Tictail din egen gratis butik

Detta är en artikel om ett helt nytt koncept. Tictail är det enklaste och snabbaste sättet och mest sociala plattform för att sälja dina produkter. Med denna nya design kan du skapa din egen webbutik, utan att det kostar dig något.

Vad är Tictail?

Tictail är ett relativt nytt koncept och lanserades i maj 2012. Tictail lanserades av sju personer som alla hade samma idé. De hade tankar av människor som du och jag att skapa något som du kan sälja i de enklaste modeprodukter. Tictail tänka med detta koncept att detta är det enklaste sättet att starta en butik på nätet. Tictail hjälper självständiga varumärken och återförsäljare som har möjlighet att skapa en online-butik på ett sätt som hjälper till att bygga sitt nya varumärke. Varför hålla dig inte att sälja dina produkter? Även om detta är ett mycket enkelt sätt med Tictail? Vem som helst kan starta en webbutik du Tictail, så gör du.

Utseendet på din egen webshop

Att bygga en webbutik du normalt kunskaper i HTML. Med Tictail detta inte är nödvändigt. Med Tictail måste installera nämligen programvara som är svår att förstå och du har inga servrar som behövs för din egen butik. Du kan bygga din egen fantastiska webbutik på några minuter. Du kan välja mellan ett par trevligt tema ?? s väljer att designa din nätbutik. Du kan också anpassa den genom att lägga upp din egen logotyp och du har en egen nätbutik.
Om du inte vill ändra färgerna och butiken är redan gör mer personlig, kan du också justera nätbutik med HTML. Här är en inte så mycket kunskap som behövs.

Placering produkter i webbutik

Nu när du har startat en egen webbutik, bör du naturligtvis lägga dina produkter. Vad du också kan inte sälja alls Tictail, även om det brukade de produkter du vill sälja. Produkterna lägger upp lätt.
Lägg produkter kan direkt när du loggar in. Du ser stora skärmen "Lägg till en ny produkt." Du bestämmer förstapriset, följt av mervärdesskatt och slutligen leverans. Du kan informera kunden med vad företaget du skickar och hur många dagar det kommer att pågå. Allt detta kommer att hjälpa produkten. Nyckeln är en bild av produkten, kan du lägga en massa bilder med din produkt.
När du har mer av samma produkt i lager, kan du också enkelt ändra detta. Är din produkt säljs? Då kan du göra osynlig produkten för kunden. Tictail har ingen gräns, kan du lägga till så många produkter som du vill. Du kan även skapa flikar så att butiken ska organiseras.
Du kan också lägga till de villkor och förutsättningar för att täcka dig själv, precis som politik för återvändande kan du lägga till. Så att kunderna kan se om produkten kan returneras och tills den kan returneras.

Beställning och betalning

Om det finns några produkter på nätbutiken än kunder kan beställa. När en order tas emot från en kund får du ett snabbmeddelande på insidan. Beståndet kommer automatiskt att starta. Du behöver inte hamna i problem med lager. Kunderna kan betala enkelt Tictail med paypal. Detta är en standardutrustning som du får den. Självklart kan du också placera andra betalningsalternativ i din webbutik. Du behöver kunskaper i HTML eller så kan du köpa en expansion. I allmänhet behöver inte kosta Tictail. Men om du gör en hel del du kan göra detta alltid.

Sociala medier

Sociala medier är mycket viktigt eftersom det kan främja din egen webbutik. Du kan bifoga din egen Tictail med Facebook och Twitter. Så du kan informera dina kunder via sociala medier såsom nya produkter som du har fått inuti. Detta är också mycket praktiskt om du vill behålla åtgärder. Detta fungerar alltid mycket bra, om kunderna ser att om du ger bort något gratis, kommer det alltid att underteckna några framtida kunder. Dessa kunder kommer att berätta genom detta igen och så att du kan vara mer bekant, om så bara genom sociala medier. Tictail spårar också antalet besökare, mycket trevligt att se.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Det återstår massor av intressanta objekt obesvarade. Nyckelfrågan: "Hur kan du placera dina produkter i din butik?

Tack för ditt tips. Anpassad i artikeln, jag ska se om jag kan expandera ännu mer.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha