The South Beach Diet, vårt sätt att leva / äta veranden

Gusti Jönsson Februari 28, 2016 Hälsa 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
The South Beach Diet skulle garantera en lång, friskt och aktivt liv. Målet är hur vi äter och förändra liv genom hälsosam kost och att vara montör. Under de senaste decennierna finns en fetmaepidemin har sitt ursprung i västvärlden. Och detta orsakar en rad hälsoproblem som att få en hjärtattack, stroke, pre-obisitas, fetma, många former av cancer, psoriasis, akne, depression, etc. ??. The South Beach Diet skulle garantera en lång, friskt och aktivt liv. Målet är hur vi äter och förändra liv genom hälsosam kost och att vara montör. Under de senaste decennierna finns en fetmaepidemin har sitt ursprung i västvärlden. Och detta orsakar en rad hälsoproblem som att få en hjärtattack, stroke, pre-fetma, övervikt, många former av cancer, psoriasis, akne, depression, etc. ??
Fetmaepidemin orsakas av vår stillasittande livsstil och dåliga matvanor. En av anledningarna till detta är att näringsvärdet i vår mat kraftigt minskat under åren, eftersom vi börjar odlingen av grödor för att motstånd, smak och utseende, och inte mer med tanke på dess näringsvärde. För livsmedel är nu mycket längre hållbarhet av livsmedelsprodukter genom bearbetning, för att förhindra förstöring vara viktiga näringsämnen avlägsnats, och ämnen såsom natrium- och transfetter sattes. Lyckligtvis, fler och fler människor börjar igen för att använda ekologiska livsmedel, traditionell frukt och traditionella hälsningar, så att du kan hålla sig frisk och kan förebygga många kroniska och degenerativa sjukdomar.

Men hur kom vi blir fetare?

Mid 80 ?? startade brittiska hälsoministeriet tillsammans med FSA fördelarna med låg fetthalt, hög kolhydrater kost för att främja ett aktivt och lade dem att fokusera på bröd, potatis, ris, pasta och korn som grunden för en sund mönster. Fetter och oljor bör användas sparsamt. Detta har spelat en roll vid förtjockningen av befolkningen. Problemet var att de nationella rekommendationerna gjorde ingen skillnad mellan bra kolhydrater och dåliga kolhydrater eller mellan bra fetter och dåliga fetter. Även om socker inte var klok, var stärkelse klokt. Ingen visste då att låg fiber stärkelse, som vitt bröd och potatis, socker att stiga lika snabbt som vanligt socker. Eftersom denna stärkelse hade ett högt glykemiskt index. Som svar började livsmedelsindustrin främjar låg fetthalt bakade varor, bland annat kakor, kex och bakverk med raffinerat vitt mjöl och varierande mängder socker. För att undvika användning av mättat fett i dessa produkter, har fettet ersatts av vegetabiliska oljor. Men för att ge dessa livsmedel en längre hållbarhet och bättre motståndskraft mot bakning oljor är hydrogenerade eller hydrogenerade vegetabiliska oljor användes delvis som orsakade bildandet av skadliga transfetter. Även om transfetter utvecklades först som ett hälsosammare alternativ till mättade fetter, de senare visade sig vara ännu värre.
Det blev tydligt att vi, i vårt försök att begränsa fettintag, konsumerar ökande mängder av dåliga kolhydrater, med andra ord, mer och mer godis och raffinerade stärkelse som innehåller i huvudsak ingen fiber eller andra näringsämnen. Dessa orsakar alltför stora svängningar i våra sockernivåer, vilket resulterar i övergången till mer raffinerade kolhydrater och konstant hunger. Anledningen till att vi har alltid hungrig, blir det tydligt med hjälp av glykemiskt index, ett mått på hur kolhydrater i en särskild livsmedelsprodukt kan påverka blodsockernivån. De livsmedel som håller socker nivåer stabil och väl är lågt på GI, som omfattar hela korn, de flesta grönsaker, frukt och socker, som bryts ner långsamt och ger dig en längre tid att känna full. Fibrer är en avgörande faktor vid bestämningen av GI av en livsmedelsprodukt, men det finns andra faktorer, såsom den utsträckning i vilken en livsmedelsprodukt bearbetas, hur länge det är kokta och dess syrahalt.
Slutsats: Fiber-fri, kolhydratrik mat gör oss hungriga på grund av fluktuationer i vårt socker. Och hungrigare vi får, ju mer vi äter, och ju mer vi anländer. Det är en ond cirkel.

Hur kan vi övervinna överviktepidemin?

The South Beach Diet skulle ha svaret. Målet med South Beach Diet är att hjälpa dig att säkert gå ner i vikt och resten av ditt liv för att hålla sig frisk och passar. The South Beach dieten är proteinrik, kolhydratfattig kost, och det är inte en fettsnål kost. Det är en diet med bra näringsvärde, som består av att göra ett brett utbud av hälsosamma livsmedel och att du lär dig ditt liv bättre livsmedelsval.

Principerna för South Beach Diet

Du äter tre måltider om dagen och minst två mellanmål. Du äter tillräckligt stora delar rättvis mat, inkl. Näringsrik, fiberrik kolhydrater, magert protein, bra omättade fetter och fettsnåla mejeriprodukter.
Tycker du nedan kortfattat sammanfattar faser av South Beach Diet:
  • Fas I, som varar i två veckor och är för människor som behöver gå ner i vikt mycket eller stark längtan efter godis och raffinerade stärkelse. Under startar denna fas viktminskning, påverkar ditt blodsocker stabiliserats och kommer att dra mindre med en kost baserad på sunt magert protein och massor av grönsaker och sallader, bönor och andra baljväxter, nötter, mager ost, ägg, magra mejeriprodukter och goda omättade fetter. Vad du inte bör äta stärkelse eller socker.
  • Fas II: Detta är för människor som vill gå ner 4,5 kg eller mindre och är inte sugen på sötsaker. Om du går från fas 1 till fas 2, hittar du att du minskar stadigt i vikt och din aptit kommer att vara mindre. Så småningom ta tillbaka de livsmedel som var förbjudna i fas 1, inkl. Bra kolhydrater, och vissa rotfrukter såsom sötpotatis). Du kan ibland ta ett glas rött eller vitt vin till lunch eller middag timmar.
  • Fas III: Denna fas börjar när du kommer till din målvikt. Principerna för denna fas är riktlinjer för hur vi alla borde äta.

Jag förklara detta i en annan artikel. Men det största problemet är att välja livsmedel med bra kolhydrater, bra fetter och magert protein. För att undvika de dåliga fetter och beslutsamt väljer fibrer.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha