Tights: hur man bär strumpbyxor och vad kan man göra med det längre

Tights: Hur du bära en trosa och vad mer kan du med det. Mycket som framgår av denna artikel. En trosa är en tunn bit syntetiskt tyg som kvinnor bära när det är för kallt att gå med bara ben. Men är en sådan plagg faktiskt hållbar? Och vilka färger bör du ge till något plagg. Om strumpbyxor är bruten: vad kan du fortfarande med dem? Med en bruten strumpbyxor dig mycket, verkar det.

Vilken färg strumpbyxor?

Enligt experter finns det en regel för Tights. Ju mörkare din outfit, desto mörkare dina tights kan vara. Och hur bloter din torso är lättare också trosa ska vara. Så dra någon axelbandslös klänning med svarta tights under. Och öppna skor du bär en transparent strumpbyxor.

Om en trosa egentligen består av?

Den första trosa fanns redan 1953. Grant Allen Sr. var uppfinnaren. Han myntade tights eftersom kvinnors strumpeband hon bar inte sitter bra. Hans fru hade räknat ut något och hon sydde hennes trosor fastnat på hennes underkläder. Hon gav sin man i uppdrag att göra ett plagg från en helhet. Endast i 60 kvinnor in tights sedan uppfann han produkter bär kraftigt. Detta berodde främst på den minikjol. På 60-talet var det helt höften att bära en minikjol och sömlös trosa stängas helt på det.

Nylon

Numera är ett par strumpbyxor av polyamid, även känd som nylon. Nylon är en biprodukt av olja och du kan inte exakt kalla ett varaktigt trosa. Tillverkningen av nylon petroleum förbrukar mycket energi. Polyamid själv är verkligen bra igen återvinnas. Polyamiden kan omvandlas till mono dem som tjänar som byggmaterial för polymerer. Av polyamid kan göras så igen nya polyamid.

Återvinning strumpbyxor är mycket svårt

Emellertid är en trosa mycket svåra att återvinna eftersom i strumpbyxor också två till 30 procent elastan eller lycra den är. Dessa är elastiska fibrer som säkerställer att en trosa håller sig på plats. Garnet i polyamiden elastan till såret och det är mycket svårt att få dessa ämnen från varandra. Också skulle tights ?? s måste sorterade efter färg. Ett annat problem är att återvinning strumpbyxor tills ger något när det finns massor av juveler.

Strumpbyxor siden

Förresten Tights var tidigare inte av nylon och det innebär också att när de var mycket mindre förorenande. Strumpbyxor var tidigare bland andra sidan. Om en stege än det kom, kunde han bara göras om. Hålet återställs därefter. Numera är dock trosan en engångsprodukt.

En stege i din strumpbyxor

En stege i din strumpbyxor är för övrigt något som bara händer nuförtiden. Är det en liten stege än hjälpa en liten polish till tår att stanna. Förresten, inget fel om du köper en dyr eller en billig strumpbyxor eftersom sprickor göra dem alla. Strumpbyxor är gjorda av en tråd, och om den går sönder, finns det en stege. Oavsett om det är en trosa 2 euro eller en av 40 €.

Var ska du lämnar trasiga strumpbyxor - inte bara i papperskorgen?

En trasig strumpbyxor hör inte hemma i hushållssoporna. De kan vara bättre i en kledingbak deponeras bland annat Humana. Den brutna strumpbyxor exempel, då fyllningen är gjord av bilbarnstol stolar.

Vad kan du göra med en bruten strumpbyxor?

Och med en bruten strumpbyxor du kan fortfarande göra en massa saker själv. Dessa är:
 • Skär tights i strimlor. Använd dem som hår bågar eller att uppleva nära soppåsar
 • Gör en påse av den nedre delen av trosan. Lägga den torkade rosor, lavendel och andra läckra dofter och hänga den i garderoben eller i toaletten.
 • Fotsektionen stoppning med kattsand eller salt gör att svampen finns i fuktiga miljöer.
 • En gammal strumpbyxor kan användas mycket bra som polska. Så du kan ha silver bestick poler, men också dina skor. Även glas bilen som det finns en hel del insekter på ett glasbord där normalt mycket snabb att komma till repor kan vara mycket bra rengöringsjobb med en gammal strumpbyxor.
 • Du kan använda gamla Tights även som fyllnadsmaterial för kuddar eller uppstoppade djur
 • Du kan också använda en gammal strumpa som tvättpåse.
 • Du kan också använda gamla strumpbyxor för att täcka det av dammsugaren munnen. Om du vet att något någonstans ligger på marken som är mycket liten, inte i dammsugaren kan försvinna kan du göra det.
 • Man kan också använda en färgad strumpbyxor bilder för att ge en viss färg. Bara för att linsen fastnar med ett gummiband eller tejp och du har en helt annan effekt.
 • Din deg hålla fast vid din kavel? Strumpbyxor över det och du kan bara rulla utan att fastna.
 • Lökar, lök eller vitlök kan också hålla i beredskap. Mellan varje lampa knyt en knut så att de får tillräckligt med luft och inte ruttnar.
 • Vill du se ut som Pippie Långstrump? Klipp av ena benet från en trosa och en annan färg det andra benet. Dra dem över varandra och så att du har en trendig outfit. Gör med en gammal och defekt strumpbyxor.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha