Tillvägagångssätt konkurs bedrägeri

Under första halvåret 2013 var i Nederländerna, nästan 5000 konkurser. Mer än någonsin tidigare. I synnerhet, garage, kaféer och restauranger, butiker och byggföretag var offer för den ekonomiska krisen. Forskning visade att ungefär 25% av alla dessa fall fanns bedrägeri. Skadorna på grund av konkurs bedrägeri uppgår årligen n ?? 2 miljarder. Mycket oroande siffror därför, även om de inte är nya. Det var aldrig en hemlighet som bedrägeri är fast i konkurser.

Bedrägeri i konkurser sväva

Ökningen av antalet konkurser i vårt land underlättas till stor del av bedragare som gör företag medvetna snubblar. Tydligen inte så svårt för bedragare eftersom polis och domstolar låt dem ifred. Polisen är i allmänhet inte intresserade och FIOD finns det inte tillräckligt med arbetskraft.
Konkurs bedrägeri i sin mest grundläggande form begås av ägarna till exempel ?? s se en konkurs kommer, men innan detta faktum är snabba pengar eller andra föremål utträda ur bolaget. En människa har bara en tendens att först säkerställa god hand om sig själva under sådana omständigheter.

Bedrägeri risken för upptäckt var låg

Sannolikheten för upptäckt var så långt men ytterst liten eftersom polisen och rättsväsendet inte har resurser eller dem som inte används i forna svårare att hantera konkurs bedrägeri och åtala. Ställ in vatten genom den ekonomiska och finansiella krisen står verkligen upp till läpparna, vill minister Opstelten för säkerhet och rättvisa att lägga fram ett lagförslag som bedrägeri ska sätta stopp. Det hotar hårdare sanktioner för företag som försvåra avvecklingen av en konkurs eller lura fallet.
Rättvisa får större befogenheter att avslöja bedragare och sedan lägga dem bakom lås och bom. Naturligtvis det är en bra sak, men det är fortfarande svårt att förstå att detta är så långt kan fortsätta med tanke på den betydande sociala skador som orsakats av sådana oegentligheter.

Revision Konkurs

Minister Opstelten i själva verket redan meddelat att han inte kommer att sluta med denna typ av symptom, hur viktigt att ta itu med fuskare också. Han uppfattas också planen att revidera föråldrade konkurs sig inom en överskådlig framtid. Det är verkligen hög tid för den aktuella konkurslagstiftningen är särskilt central position borgenärer. Lagen syftar till att skada dem så mycket som möjligt inom de gränser medan företagets intressen och de arbetstillfällen som är anslutna till det bara komma på andra plats.

Uppskjuten betalningsflöden oftast i konkurs

Inte konstigt då att 90% av vårt lands företagare som fått anstånd med betalningen, och faktiskt gå i konkurs. I länderna runt oss har en som är bättre reglerat. Dock är företaget och deras överlevnad avgörande. Avsikten är att få det från och med nu att hantera vårt land.
Om ministern vill tysta administratörer kan utse alla kommer att överväga i ett tidigt skede eller kanske en omstart är möjlig. Ett bra initiativ, men är det viktigt att ministern kommer mycket sent upp med konkreta åtgärder. Om vi ​​antar att vi till det värsta av krisen väntar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha