Tio tips för att organisera din handväska

En tung väska är inte hälsosamt för armbågen. Dessutom kan en tung väska leda till muskelproblem i nacke och rygg. En stor påse kan mycket väl vara trendig, men försök väskan så lätt som möjligt för att hålla genom att avskaffa saker. Det är också irriterande att söka till exempel din mobiltelefon i väskan om du håller för mycket saker i väskan. Det är lämpligt att organisera din väska snyggt. Med dessa praktiska tips har du en organiserad väska och några klagomål från en överviktig påse.

1. Analysera din handväska

Fundera noga över vilka objekt du behöver på en daglig basis. Du bär förmodligen alltför många saker med dig, eftersom du har också möjlighet att bära mycket med dig. Har din handväska många fickor där du kan förvara saker i? Är det tillräckligt stor för att bära stora saker runt i? Om så är fallet, kan du överväga att köpa en mindre väska. Om du vill ha en stor väska, påsen försöka fylla mindre än hälften.

2. Bli av onödiga saker

Vill du verkligen vill gå runt med en tom flaska, ett skohorn och en trasig spegel? Kasta den här värdelösa grejer bort eller behålla dem hemma på rätt plats.

3. Töm din plånbok

Få flesta kort ur din plånbok. Bara hålla ditt betalkort, kreditkort, körkort och försäkringskort, mindre än 50 euro i kontanter och en del förändringar med dig. Ditt ID eller pass kan du tillbringa någon annanstans i väskan. Bär bara gåva till dig om du planerar att använda dem samma dag. Detta gör att du också undvika skadorna om du förlorar pengar eller presentkort.

4. Bli av med gamla frimärken

Du har mottagit en smörgås igår eller en tidning igår onödig. Kasta onödiga kuponger och lagra viktiga anteckningar hemma i en mapp eller låda.

5. Spara dina Loose Change

Du behöver inte 20 euro förändras. Detta gör väskan bara tyngre. Bära några små pengar med dig, men inte mer än 5 euro. Placera resten av dina mynt i din spargris.

6. Använd endast lämpliga makeup med dig

Du har ingen grund, kompakt puder, concealer, eyeliner, ögonskugga, mascara, rouge, läppenna, en ögonfransböjare, läppstift, läppglans, parfym och grädde behövs. Du har förmodligen behöver bara kompakt puder och läppstift för att fräscha upp. Om du vill att din parfym att bära, ta en miniatyr parfym med. Håll hem miniatyr parfymer tillsammans så varje månad / vecka en ny kan sätta i din makeup fallet.

7. Köp en arrangör

Om du är en typ av skrivande på små papper kommentarer och kastar dem i väskan, kanske du föredrar att investera i en arrangör eller kalender. Håll alltid en penna i väskan. Bekvämt för arbete eller skola, men också om du snabbt vill skriva något ner. Det är naturligtvis lättare att sätta kommentarer i din mobil. Så väskan fortfarande armé.

8. Nödsituationer

Håll akuta vissa myntverk eller tuggummi, vävnader, vissa säkerhetsnålar, plåster och paracetamol på hand i din plånbok. Inte bara kasta det här i väskan. Till exempel bära en påse på din makeup och i det andra fallet du gör saker för nödsituationer. Tänka mer på vad du verkligen behöver: du behöver inte en hel remsa av paracetamol och ett paket av vävnader tillräckliga.

9. Håll tillhörigheter andras i väskan

Bär inte saker dina barn, såsom leksaker eller tillhörigheter andra i väskan. Sätt saker i separata plastpåsar och inte i handväskan.

10. Gör din väska ofta tom

Försök att organisera handväska ofta. I slutet av veckan är en bra regel. Om du omorganisera din handväska varje vecka är grejer från din väska enkelt att flytta till en annan väska. Det är också praktiskt att använda fall så att dina ägodelar kan enkelt flytta från en till en annan väska.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha