Tiel frukt corso

Månader av arbetskraft kommer att avancera: frukt Parade Tiel. I år händelsen kommer att äga rum den 12 september. Förra året fanns det så ?? n 180 000 besökare utanför. Händelsen är allmänt vedertagna av näringslivet, delvis på grund av den stora uppmärksamhet i media. Uttalad för företagarna i regionen en chans att presentera sig. Riverland och grönsaker: de har i århundraden varit oskiljaktiga. Den Fruitcorso har en något kortare, men inte mindre intressant historia. 1954 dåvarande sekreterare turistrådet kom upp med idén att ordna en parad för att marknadsföra regionen. Han lärde sig från idé fått i den amerikanska delstaten Florida.
Nedslående skördar och brist på ekonomiska resurser säkerställt att den första upplagan ägde rum endast 1961. Det var en omedelbar succé, så många som 30.000 personer kom för att titta på paraden flyter som gjorts av invånarna i 9 byar i omgivningarna Tiel. Den Fruitcorso har förlorat något av sitt glas. Ingenstans i Europa kan beundra en parad där bilar är exklusivt inredda med frukter och frön när de växer i naturen.

Förnyelser

Den Fruitcorso och allt runt det arrangeras av Stiftelsen 4-Mesopotamien. För att säkerställa kontinuiteten, Stiftelsen strävar kontinuerligt för innovation. René van IJzendoorn, ordförande i utskottet PR ?? Paraden går längs med tiden. Det hela är alltid spektakulära. De bilar som rider i paraden, till exempel, i allt högre grad kommer informeras med hjälp av hydraulisk utrustning. En annan nyhet som är på frammarsch är att använda rörliga element på paraden flyter. Efter en tveksam start, kommer det att visas i år en del bilar på banan, som är utrustade med rörliga element, till exempel sno sig eller rotera. ??
Kommunikationen kring händelsen är anpassad till de krav i vår tid. ?? Vi har nyligen lanserat en ny webbplats. Vi söker samarbete med olika medier parterna att göra paraden mer uppmärksamhet. Vårt mål är turism och rekreation av floden Gebeid ?? som är det område mellan de fyra floderna Meuse, Rhen, Waal och Linge få nationell uppmärksamhet. ??

Beröm

Ingen parad utan priser. Att döma kommer att äga rum lördag morgon i utställningsrummet. Varje bil kommer att bedömas på design, djärvhet, färg, produktanvändning, finish och helhetsintryck. Under paraden, kommer juryn dela ut de sista punkter för intryck på leden. Under den andra omgången av processionen resultaten kommer att tillkännages och priser kommer att delas ut.
Inte bara en jury dömer på bilarna. Paraden flyter är i paraden, och på lördag och söndag i utställningen betygsatt av allmänheten. Bilen med flest röster kommer att få Audience Award. Den Audience Award kommer att presenteras på söndag eftermiddag i utställningshallen.

Mer än corso

Tiel kommer ryta igen i September. Förutom paraden, det finns gott om aktiviteter. Willem skåpbil Eldik, ordförande i sponsring stiftelsen fyra Mesopotamien ?? Under paraden är längs kanalen i Tiel varav cirka 25 frukt mosaik. Om dessa mosaiker började 42 år sedan fortfarande att kunna göra något med resterna av frukten av bilarna. Samtidigt även denna komponent har blivit en fantastisk och unik attraktion. Mosaik görs av frivilliga från skolor, företag och institutioner från regionen.
Alla paraden flyter efter paraden på lördag, söndag och måndag utställningsmonter vid evenemanget fri marknad mittemot järnvägsstationen. Förutom de utställda bilarna, det finns alla typer av uppträdanden av band och musiker och det finns aktiviteter för barn. Det finns sedan 2001 även en barnparad. Barn från olika skolor i regionen dekorera sina cyklar, go-kart eller docka vagn med frukt, grönsaker och frön. De går till paraden procession ut. Dessa vagnar är också visas under utställningen. ??

Sponsring

Den omfattande mediebevakning både före och under paraden göra evenemanget ett intressant verktyg för marknadsföring för företag. ???? I förhållande till andra kostnader händelser sponsring är låga och ger hög. Stora styrka är att det Fruitcorso återkommer år efter år. Upprepning är fortfarande den bästa reklam. Speciellt för företag som vill ta paraden erbjuder intressanta möjligheter, ?? säger Willem Van Eldik. ?? Speciellt med tanke på den kommande årsdagen 2010. ??
Det finns många sponsor möjligheter. Van Eldik nämner några av de erbjudanden. ???? Det finns flera nätverksbyggande med en viss region specifika företag och kommuner att komma tillsammans. Företag som gör ett väsentligt bidrag, ges en roll i förändringar i inriktning och strategi. Det finns också möjligheter till profilering via våra nuvarande mediapartners, inklusive TV, radio, regionala tidningar och tidskrifter, tryckning, vår egen hemsida och skyltar. Det finns också möjligheter inom relationsmarknadsföring i form av gäst paket såsom företagsbesök och en särskild sponsorprogram. Företagen inbjudna från utanför regionen att delta t.ex. sponsring möjligheter. I korta, perfekta möjligheter för företag att profilera sig. Berörda parter uppmanas att kontakta oss. ??
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha