Till Prag för 100 euro inkl. Flyg och boende?

Annemargret Augustsson December 27, 2015 Underhållning 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor var förr ofta två eller tre gånger på semester i år. Nu är vi i lågkonjunkturen, det spelar ingen egentligen ingen roll på denna extra semester. Dels för att de tror att det är ganska dyrt. Det är dock möjligt att för ?? 100.00 en helg att gå till Prag, inklusive flyg, vandrarhem, mat, drycker, transporter och utflykt. Det är en del efterforskningar, men då har du något för ett bra pris. Visst, kan du göra det så dyrt som du vill.

Flygning för ännu inte ?? 50.00 inklusive skatter och avgifter:

Du ser regelbundet skriker annonser från Ryanair, Transavia, Air Berlin och andra lågbudget Airlines. Alla lågprisbolag på marknaden, där man ännu inte ?? 50.00 kan boka en biljett inklusive flygplatsskatter och extra kostnader. Ibland biljetten är "fri" och du betalar bara flygplatsen skatteförvaltningen, där du kan köpa även på Wizzair en returbiljett för ?? 32.50 inklusive administrativa och luchthavenbelasting.Wizzar flyger från Eindhoven. De betalningsalternativ är också perfekt, eftersom den här gången du inte äger ett kreditkort, behöver du Ryanair. Banköverföring är också ett alternativ och det är ett perfekt alternativ för många människor eftersom numera många hushåll har möjlighet att internetbank.

Transport och logi:

Transport i Prag som du kommer att kosta knappt något, eftersom bussen har du ?? 1.00 Lost, som du 65 minuter och så ofta kan förändras om du vill. Och om du inte ens dekadent på ett hotell, varför inte prova ett vandrarhem. Bland lokalbefolkningen i. För ungefär ?? 15,00 per natt, du redan har ett dubbelrum.

Mat och dryck:

Mat och dryck är inte dyrt, eftersom det för ?? 6,00 per person kan du få god mat där.

Tre gratis attraktioner:

Celetná Theatre:
Teaterälskare är helt i sitt rätta element i Celetná Theatre. De pjäser som de steg upp, främst i engelska. Föreställningen spelas huvudsakligen av studenter Pragteaterskolan. Biljetterna är gratis. Celetná Theatre, Celetná 17, Prague 1 Metro: Namesti Republiky spårvagn: Linje 5, 14 eller 26
St Nicholas kyrkan:
Det är verkligen värt att besöka St Nicholas kyrkan, den magnifika byggnad i Prag barockstil på 75 meter hög, dominerar Lesser. Den imponerande arbete av konstnären Johannes Lukas Kracker är också hisnande. Med denna stora tak på 1500 m2, har han varit engagerad i ca 8 år. För denna kyrka har ingen entré avgift som skall betalas.
Guidad tur i Prag:
Sandemans nya Praguetours organiserar en gratis guidad tur i Prag av entusiastiska elever. Turnén varar cirka tre timmar, där de visar du många i Prag. Turen startar i framför Starbucks Café i Gamla Stans torg och vid kvart i 11 kvart i två på framsidan av turistinformation i Prag.

Utflykter:

Överraska henne med en lunch på en kanalbåt, som kan arbeta med dig att njuta av varandra, middag, kryssningen och miljö. Detta kan boka online via Martin Tour för ?? 31,00 under lågsäsong. Om du har betalat i förskott, du får också en 20% rabatt från deras.
Är som sport och tycker du om att utforska staden på en mountainbike? Hyr en Mountainbike tveka och besöka "gyllene staden Prag" på detta sätt, så att du kan se många mer på en dag, sedan till fots. Återigen har du möjlighet att välja ett nederländskt talande guide.
Pris startar från ?? 19.50 per person ingår:
  • Cykeluthyrning
  • hjälm
  • sakkunnig guide
  • stadskarta
  • vattenflaska
  • förvaring av ditt bagage / Koffe
r

Breaking dagliga rutin

Vill du bryta några dagar, i en helt annan miljö och så billigt som möjligt? Prag är inom räckhåll. Bara på nätet ett vandrarhem och en flygbiljett, handbagage förpackning, låg pass redo och gå. Och glömt kameran till det! Eftersom du vill dina kollegor, familj och vänner, bilder som visar din underbara helg.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha