Thermo Fysisk metod

Thermo Fysisk Metoden är ett sätt att gå ner i vikt genom att flytta i ett uppvärmt rum. Thermo fysikalisk metod personen ligger ner i en sluten hytt. Temperaturen i kabinen hålles vid ca 40 ° C Personen inte vara stilla, men utför inställda övningar.

Stugorna

Stugorna är öppna och värms med infraröd strålning. Är baserade på botten av hytten eller slingorna anordnade för händer och fötter, som gör det möjligt att utföra övningarna. Under de intensiva övningar huvudet inte ligger i kabinen, utan sträcker sig genom en öppning till utsidan. Man använder sig av en hals udd och se till att huvudet förblir svalt.

Övningar

Eftersom övningarna genomförs, leder och rygg beskattas mycket mindre liggande. Som ett resultat, är denna metod också lämplig för äldre eller till exempel människor med reumatisk sjukdom. Övningarna ta upp till 30 minuter. Det börjar med grundläggande träningsupplägg för magen, skinkor och ben. Därefter kan ett personligt program utarbetas, samtidigt som hänsyn tas till vikt, tillstånd, hälsa och ålder.

Varför stugan värms?

Den förhöjda temperaturen i kabinen tillåter en högre förbränning. Den förhindrar också muskelömhet och användaren kommer att känna sig mer avslappnad. Risken för skador när TFM är betydligt mindre än i andra sporter.

Vad kan du uppnå med TFM?

TFM är lämplig för lokal bantning eller viktminskning som helhet. Användare kan också dra nytta av en bättre ämnesomsättning och blodcirkulation. Regelbunden användning av TFM-metoden tillhandahåller en förbättrad tillstånd, belysta ledproblem, och reduceras i många fall, cellulit.

Var?

I Nederländerna och Belgien TFM metoden nu levereras av olika professionella företag. Dessa företag ger också sakkunnig vägledning och stöd. Dessutom är det också möjligt att köpa en TFM-hytt för hemmabruk.
(0)
(0)

Kommentarer - 8

Finns det en möjlighet att i Hengelo do TFM? och hur mycket kostar det att köpa någon mig en cab eller hyra ut?

Jag har förmodligen haft en stolseltje i ett kranskärl. Jag var rökare och ivrig användare av tfm. Jag lider av högt blodtryck, sluta röka, ta medicin för högt blodtryck och blodspädkonsult kardiolog. Någon som vet om tfm gör något med blodproppar. Jag vill återigen gå ner i vikt med tfm, kan kardiolog för närvarande säga något om här är inte är bekant med tfm. Finns det någon med samma klagomål och eller läkare, tfm myndighet att detta svar.

Jag undrar om det finns en möjlighet i Geldrop att göra detta?

Har nu äntligen har en egen monter men vet inte hur vissa övningar. Finns det en fil eller något där jag kan hitta hur övningarna behöver? Har listor över övningar men vet inte hur jag ska göra rätt.

Jag söker en inställning i Bussum, Naarden eller hem där man kan banta genom termo fysisiche metoden. Snälla hjälp mig att ta itu med?

Jag gjorde TMF och resultatet var fantastisk. Tyvärr är jag tillbaka vad rörd av modell av omständigheterna. Nu är jag rörd och jag bor nära Zutphen. Jag skulle vilja få adressen till en TMF institut på detta område.

Tack för din fråga. En lista över studios finns på: http: //www.powerfit.nl/index.php sidan = studios

Hej Mies, Titta på det här vara etablerad inom Zutphen.groetjes, Bas

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också