Tilltäppta artärer? 5 livsmedel som är bra för blodkärl


Liksom alla hydraulsystem, kan artärerna bli igensatt. När du har högt blodtryck, orsakar inflammation kolesterolet går att ansluta sig till blodkärlens väggar, som bildar ett hinder. Följande livsmedel ges för att förhindra denna fara.

Kiwi och melon

Dessa livsmedel rika på antioxidanter arbete genom att minska LDL-kolesterol, vilket är en process som "rost" artärer. De kan också hjälpa till att stoppa de processer som redan inletts och att hindra den från att sprida sig.

Vårt råd: konsumera en kopp melon eller kiwi en kopp om dagen för att låsa upp artärer.

Räkor

Trots att en källa av kolesterol, kan räkor vara användbara för hjärtat. Innehåller taurin, en aminosyra som fungerar som ett hölje så att fettet inte kan korsa tarmväggen och in i artärerna.

Vårt råd: försök med 5 medelstora räkor kokt eller grillad två gånger i veckan. Var noga med att undvika såser att följa dem!

Röd druva och tranbärsjuice

Dessa livsmedel bokstavligen ta bort fett från artärerna. I stället för att ackumuleras i dina blodkärl, dessa livsmedel förbättrar förmågan hos dina celler absorberar fett och använda den för produktion av energi.

Vårt råd: dricka ett glas tranbärsjuice tre gånger i veckan eller konsumera en kopp röda druvor per dag för att låsa upp dina artärer.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha