The Seven Seas: Episode 2

Den första episoden av de sju haven är över och det finns en kandidat minskat: komikern Dian Lieske. Hon var en i omröstningen sista återstående och var tvungen att lämna åtgärden fartyget. Den andra episod på Måndag, 6 April, 2015, ägnas åt kommunikation och också kommer att framgå hur väl de nio återstående kandidaterna lyckas fängsla. Det är ett viktigt budskap från tornet i Pisa och kandidaterna att ta reda på hur det känns att göra tuffa åtgärder, men också hur det är att stå på sidan av polisen.

Början

Efter att ha lämnat Portovenere i slutet av episod 1, kandidaterna tillbringar natten på den gamla segelfartyg Rea. Nästa morgon är seglen hissas igen och de nio kandidaterna tycker att det är ganska tung. Den segelfartyg är över hundra år gammal och från Bastiaan jämfört med ett badkar med två segel det. Segling och lever på en båt är lite orolig, men stämningen är god.
Pisa Tower
Kandidaterna är isär på skanningen, som var svårast och där människor ligger deras styrka.
Niels är återigen ganska entusiastisk och oönskad även Patrick tar sin uppgift för honom. Daniel och Pippin ses som starka deltagare.
Den andra delen av fartyget utför Portovenere ca 100 km söderut, till Livorno, hamnen i Pisa. Hela natten kandidaterna faror och detta är som en bättre än den andra. Rörelsen under natten var Bastian som mycket lugnande upplevelse, men Patrick felaktig. Dessutom finns det mycket lite utrymme, kandidaterna är nära varandra och på natten för att gå på toaletten, de måste krypa över varandra. Duschen består av en handdusch i sink i badrummet.

Gruppuppgiften

Framme i staden Pisa, dela kandidaterna i fyra grupper och de sprids genom staden.
Kommunikation är centralt för denna uppgift, liksom kommunicera med varandra är mycket viktigt för en förkämpe och gott skick ingår i detta kommando och Bastiaan Toprak, klättra i tornet i Pisa till toppen.
Floortje förklarar att denna övning handlar om blåfenad tonfisk i Medelhavet. Detta är en av de mest kritiker hotade arter i Europa, och de flesta människor vet att detta sushi. Problemet är att det är så instängd i det förflutna, har den blåfenade tonfisken blivit mycket sällsynta. Speciellt asiater är galen, ibland tar det en fisk som hundratusentals euro.
Vi får bilder av blåfenad tonfisk och får höra att denna fisk kan vara upp till 35 år och sedan nått en längd på 3 meter. Men det finns mycket om fiske, finns det bara 10% av den ursprungliga filen, som är dåliga nyheter, eftersom det är ett rovdjur, som spelar en mycket viktig roll i näringskedjan.
Den blåfenade tonfisken
Det är också för mycket tonfisk i andra delar av världen, tar i näten regelbundet sköldpaddor, delfiner och även valar försvinna. För att stoppa detta, är det viktigt att en campaigneren detta meddelande kan överföra väl, på ett sådant sätt att hela världen kan förstå det.
Det är vad den här grupparbete. Bastiaan och Toprak behöver en holländsk mening, nämligen: "Fisken har ett högt pris" vidarebefordra asiatiska människor, som ligger på tornet i Pisa och dessa människor måste köra ner för att få ut budskapet till Patrick och Daniel.
Detta kommer efter en stor ansträngning, tack vare kompetens Toprak och kunskap om uttalanden av Daniel. Patrick och Daniel kan förmedla detta budskap i sin tur till Lisa, Nicolien och Pippin, men inte genom tal. De bestämmer sig för att göra detta med hjälp av tips och det lyckas omedelbart.
Lisa, Nicolien och Pippin måste ta bilder för att bilda meningen. De gör det en fisk på dörren till en fiskaffär, en kassaapparat där pengar betalas ut och handen av en kvinna som gör tecknet för ordet "dyra". De tror att de gör Anna och Niels mycket lätt att förstå budskapet.
Inget kunde vara längre från sanningen, Anna och Niels inte på ordspråket och det misslyckas inom fem minuter att gissa meddelandet. Den andra flagg de inte har förtjänat det.

Loggen

Kandidaterna måste återigen fråga om hav och oceaner och besvara varandra i loggen. De tre kandidater som fått de rätta svaren på tre får kämpa.
Frågorna om den här veckan är:
 • Förekomsten av människan beror till stor del på hälsan hos våra hav. Hur många procent av jorden är täckt med vatten? Svar: 70%
 • Av vem var grupptalan förlorat idag? Svar?
 • Vilket europeiskt land de flesta rödspätta fångas i Nordsjön genom holländska fiskare? Svar: Italien
 • Vem spelar spelet ensam? Svar:
  Den snabbaste fisken i världen: Stilla segelfisk
 • När den sista tonfisk fiskad i Nordsjön? Svar: på 60-talet
 • Vem är den mest betrodd person i gruppen? Svar:
 • Vilken fisk sprint 109 km i timmen, vilket gör den snabbaste fisken i världen? Svar: The Pacific segelfisk
 • Vem tar mest initiativ? Svar:

Denna vecka är loggen bäst fylls av Patrick, Niels och Daniel.
Kandidater diskutera kvällar och en del undrar vad det bästa taktik är att svara på personliga frågor. För här den vanligaste svaret är det rätta, deltagarna undrar om de fortfarande ska välja vad de befinner sig, eller vad de tror att grupptänkande? Patrick säger att han håller sig till sina egna känslor, men Bastiaan tror något av detta. Själv är Bastiaan den här gången förblev med sin känsla för vad han vill göra saker annorlunda i framtiden. Pepin har fyllt i på några frågor utan svar. Han anser att det är viktigare att vara ärlig, att utse någon för enkelhetens skull.

De tre slag

För de tre kandidaterna kommer att slåss för ett stenbrott marmor och tre soldater får en tablett som säger "kedjan själv upp och väljer någon att göra det här jobbet." Patrick väljer Nicolien, Niels väljer Pepin och Daniel väljer Bastian.
De tre fighters får varsin kvartal tid för sig själva till kedjan så mycket som möjligt, och de tre återstående kandidaterna, nämligen Anna, Lisa och Toprak, kan försöka frigöra så snart som möjligt. För detta får de en bultsax och den som förblir fast för den längsta tid som möjligt, vinner tre strid.
De tre damerna är upptagen taciek eftersom de ser ett hot i klicken av Daniel, Niels och Pippin. Därför bestämmer de sig för att avsiktligt långsamt att arbeta med Patrick, för att ge honom en chans att vinna.
Fascinerad Tyvärr har denna plan inte fungerar, eftersom damerna inte lossa Niels. Han låste in sig i en tung traktordäck med hjälp av stegar och ett spänne vid hans fötter. När Pepin det också ser till att bultsax från att fastna under däcket, så damerna inte längre kunna lösgöra honom, ger de upp.
Niels därigenom vinna tre slaget.
Floortje visar dessutom att en demonstrant normalt inte skrika eller slå tillbaka, som gjorde tre fighters. Det kommer verkligen att delta i en kampanj och kedjade personen håller tyst för att inte provocera aggressivitet.

Elimineringen

Niels måste först välja vilken kandidat han tar till nästa avsnitt. Han väljer Pepin, utan som han aldrig hade vunnit tre strid och som han utser som navigatör. Pepin Daniel tar det till nästa omgång och så klicken arbetar redan med nästa leverans.
Daniel väljer Bastian, som hjälpte honom i dag och Bastiaan väljer Toprak, som utförde uppdraget kommunikation med honom. Toprak finner det kan inte vara så att det fanns bara en dam igenom och välj Lisa istället för hennes kompis Patrick. Lisa väljer sedan Nicolien, som förblir Anna och Patrick. Det kan finnas endast ett av de två och det är det som hade de mest korrekta svaren i loggen. Det var Patrick, det vill säga Anna går hem.

Anpassning av elimineringsomgången

Den elimineringsomgången är skiljer sig från den första episoden, eftersom kandidaterna har meddelat att de fastställt vägen hem som hade hittat alltför brutal. Tittarna reagerade på Twitter negativt om detta, eftersom den sändande hem den sista personen återstående överskott bestäms av populariteten i den grupp av kandidater. Somliga gör det tror även att plocka lag med idrottslektioner av det förflutna.
Skaparna av programmet tyckte att det här går för långt, men inte förutse detta eftersom de sju haven är ett nytt format. Sedan den första episoden var redan på band, de kan ändra det längre, men från episod 2, är valet enligt följande:
 • Det första urvalet kommer att baseras på vetenskap; vem som vinner tre kamp?
 • den andra urvals bestäms genom valet av de kandidater som de vill ta med dig
 • Den tredje Urvalet sker bland de två återstående kandidaterna där personen som har fyllt loggboken bäst kan stanna och andra måste gå hem

 • GRUPPDYNAMIK

  Avskaffa dem vid slutet av det första avsnittet har skurits ned kraftigt på kandidaterna. Patrick inser att situationen för varje kandidat är i händerna på en annan, och att det i första hand är ett socialt spel. Toprak undrar hur man handskas med det; De måste vara vän med folk, eller man välja vilket är den starkaste, eller en som hon tror att hon kan vinna med en tre-kamp. I vilket fall som helst måste de gå uppfinna en taktik.
  Den kotteri av Niels Daniel Pepin och anses vara ett starkt team, varav de flesta inte vill att detta ska vara det lag som kommer att spela finalen. Bastiaan som föranletts av Daniel anställd i ett jobb där fysisk lite av honom och som han anser bäst kan hjälpa Bastiaan väl. Patrick verkar vara mycket bra på att svara på frågor i loggen, men hävdar att han svarar på de personliga frågor ärligt från sig själv och inte baserat på vad han tror att gruppen kommer att svara. Bastiaan tror något av detta.
  Daniel hans kompis Niels in på frågan om vem som grupptilldelningen har förlorat lite skrattade bort av Niels, men inte helt uppskattat. Pepin tror Daniel kunde lätt ha gjort från detta genom att fylla i Pepin sig sådana frågor inte besvaras eftersom han inte anser rättvist. Även om det kostade honom punkter finner Pippin ärlighet viktig.
  När Anna var tvungen att lämna skeppet, inte Toprak inte som en kvinna att falla av igen. män tycker att de måste göra så sexistisk. Kvinnorna vill visa att de är svaga och de är också nödvändiga på fartyget. Niels bekänner att han på något sätt glad att lämna kvinnor och han tycker att det är en tröstande tanke, eftersom han är rädd att han är distraherad av kvinnorna. Bastiaan konstaterar att kvinnor visar inget motstånd och ingen obligations bildas mellan dem som män gör.
  Anna finner slutligen olyckligt att de måste gå hem, men hade en trevlig dag och titta på även efter. Hon går ut i en tid då alla ger fortfarande alla tillsammans och hon tycker att denna grupp fortsätter att göra det, men att alla kommer att bli mer fanatiker. Att de alla tillsammans så engagerade i denna välgörenhet finner dem en fantastisk.

  Outlook tredje delbetalningen

  I förhandsgranskningen av den tredje episoden, ser vi kandidaterna i en vild hav och vi ser dem svänga på linor i vattnet hoppet. De skär också öppen fisk och göra det lite skräp för. Allt kandidaterna är kära står på spel och innan någon skickas hem, finns det fortfarande en speciell lunch på programmet.

  Betyg och mer information

  Den andra episoden av de sju haven lockade 279 000 tittare.
  Den tredje episoden ses på måndag, 13 april, 2015 kl 20.30 på NPO 3.
  Mer information om programmet, kan backstage videoklipp och fakta om haven finns på www.dezevenzeeen.bnn.nl/.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha