Till exempel fotograferar en fascinerande hobby

Fotografering de flesta av oss gör. Speciellt när det gäller semester, familjefester, barn osv Fotografering är perfekt sätt att fånga minnen för framtiden. Fotografi, kan emellertid vara mycket mer än de vanliga bilderna. Men då måste vi välja ett speciellt ämne. Med tillkomsten av den digitala kameran ?? s fotografi som en hobby har blivit allt populärare. Fördelarna är välkända: dirt cheap, redigering via datorn, e-post, kan du se omedelbara resultat och du kan skjuta så mycket som du vill. Men vi vill gå från fotografi att göra vår verkliga hobby, då är det nödvändigt att vi specialiserar oss i ämnet. Vi väljer därför ett ämne som har vårt intresse och när vi kan sätta vår kreativitet.
Möjligheterna är oändliga. Några idéer:

Kväll eller skymning skytte

Tidigare den analoga kameran, gör en exponeringstiden var dyrt eftersom med hjälp av olika beräkningsmetoder och använda ljusmätare i förväg storleken på bländare och slutartid så exakt som möjligt uppskattas. Sedan en vecka senare kunde man se resultatet och sedan justerar faktiskt visste om du hade uppskattat rätt exponering. Att kväll och skymning skott men bara en fascinerande upplevelse. Om gatan är bara antänds och det finns fortfarande en del dagsljus, kan du få i staden, hamnen, eller göra det bästa atmosfären inspelningar på stationen. Och du vet, naturligtvis, lika oavsett om de är framgångsrika.

Spegeleffekter

Vad är aldrig tråkigt bild ?? s gör reflekterande ämnen. Exempelvis staden i reflekterande vatten. Eller ämnen i fönster och andra föremål mer eller mindre spegling. Jonglering med spegelbilder blir.

Bakgrundsbelysning Recordings

Experiment Har du ens en liten stund inspelning med ljus som kommer framifrån, men uppenbarligen bara inte lyser direkt in i linsen. Speciellt porträtt är nu z ?? s vackraste eftersom personen i fråga med guld kantad henne registreras och han / hon behöver inte se med minskat ögon in i linsen. Extra extra belysning om det finns bakgrundsbelysning är ofta nödvändigt för att undvika alltför mörka skuggor.

Andra ämnen

Det beror naturligtvis på allas personligt intresse, oavsett om du i slutändan väljer: staden, invallning trafik, marknad, kollektivtrafik eller vad som helst.

Extra hobby

Om vi ​​bestämmer en gång för ett visst ämne går, kommer vi att märka att det är beroendeframkallande och det finns en sorts samlare drift uppstår i oss. Vi inte bara kan fotografera utan även själva ämnet. Eftersom vi är deras naturliga obemärkt allt kännare. Innan du vet att du är också en hobby på det!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha