplande Andning
 • Fysisk release - Övning
 • Att förhandlings - I-meddelande
 • Orsaker - Tricker ut
 • Möjliga fysiska orsaker
 • Misstro och tillit
 • Ansvarstagande
 • Fusk trick inom Övriga

Acceptera att det kan finnas ilska i dig

Ilska acceptera. Du behöver inte sämre eller mår dåligt eftersom eller när du är arg. Ilska bör i princip bara. Jag försöker bara något annat att göra med det än att kasta det rakt på sak och se om energi som kan kanaliseras. Så du fördömer det onda i sig, men vänder er uppmärksamhet på sätt att uttrycka.

Räkna till 10 att fördröja din ilsket svar - Time out

Ilska fördröjning. Testa din ilska som kan leda till ilska eller ilska inställd genom att räkna till 10. Det låter väldigt enkelt, men det verkligen fungerar om du gör det personligt. Början på dig själv att räkna till 10 och fokusera på dessa program. Om det lyckas, försök att räkna till 20 och senare 30, en minut eller längre. Om du gör detta på allvar och konsekvent, kommer du att märka effekten. Du känner att du kan styra din faktiskt. Kanske du inte kan hålla din ilska i handen, men ditt beteende, det sätt att uttrycka din ilska.
Time out tar. Om detta är för svårt i början att göra för dig i närvaro av den andra, är det bäst att gå ut ur rummet, bara försvinna och i ett annat rum eller lämnar via räkningen att svalka, ta en nedkylning eller timeout. På detta sätt är det möjligt är lättare att fokusera på här, men det är bara för att du då avskärmar utseende, ansiktsuttryck, gester eller icke-verbal kommunikation, kroppsspråk eller signaler från andra.

High av en enkel men mycket effektiv knep Andning

Hög andning och lugna ner. En ademhalingsoefeningetje som ut mycket snabbt köra och fungerar också mycket snabbt nästa. Andas genom näsan räknas i sju. Håll andan räkna till fem och sedan blåsa ut långsamt och jämnt genom munnen off. Upprepa detta 3 till 5 gånger i rad. Du kommer att märka att du blir lite yr och du kan mycket snabbt att känna en mycket lugnare. Det orsakar en "hög" känsla. Man kan säga en "naturlig hög". Denna andning trick fungerar även med stress, stressiga situationer, nervositet, ångest, rädsla, panik och liknande.

Ge en fysisk utlopp eller motion

Express fysiskt. Rejäl ilska eller raseri leder till en avsevärd ackumulering av energi som måste tas bort. Försök att bli av med ilska eller vrede, eller energi i en fysisk form. Tänk på att sparka något. Oavsett om att slå och stansning i en kudde eller madrass. Vissa människor gynnas av en boxningssäck att fullgöra eller kall ilska negativ energi. Du kan också, till exempel gör armhävningar eller en promenad eller sprint, kör. Hitta minst ett fysiskt uttryck som passar dig och där du gör en skillnad. Ett känt sätt är slående i dörrar; Detta är dock inte tillräckligt uttrycksfull dvs det kan inte släppa ut tillräckligt med energi. Det måste vara en tuff fysisk ansträngning eller motion, kommer att fullgöra din ackumulerad energi och därmed också kanalisera omedelbart, utan brott händer eller andra för skada eller skada.
En fysisk uttag som kanaler energi därför kan hjälpa dig i nuet sig om att du är arg eller ett förestående utbrott eller utsläpp. Utanför dessa stunder är det viktigt att också i grunden en fysisk release i ditt liv för att bygga. Om du är en arg man som snabbt förvärrar det är bra att få motion med veckoregelbundenhet, i form av kondition, sport och liknande.

Snacka om ilska eller vrede framkallade

Jag pratar och budskap. När din ilska framkallad av en annan, är det viktigt att prata om det med andra, utan att anklaga dem. I stället för den personen att attackera, kan du göra honom eller henne att hans / hennes beteende eller inflygnings missförstånd, frustration, ilska, hjälplöshet eller ilska ger till dig. Ett sätt att göra detta är inte skylla är att formulera det med I-meddelandet.
I meddelandet. Reda på vad som stör mig i form. Säg till exempel, "Jag känner mig påtryckningar av dig." I stället för: "Du sätter mig alltid under press." Det verkar vid första kanske inte är en så stor skillnad, men du kommer att upptäcka att det kommer att göra en stor skillnad i praktiken och att samma innehåll i meddelandet, men sedan formuleras på ett annat sätt, kommer att ha en helt annan effekt.
I-meddelande om den andra eftersom i huvudsak vad din sinnesstämning och vad du känner och erfarenhet. Manöverpanelen kan du uppmana andra i försvar och du befinner dig i en skuld och tillbaka. Detta innebär i praktiken att ofta får sidospår. Den syftar till att uttrycka vad du nu gör i huvudsak så arg, kommer att gå förlorade.
Om din ilska är förhandlingsbart, lärde sanningen att säga på ett annat sätt, kommer du ofta träffa förståelse. Dessutom kanske du kommer att bli förvånad över de känslor av andra. Detta kommer mycket stor del på grund av missförstånd och du känner missförstådd, ofta en kärna av känner sig maktlösa, ilska, stridigheter eller ilska. Självklart ska du inte gå in i ett samtal om din ilska ventileras.

Försök att räkna ut orsaken till din ilska

Identifiera orsaken. Prova om det inte finns någon akut ilska, att förstå varför det händer, vad eller vilken situation du nu är exakt arg. Du får en mycket längre om du är orsaken, eller incitament att din ilska eller vrede trickert vet eller kan ta reda på. Finns det några mönster eller likheter när det gäller tider, svar och strategier andras mot dig eller händelser som framkallar din ilska. Finns det ett mönster eller en tråd?
Det kan hjälpa dig arga utbrott att skriva ett tag, för att hålla reda på hur du reagerade och varför. Det hjälper dig att få insikt om hur ofta, när det händer och om du efteråt fortfarande finner en berättigad reaktion.
Om Viskningar av sorg. Inse att bakom / under ilska eller vrede ibland rädsla, sorg, smärta, smärtsamma upplevelser och minnen, är känslor av maktlöshet och osäkerhet, svaghet, ömhet eller sårbarhet, osv dolda, du inte vill, inte kan eller vågar känna och aggressivitet, försvar eller ilska eller täckas över skrik.

Ta en titt på några fysiska orsaker till din ilska

Fysiska orsaker. Det förekommer gång på gång att det är tänkt att vara ilska, är aggression, vredesutbrott eller vredesutbrott i samband med en natur, personlighet eller karaktär. Detta behöver emellertid inte alltid vara så. Det finns vissa fysiska förutsättningar som ligger till grund aggression, ilska och raseri. Medan det finns otaliga hälsoproblem eller störningar kan spela en roll, kan det vara bra att se om du t.ex. lider av en störd hormon eller att ditt blodsocker är inte väl underhållna.
Möjliga orsaker. Överdriven irritabilitet, aggressivt beteende, plötsliga vredesutbrott kan ibland göra med t.ex. intolerans eller allergi mot vissa livsmedel eller näringsämnen, hormonproblem, hypoglykemi, kronisk stress eller utbrändhet. Vill du veta mer om och se om det finns här med du kan också tala om, kan du hitta information på hypoglykemi, Hypoglykemi Test, Felsökningstips hormoner eller hormoner - Mood Emotion. Och särskilt för kvinnor Hormoner PMS Transition Tips).
Information om stress, kan stressrelaterade problem finns i stress och utbrändhet Symtom - Burn Out Test.

Har mer förtroende för din medmänniska

Misstro i förväg. Var inte snabb med ifrågasättande av motiv och andras avsikter. Människor som snabbt förvärra rasande eller så kallade driftchefer, ofta misstänksam mot människor och känner därför attackerade snabbt. Ett mildare syn på människor kan du öka uthålligheten. Så tror inte på förhand att människor har ont uppsåt.
Förväntningarna på den andra. För att hantera dina förväntningar på andra är inte hög, vara realistiska. Människor skiljer sig från varandra trots allt. Annars inte nödvändigtvis fel eller dåligt. Människor kan ibland slarvig, naiv eller dum "reagera och säga sårande saker utan dem detta medelvärde eller ut att skada eller attackera dig. De är ofta helt ovetande om att deras svar kan vara sårande eller pinsamt till en annan.

Ta ansvar för din egen Emotion

Ansvar. Om du ständigt skylla på andra för din ilska, vredesutbrott eller arga utbrott, då ändrar absolut ingenting. Också en trevlig NITARE som inte bara andra, men också håller lurar dig själv är den berömda frasen: "Jag är bara så". Låter du tror att du har en licens eller ursäkt för ditt eget beteende och reaktioner och flyg själv ditt eget ansvar. Först när du tar ansvar för dina egna reaktioner och beteenden, din egen ilska eller vrede, är det viktigt att göra något med det.
Konstruktivt svar. Dessutom kan du om någon berättar sanningen, som du kan finna stötande erfarenhet -för varför var din booster ännu bättre lyssna på vad som sägs. Kanske kan du vara till din fördel. Kanske är det en brist eller svaga sidan av dig själv som kan komma att ändras eller förbättring. Och du är bara arg för att någon skjuter på mål eller sätta fingret på den ömma punkten. Om du lär dig att se annorlunda på kritik eller kommentarer från andra på dig, kanske det kan tyda på ett konstruktivt och positivt sätt att ta itu med eller förbättra något i sig själv.

Tips och tricks hur andra hanterar sin ilska

Ilska på andra. Försök att omge dig med människor eller vänner som kan styra sig väl. Bra exempel att följa, och kanske du kan få tips och tricks eller lära en strategi för dem. Hur de hanterar sin ilska och raseri. Eftersom alla fall, varje person har dessa känslor och det är inget fel med det, är den springande punkten hur man handskas konstruktivt istället för destruktivt.

Mer Emotion och ilska

 •  Känslor och grundläggande känslor
 •  Att handskas med konflikter
 •  Konflikt - Konflikt Test
 • Gräl - 10 Regler
 • Kommunikationsproblem Topp 10
(0)
(0)

Kommentarer - 17

Jag har sedan några månader börda vredesutbrott. Jag är så arg att jag verkligen inte kan vara tyst. Jag vill bara att bryta allt. Jag sparar min madrass, jag har slagit mina knogar redan blått mot väggen, saker gegooid.Ik få detta varje gång flickvän eller hora kommer från min bror. Jag har också varit riktigt mobbad av min bror och som spelade som jag fick ett ångestsyndrom och depression och jag lider fortfarande av det. Men återigen jag vet inte varför jag får ett sådant utbrott när hon dyker upp. Kanske för att hon är också inte trevligt och ignorera mig? Jag börjar åtminstone nästa vecka med terapi för depression, för att bygga upp mitt självförtroende och även vad man ska göra om dessa vredesutbrott. Jag är den enda som kan få problem där. De tror att jag är galen ändå. Jag föredrar att spara dem på munnen, men ja, kommer polisen tillsammans.

Har en partner som ständigt om jag säger något flyger ut, okänsliga kommentarer ge och låt mig bestämma hora och allt som är fel och det tillför en liten topp. Om jag har något att säga är hans försvar men du ditt och datt, uppfinner han helt enkelt sätt, inte bara från inför sanningen. Han är en dominerande typen av ledarskap till sitt mål. Vi har inga fler samtal eftersom vi undviker varandra och jag inte kommunicera med varandra. Endast cirka väder och dumma saker, om hur han sov, och där de som lider av igen. uppmärksamhet! Och jag tror att kärlek har vänt sig till hat, vi är nu nästan 33 år tillsammans. Tycker att vi ska gå skilda vägar! Kan också med relationen. på grund av barnen!

Jag har bara vredesutbrott på mina föräldrar, vän och bror / syster. Det beror på att de kan få mig mest och när jag inte hörde mig känner förstås av dem än jag vända. Jag säger fula saker och i synnerhet vän kommit så långt att jag har ADHD och Borderline aanval.Ik honom och det är fruktansvärt att behöva leva med det. Jag har provat flera behandlingar såsom hypnoterapi, kognitiv beteendeterapi och det fungerar upp till nutid än. Har också svalde ritalin, men ilskan var värre. Om det fungerade, allt kom ut med mig ?? jag känner hopplös och rädd för att förlora min vän smile räkna till 10, eftersom jag kan inte ens tänka på det, ibland går så snabbt, säger han något och jag vända ?? Varför finns det inga framgångsrika behandlingar för mig, eftersom jag är så mycket villiga att göra något åt ​​det, för att titta på mig själv osv men det har hittills inte haft någon användning smile

ADD-Hej, jag förstår ni mycket väl vet, hur jävla irriterande är hur många personer som du inte begrijpen.Niemand är normalt och om de tror att det är fortfarande inte att du är speciell precis som alla andra. Vår känslighet kan bara lära sig att leva med hjälp och medicinering. Ritalin Det var inte trevligt och du planat ut är obehagligt men vet att jag ba första året jag har hittat äkta läkemedel. 3 hade olika. Jag kan verkligen höra är mycket arg och inte veta vad man ska göra. Räkna till 10 verk för mig verkligen. Men utövandet av andningen fungerar för mig ändå. Först när jag läste det själv, kan jag inte komma till mig eftersom det är högt. Jag har sedan en tid Dex amfetamin är det mycket trevligt att mig. Men säkert bra att testa vad din psykiater. Lycka till!

Räkna till 10 efterträda mig absolut inte! Jag vet inte riktigt litar på andra människor, eftersom de kan vara riktigt lömsk, eftersom jag har fått reda på. Jag har ADD jag har svalt en stund Ritalin att passera, kommer du att märka att du är tillplattade känslor, varför jag så stoppas. Men ibland jag, jag tror det är bara för att det var mindre än i, verkligen så irriterande att jag inte bara kan vara normalt, eftersom det känns ?? måste jag svälja hela mitt liv piller, med alla typer av biverkningar, vara normal? att jag faktiskt niet.Maar jag måste, annars gör jag ner allt i mitt liv, varför? Bara jag ännu en gång bad om hjälp, eftersom det är så inte genom ilska och raseri, jag får alla typer av problem, jag beskära också upp allt, och sedan kommer ut på en gång. Jag kan inte hantera mina känslor, och stängde mig bort från alla, jag önskar att jag kunde vara normal igen. Jag glömmer allt, och det finns alldeles för många stimuli, så att jag blir arg igen, eller mycket sorgligt.! Jag önskar att andra förstod mig, denna vara köpte även när jag läste det, jag tror ja det kan vara lätt för andra! Jag önskar att andra började att inse hur svårt livet ibland för mig och för andra.

Det finns stunder då jag känner maktlösa av alla orättvisor, alla dessa Grabber, alla dessa hycklare, parasiter och andra -ieten. Det finns stunder som är därför jag är så arg att jag känner mig som något eller någon som förtjänar slutligen att slå varandra, förstöra. Det är stunder som jag förstår anarkister. Jag vill föra Anarchy Cookbook i praktiken och vill spränga något. Märkligt nog jag lugna genom att skriva ner det. Att ilska attacker blir allt vanligare och berör mig.

Min fru (61) kan plötsligt börja skrika och skälla och stampa. En anledning Jag letar efter mer än två år. Psy-specialister göra mycket åt det. Om de ingår, kommer de att vara mycket sämre. Jag tror att de vill uttrycka en force majeure på väg. Jag har märkt att när andra människor är med oss, de fick aldrig sin ilska eller vrede. Jag känner det och jag inte passar ihop. Därför tror jag att låta mer och mer löst hår genom att separera.

Jag letar efter en behandling för vuxna som du lär dig att hantera ilska och vredesutbrott. Har någon en bra erfarenhet?

Jag allt besväras av vredesutbrott. Till en början hade jag dem mycket mindre, men de blir mer och värre. Jag skulle älska att bryta något, skrika, svära, etc. Jag kan inte kontrollera mig själv och kommer bara irritera mig mer. Jag är långsamt verkligen galen själv.

Jag hade en dålig barndom och har alltid varit irriterad och föds upp. Idag hade jag ett argument med mitt ex som kom ut från handen och jag sparkar mot dörren och pekade ett fönster gick sönder och slog min hand var öppen. Jag har min ilska helt utom kontroll och jag absolut inte kan hålla tyst eller logisk tänkande medvetet slag jag blev chockad själv. Så mycket så att jag nästan grät. Hela dagen går jag med det i mig huvudet och om k antar att jag träffade fönstret bruten, är jag rädd. En obeskrivlig känsla. Jag hade Klorprotixen för några år sedan om jag röker cannabis att behålla lugnet. Teorier ovan låter bra, men hur fungerar det för människor som för närvarande kan inte bara springa iväg, inte kan räkna till 10 och alltid slår mot något och alltid ont. Hjälp mig snälla. Är rädd att något går fel en gång modig och jag oavsiktligt skada någon eller bli arresterad. Hjälp mig snälla. Jag är väldigt desperat smile

14 dagar sedan, gick jag helt bärsärkagång. När det sägs att jag är en dålig person eller smutsiga tik eller liknande ord, jag blir så arg att jag allt och alla i mitt kvarter skulle förstöra. I efterhand, jag beklagar det mycket, och jag lämnade med en dålig känsla. Nu är min partner även gå tillbaka för att leva ensam, och jag lämnade med en hel del sorg och en enorm känsla av skuld. Därför kunde jag inte kontrollera pff

Min mamma är rasande av impotens till mig. Hon plötsligt bara mycket betyder för mig, alla synder Israels kastar över mig och gör mig verbalt bara brytas. Hon tror saker än vad de skojar sig, överallt ser dåliga saker som avses, kort sagt, riktigt problematiskt. Detta har nu hänt igen i helgen, och verkligen, jag är mega bruten och det gjorde ont. Räkna en hel barndom kärlek till när plötsligt "trasiga making", och du vet att detta är verkligen ett ärr, hur mycket jag jobbar på mig själv. Jag vet egentligen inte hur denna frenesi att förgöra mig, de snedvridningar som tror de också självbedrägeri och de andra, måste de lögner hantera vid den tidpunkten. Ehct är förkrossad. Själv försöker sedan att ge en fullständig känsla av skuld mig, som om jag är 10 år gammal, hon gör då, när jag är 40. Tis riktigt dålig. Tis verkligen brutit göra, jag är verkligen dålig på, den här gången. Jag verkligen inte hade gjort något fel va, men hennes oförmåga att hantera känslor, jag var tvungen att betala för allt. Das verkligen varit mycket smärtsamt den här gången. Än en gång, men denna gång var olika. Eftersom jag hade verkligen inget inget inget fel ??

Jag själv kan vara mycket svårt att hantera ilska. Krop brukar alltid allt och jag uttrycka min ilska över de människor som står mig nära (Föräldrar, Family) eftersom jag vet att jag inte snart kommer att förlora. Har senare alltid ångrar de saker jag gör eller säger till exempel hem spela mot människor. Men jag bara inte kan hålla jämna steg med den. Speciellt när jag är i en situation där till exempel min mamma förblir lugn då är för mig ingen bromsar mer likt det. Mycket irriterande alla, särskilt eftersom jag inte menade det hela vägen hur jag överföra. Tror jag själv fortfarande inte riktigt förstår.

Intressant artikel. Tror att det kan hjälpa mig i framtiden. Nu förstår jag bättre hur och varför får jag mina vredesutbrott och vad jag kan göra för att få bort det. Jag har nu att jag har två val när ett utbrott att vara lugn igen: En rad otäcka epitet gråta eller bryta något. Då jag ångrar mitt val och jag igen rustig.Ik nu vet vad jag behöver göra för att vara alltigenom onda i stället för ett utbrott i de fall när jag får normalt ett utbrott. Och hur jag kan få så fredligt i framtiden att jag inte ens arg. Det skulle vara trevligt zijn.Bedankt informatör!

Det enda jag tänker på när jag har uppdämd ilska, är en att förstöra. Mestadels mot äldre människor eftersom jag har ingen respekt för dem eftersom de inte uttrycker det tillbaka.

För mig som är exakt densamma, Ineke. Det enda de säger är: "Folk säger, bara hålla munnen" Jag är bara 14, så kanske det är förståeligt att ungdomar som klasskamrater, men det är fruktansvärt Jag har alltid varit så snäll mot dem jag gör ... vågar inte säga någonting emot dem eftersom jag är rädd för att bli mobbade och skall undantas, men de människor jag litar på och jag vet att de aldrig kommer att låta mig ner, eftersom jag kan omöjligen kontrollera min ilska. hon bara om andas Jag börjar bli arg. Jag skulle älska att göra något ...

De flesta människor jag tillbringar större delen av min, som inte är viktiga för praten.zij alltid rätt, och jag måste bara förstå och acceptera.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också