Tips för att få snäva skinkor

Vill du ha ditt snäva häck? Många drömmer om detta, men vet inte riktigt hur man gör det hända. Detta kan lätt uppnås med rätt övningar. Hur kan du få snäva skinkorna och håll? Vilka övningar kan läka dig med detta och vad man ska leta du haft för dig? Vad kan du göra för att få din rumpa trevligt och tätt?

Tight skinkor

Vem drömmer inte om snäva rumpa? Det är en önskan hos många människor att ha en stram rygg, så att de kan visa exempel säker på stranden, eller bara för att det är vad som kan ge större säkerhet. Hur kan du faktiskt få en tajt bak?

Salvor och andra medel

Det finns gott om verktyg på marknaden som du kan få hårdare i din egen hud. Dessa salvor är i de flesta fall inte vara ett sätt att faktiskt få en tät baksida. De flesta krämer fungerar alls och det är bara försöker göra pengar på osäkra människor. Dina glutes är verkligen inte starkare en salva. Ibland finns det vissa resultat, men detta är verkligen minimalt.

Övning du kan göra var som helst

En övning som du verkligen kan göra var som helst för att få strängare skinkor, är genom att sträcka dina muskler regelbundet. Gör så trettio sekunder åt gången och sedan slappna av igen. Försök att göra detta flera gånger om dagen så att du kan något träna glutes. Den här övningen kan göras var som helst, till exempel när du sitter bakom datorn eller när du lagar mat.

Stair klättring för snävare skinkor

Trappor är ett bra sätt att få tätare skinkor. Du använder här, trots allt, verkligen för din glutes. Försök inte att fånga hissen, men gå snyggt med trappan. Du behöver flera saker som är ovan? Gå inte en gång, utan en extra gång.

Knäböj

Knäböj är en bra övning som du kan stärka dina glutes. Det är en enkel övning, men fruktansvärt effektiva. Knäböj på dig fötterna axelbrett göra något isär och fötterna pekar 30 grader utåt. Då kan du gå igenom din squat. Övningen kan göras med vikter, vilket gör det extra tungt, men det är inte alltid nödvändigt. Knäböj kan göras enkelt medan du tittar på tv.

Cykla!

När cykla du också använda din glutes mycket. Går varje dag en halvtimme cykling och du kommer snart att se en skillnad. Fatta inte bilen eller bussen om du går in till stan, men fin cykel. Eller gör din shopping på cykeln. Stäpperna är faktiskt ett mycket bra sätt att arbeta på din glutes.

Hälsosam kost!

Utan sunda matvanor du aldrig kommer att få snäva skinkor. Någon som får en hel del fett, kommer att lagra detta fett troligen i hans eller hennes botten. Så försök att äta hälsosamt. För massor av vitaminer och fibrer. Ibland ohälsosam mat är inte dåligt, men försök att göra det med måtta för ett riktigt bra resultat.

Ha tålamod

För att få snäva skinkor du har oftast en hel del tålamod. Du kommer inte att se resultat inom en vecka. Du måste också hålla övningar under en lång tid och även fullständiga försöker ha en hälsosam livsstil. Att få snäva skinkor är inte svårt, men kräver mycket uthållighet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha