Tiden band i korthet

Eftersom grundskolan var vi alla bekanta med olika tider i vår historia. Även i gymnasiet lärde vi oss om det. Ändå finns det många människor som inte vet hur allt hänger ihop, och just i det ögonblicket ditt barn ber om hjälp för att studera historia. Vilken period är från när man när och så förhistoria återigen kännetecknas? Alla dessa frågor kan hjälpa dig att förstå det förflutna, men också förklara mycket av samtida liv. Denna sammanfattning är också en utmärkt språngbräda för alla studenter äger att göra detta material eller för vuxna som vill förbereda sig för en frågesport exempel.

Äldsta tider

Detta pågår tills 800 f.Kr. och föregås av förhistoria. Under denna period, människor lever huvudsakligen i grottor, bergrum eller primitiva tält. Deras hem beror på den region där de är bosatta. Överallt finns det inte så lätt att hitta grottor och sedan människor väljer ett tält. Dessa gör dem ur pinnar och djurhudar. Befolkningen bor i dessa dagar av jakt och samla frukt, nötter och rotfrukter. I slutet av den mest forntid till grottmänniskorna upptäcka jordbruket och de kan investera i att bygga kojor. De har inte längre att ströva runt och kan hålla en lång tid på samma plats. Vanligtvis människor bosätta sig längs floder eftersom det finns grogrund och de behöver inga långa avstånd åtgärder för att få vatten. Förutom grönsaker plantering och skörd är också djur är utbildade och domesticerade.

Antiken

Antiken är också ofta kallas tiden för grekerna och romarna och följer förhistoria. Denna period löper från 800 f.Kr. till 500 e.Kr.. Sedan urminnes tider, det finns en tydlig skillnad mellan rika och fattiga befolkningen. De rika kan gå i skolan och ha tid för hobby ?? s. Så det finns en massa människor som gör sport. Denna grupp bor också i vackra ?? s villa i landsbygden eller radhus i staden. För de fattiga liv ser mycket mindre ljus. Det finns ingen möjlighet att gå i skolan. Barn, tillsammans med sina föräldrar arbetar hårt för att gå ihop.

Medeltid

Medeltiden eller tiden för slott och städer sträcker sig från 500 till 1500. Under denna tid, slottet Herren en mycket viktig fråga. Staden inte bara erbjuder arbetstillfällen för befolkningen, men är också en unik skydd under krig. Därför vid denna tid staden har ökat. Ännu en massa människor dör i denna period av vår historia och detta genom våld, sjukdomar och svält.

New Times

The New Times du kan faktiskt delas upp i två delar och den här gången av prinsar och upptäckter och de av folken. Den första perioden löper från 1500 till 1800 och den andra från 1800 till 1945. I början av den nya Times, är en viktig faktor i vår region hamnen. Således i Antwerpen många fartyg med varor från fjärran länder och avgår från många europeiska städer äventyrare utforska. Dessa tuffa sjömän tillbringar ganska ofta produkter från sina fjärran resor vi fortfarande känner som kaffe, kakao och potatis.
I den andra perioden av New Times eller tidpunkten för folken få en hel del skorstenar på gatan som en fabrik efter den andra kastas upp. Arbetarna flyttar därför till staden och ta itu med sin familj bor i små arbetarstugor. Barnen går också till fabriken där föräldrarna ofta måste arbeta upp till 15 timmar om dygnet. I utbyte får de en liten lön som de knappt att gå ihop dem.

Vår tid

Sedan slutet av andra världskriget vi lever i vår egen tid eller Time. Denna period av vår historia hittills kännetecknas av innovationer inom kommunikation och electro. Tänk på utvecklingen av mobiltelefonen, TV, dator, ... Det är klart att världen inte står stilla, men det är tyvärr inte alltid fallet. Här kan vi njuta av med alla nya funktioner, men många människor fortfarande lever i fattigdom. Under de senaste århundradena, det finns ett gap mellan rika och fattiga uppkomst och är inte ansluten till nutid.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Ordet "förhistorien" betyder bokstavligen före historieskrivningen. Utan människor finns det ingen historia. Detta innebär att i förhistorien fanns inga människor i världen, bara djur och växter.

Tack för förklaringen. Jag anpassade min artikel!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha