Tips för att bli gravid

Paul Aaberg Februari 28, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vill du bli gravid och letar efter tips för att göra detta möjligt? Då är du på den här sidan på rätt plats. Här tar vi de viktigaste tips genom att öka risken för graviditet.

När du är på rätt väg med tips för att komma igång är en mycket större chans att du är gravid. Läs igenom den lugna nedan och gå direkt till spetsarna börjar.

 • Gå till läkare om det länge har kunnat föreställa sig. GP har lämpliga lösningar och för att identifiera möjliga orsaker. Om du inte har provat det ännu, är det inte nödvändigt att gå till doktorn. Även om har mycket varit förslaget att prova det minst sex månader och sedan gå till doktorn.
 • Svälja folsyra för att öka chansen till graviditet. När du tar tillägget kommer att öka chanserna till graviditet. Folsyra kan köpas på apotek och är ofarligt när de används som rekommenderas.
 • När du tycker att det är svårt att få våt, är det viktigt att använda ett smörjmedel som ökar risken för graviditet. Vissa smörjmedel spermiedödande minskar risken för graviditet reduceras till ungefär noll.
 • Som kvinna är det viktigt att ha en orgasm under samlag. Om du njuta av kön blir fuktigare och av de upphandlande rörelser under orgasm är mer troligt att utsädet är på rätt plats.
 • Om din cykel är oregelbunden är det svårt att bedöma när du kan få det bästa sexet och möjligen kan det vara något annat på gång. Företrädesvis gör en tid hos läkaren för att visa att du har en oregelbunden cykel. Från då du kommer att omdirigeras till en utredning.
 • När du har sex, är det lämpligt för kvinnor att förbli bara ligga på sängen för att ge spermier en chans. Om du direkt gå på toaletten hela spermier återigen komma från slidan.
 • För att bli gravid, kan du få det bästa sexet i missionärsställningen, som en sked eller doggy. På detta sätt, är chansen liten att spermierna strömmar tillbaka ut ur slidan och kan absorberas.
 • Det är för både män och kvinnor viktiga att leva hälsosamt. På detta sätt är det bästa funktion i kroppen, och chansen för graviditet störst. Ser till att du inte är underviktig eller överviktig. För kvinnor, mellan 20 och 30 är det ett BMI på som bäst för att öka chansen till graviditet.
 • När du har sex vid rätt tillfällen, kan du öka chanserna till graviditet. Om det behövs, använd en ägglossningstest för att bestämma den ideala tiden.
 • Vill du hellre använda någon ägglossningstest och har ungefär sex varje dag? Då är det troligt nog att bli gravid och har ägglossningstest är inte nödvändigt.
 • Överdriva ofta som du inte har sex. Den spermiekvalitet avtar när en man har sex för ofta. När en man får utlösning ofta finns det mindre spermier i sädesvätskan och chanserna till graviditet minskas.
 • En mans spermier får emellertid inte, med undantag för alltför lång och för den delen är det en utmaning att ungefär tre gånger i veckan kommer till en urladdning.
 • För en man är det viktigt att ha någon brist på vitaminer eller mineraler. Kvaliteten på spermier kommer att vara här under avsevärt lidande och minskar risken för graviditet. Även med många besök i bastun eller långvarigt sittande.
 • Stress är ändå skadligt för kvaliteten på kön och ett sätt ändå minskar risken för graviditet. Se till att hålla stressnivån låg och du söker avkoppling när det är möjligt.
 • Droger, dricka och röka är inte bra för hälsan och absolut inte när du vill bli gravid. När du är redo att sluta alkohol, droger och rökning ökar risken för graviditet.
 • Med mindre koffein och växla företrädesvis över kaffe eller läsk utan koffein.
 • När slem i livmodern är ganska smidigt och renare är sannolikheten att du blir gravid. Om slem är den bästa är den bästa chansen att utsäde spermier finner sin väg in i ägget.
 • Se till att du är bra om dig själv och att du har en stabil relation. På så sätt är chansen att du blir gravid.
 • När du tränar, kan du inte överdriva det bättre när du vill bli gravid. Motion får dig att må bra, men om du överanvändning sport kan vara för intensiv och du minskar bara risken för graviditet.

Är du spendera flera månader försöker bli gravid och hantera det gör helt enkelt inte? Gå med så många av dessa tips för att komma igång och försök framför allt inte att hindra. När det verkligen inte finns medicinsk hjälp tillgängliga som du kan väl öka risken för en graviditet. Gör ett besök till familjen läkare för att diskutera dem i samtal och fråga om möjligheterna.

Förberedelser för graviditet

Du vet att du bara vill bli gravid och börja prova alla? Då är det dags att förbereda huset och i övrigt förbereda. Kanske du behöver dagar barnvakt eller är det nödvändigt att flytta med din partner för ytterligare barn. Naturligtvis kan du också fortfarande vänta ett tag, eftersom det finns graviditet fortfarande tillräckligt med tid att göra ordentliga förberedelser.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha