The Voice of Holland 4: Från Blind autions att leva visar

The Voice of Holland fjärde säsongen började den 31 augusti 2013. I december 2013 kommer vi vet vem som vinner denna fjärde upplaga av TVOH. Presentationen av TVOH 4 är lika ansvariga i tidigare upplagor av Martijn Krabbe och Wendy van Dijk. Bildningen av bussar med avseende på säsong 3 ordentligt förändrats. Förutom Marco Borsato och Trijntje Oosterhuis, som båda hade redan dykt upp i TVOH3, kommer Ali B och Ilse De Lange ske i den berömda snurrstolar.

The Voice

The Voice of Holland, förkortas TVOH en talang. Den talangjakten avlad av John de Mol. The Voice of Holland är en talang som först dök upp på TV i Nederländerna. Från den första sändningen talang show kallad The Voice of Holland redan ?? ??. Under talangjakt kretsar främst kring rösten av deltagarna. Under de blinda auditions, deltagarna enbart väljas på hans eller hennes röst. Domarna sitter med ryggen mot hörsel tant och får se kandidaten endast när de röstade en jurymedlem för honom eller henne.

Första sändningen

Den första sändningen av The Voice of Holland ägde rum den 17 augusti 2010 och denna sändning var därmed lanserade den första framgångsrika säsongen av The Voice of Holland. Sedan dess har formatet blivit en världsomspännande topformat och The Voice 2013 redan sänds i mer än femtio länder.
Emmy
TV-producent John de Mol har i september 2013 med den amerikanska versionen av hans program The Voice Emmy Award. Den musikaliska talang var den stora TV-award i kategorin Outstanding Reality-tävlingsprogrammet.

The Voice of Holland 4

Nederländerna är det första land som har meddelat att, om det finns tillräckligt med intresse och mycket bra talanger strävar de att sända den fjärde säsongen av The Voice. Under den andra sändningen av Voice of Holland var det tredje anbud för The Voice of Holland fyra redan öppnat för enskilda och duo talanger.
Prenumerera på The Voice of Holland 4 kan om du:
  • 16 år eller äldre
  • på har goda sångkunskaper

Registrera sig på hemsidan www.rtl.nl
Det är av stor vikt för att fylla i registreringsformuläret så fullständigt som möjligt. När man har en bra och tydlig bild av kandidaten och hans motivation, har en större chans att bli vald.
När de gör registrera personer deltog i urvalsförfarandet kommer att hållas före blinda auditions. Detta urval befinner sig utanför tv-sändningar äger rum. Om man får delta i blinda auditions kommer att bjudas in för skriftliga här.
Obs: The Voice of Holland 4 har redan börjat, så registrering är inte längre möjligt. Däremot kan en anmäla för The Voice of Holland 5.

Juryn för The Voice of Holland 4

Juryn The Voice of Holland 4 förändrats avsevärt, efter VanVelzen och Volendam duon Nick och Simon har meddelat att de inte längre kommer att finnas tillgänglig som en jurymedlem för Voice of Holland 4. Ilse de Lange och Ali B kommer att ha sin äga rum.

Deltagare The Voice of Holland Säsong 4

Från fredag ​​30 AUGUSTI, 2013, den fjärde säsongen av TVOH veckosändning på RTL4.
De blinda auditions
Deltagarna börjar i "blind" audition eller vara blinda auditions. Under provspelningar, tränare sitta med ryggen till scenen. När en tränare har blivit entusiastisk över resultatet av en deltagare och tryck sedan på tränare på en knapp, vrider stolen till relevant kandidat. När en konkurrent för att övertyga juryn, och en eller flera domare vända sina stolar runt, då deltagaren till nästa omgång, som kallas slaget rundan.
Tabellen nedan visar en sändning som deltagarna är slagen och som coach han eller hon kommer att anslutas.
Fredag ​​31 augusti, 2013
FREDAG 6 september, 2013
FREDAG 13 september, 2013
Fredag, 20 september, 2013
Fredag, 27 september, 2013
Fredag ​​4 oktober, 2013
Fredag ​​11 oktober, 2013

Striderna att livespelningar

The Blind autions följas av slaget visar. Under den så kallade Slaget runt bestäms av vilka kandidater varje coach går till livespelningar. Inom lagen konkurrerande kandidater i par mot varandra, antingen detta "elimineras". I slutändan, bara åtta kandidater per lag till livespelningar. Nytt för 2013 är att varje tränare bör tillägga en förlorare i det andra laget på hans team och kan därför delta i livespelningar.
I tabellen nedan anges vilka kandidater in i bussar till livespelningar.
Hur gör du registrerar dig?
(0)
(0)

Kommentarer - 5

Jag vill ha mer information om hur du loggar in på The Voice.

God morgon, jag tycker att denna underbara program som jag skulle vilja komma live view och jag skulle vilja veta var röst Holland hålls.

Hej Sander, Lycka Tecken: https: //rtlid.rtl.nl/form/tvoh_2013/# / steg-1TekstSchrijverT!

God morgon Suzan Det finns inga biljetter tillgängliga för tillfället. Inspelningen av The Blind Auditions och Striderna är redan där. När biljettförsäljningen för The livespelningar börjar, kommer det att vara först i den här artikeln lezen.TekstSchrijverT

God morgon slipmaskin, logga Lycka till med Voice of Holland.Het via denna länk: https: //rtlid.rtl.nl/form/tvoh_2013/# / steg-1TekstSchrijverT

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också