Tillsammans med grannarna att bygga en ny ramp

Tillsammans med grannarna lägga en ny uppfart kan stärka den sociala obligationen, men också bara bruten. Speciellt när båda uppfarter ligger precis mot varandra och det finns ingen distans. Inte sällan säkerställa sådan verksamhet på en störd relation mellan grannar som tidigare fick bra överens med varandra. Den senare resulterar ofta i livslångt frustration och spänningar. Detta kan dock förebyggas genom att bra avtal i förväg om vad ni båda vill och vad inte.

Önskelistan

Gör en önskan och be grannarna att göra detsamma. På denna lista bör finnas olika komponenter såsom materialet, där rampen ska göras, dess färg, tjockleken på fruktkaka, så rampen kommer snart att vara av bestående ordentligt, rakt ner, varje landskap längs den, som artist du säker vill ta i armen, och så vidare. Också sätta på den om du vill bryta sig den befintliga uppfarten eller om du vill ha det gjort av ett företag. Bör det finnas en behållare för avfallet, eller gör det själv bort? Vill erbjuda brutna ramp stenar fria marknaden eller har du det en liten mängd? Om du erbjuder dem fria, trycker annars snabbt förlorade och har inga kostnader för ett avfallsföretag innan.

Samråda

Träffas sedan upp en kväll och jämföra de två önskelistor. De punkter där de önskelistor är olika, bör lika diskuteras. Med lite god vilja komma grannar, som tillsammans har en bra relation, arbeta ut det. Det bör dock inte vara så att en uppsättning kommer att följa mycket mer arbete på halsen, sedan den andra uppsättningen. Det ger så småningom alltid viss friktion. När allt kommer omkring är det inte meningen att kontakten efter värpdagen uppfarten i flera år och är kanske störs evigt.

Skapa en delad uppfart

Medan många grannar inte tänker på är det faktum att en av de två grupperna skulle kunna röra sig och när de får andra grannar som inte är så trevlig att ta itu med. Om det gemensamma uppfarten inte avskiljs genom en synlig linje, den nya grannen flytta kanske senare sin bil på mer än hälften efter arbetstid och du kan inte parkera bilen in i garaget. Se alltid till att det finns exempelvis en separation av olikfärgade småsten på separation av fastighetsregistret är i linje så att du senare få några problem med grannar om exakt vad din uppfart. I själva verket vill någonsin att ändra sin nästa del av rampen och sedan levererar den ofta frågor om ägande. Förebyggande är bättre än att bota i detta fall.

Materialet

Det finns flera möjligheter att göra en bra uppfart. Vissa väljer en rent hus med betongplattor, andra på grus, rött eller vitt grus, grus, små stenar eller stora stenar. Hitta tillsammans med grannarna vilken typ och vilket material ni båda gillar. Kolla på nätet, alla fördelar och nackdelar med allt det valda materialet. Försök sedan att nå en bra överenskommelse. Beräkna exakta dimensioner både uppfarter och sök tillsammans också någon som går ner denna uppfart.

Instruera

Om två grannar har kommit överens om är det viktigt att rådgöra med utövande. Fråga alltid efter djupet av fruktkaka som kommer att sätta den här entreprenören. Stol ?? ?? spillrorna skiktet ?? ?? vilken bildar det nedre skiktet av rampen, och som också har att göra fast uppfart. Ett djup på 40 cm är ett bra bottenlager, som sedan ytterligare sprida ett lager av sand. En mindre djupa lager stol kommer under de första åren leder ofta till spårbildning. När allt kommer omkring, vilket skulle du hellre undvika.

Grön utslag, mossa och ogräs

Låt dig vara av uppdragstagaren eller säljaren av sten inte på hylsan förutspådde att vissa toppskiktet kommer att säkerställa att det inte finns någon grön utslag kommer att inträffa. Detta översta skikt gör stenarna vanligen dyrare, medan en ramp som är belägen i skuggan för en del, efter en viss tid kommer alltid att få en grön utslag. Med finfördelning med hjälp av en blandning av vatten och ättika, är detta dock enkelt, snabbt och billigt att bekämpa. Även ogräs och mossa i åsarna mellan tegelstenar eller betongplattor är nästan oundvikligt. Av naturen är det precis som familj: naturen kryper där de inte kan gå. Under loppet av två år, då du kommer också att se en ny uppfart mossa först och sedan också visas gräs och ogräs.
Det viktiga är relationen med dina grannar. Om allt går bra och att du inte låter de små irritationsmomenten växa till stora problem, har du gjort bra.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha