The Recruit: en titt bakom kulisserna på CIA

Kjetil Holmström Februari 27, 2016 Miscellanea 3 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vad får du när du gör en film med Al Pacino och Colin Farrell i huvudrollerna och det handlar om utbildning av CIA. Bara en stor actionfilm, som vi faktiskt vana filmer med Al Pacino i huvudrollen.

Funktioner:

  • Titel: The Recruit
  • Regissör: Roger Donaldson
  • Utgivare: Buena Vista / Touchstone
  • Speltid: 110 minuter
  • Ålder: 12+

Story

Walter Burke, som arbetar för CIA, möter på hans sökande efter nya studenter för utbildning av James Clayton. James är en av de bästa datavetenskap studenter i landet. Walter James blir så långt för att komma till CIA efter att han visar att han vet vad som hände med pappa James hänt. Under utbildningen kommer i kontakt med Clayton och Layla Moore uppstår mer som bara en vänskap. James och Layla är på en natt kidnappades och är övertygade om att detta är ett test och ingenting är vad det verkar, eftersom det alltid klargjort under utbildningen. De är mycket hårt översyn av kidnapparna och efter att ha befriat Jakob bestämde att det var nog och lämnade utbildningscentrum av CIA.
Om inte långt senare avslöjar en så kallad mullvad inom CIA driver, avslutar Walter Burke igen för att kontakta James. I själva verket är det tänkt att Layla "Mole" och den goda relationen mellan James och Lyla tror att han därför kan vara mycket användbar för att ta reda på var hon gör. Sedan händer en massa saker och det finns några spännande vändningar och James minns den berömda blir under träningen Burke mycket väl, nämligen ". Ingenting är vad det verkar" "ingen kan lita på" och

Ljud och bild

Filmen The Recruit är av bra kvalitet. DVD är lätt att se på en widescreen TV-format och färgerna är överallt skarpa och väl porträtteras. De mörka bilderna i filmen är alltid tydliga och synliga. Så DVD, precis som vi bör förvänta sig av en DVD idag, med en bra och skarp bildkvalitet. Bara störande sak är bilden att textningen är ganska hög i displayen. Och det kan ta hand om irritationer.
Alla samtal, actionscener och liknande är mycket tydlig och lätt att följa och det finns ofta och gjorde bra användning av alla Dolby Surround rutorna. Den fullständiga bilden vad du får genom att använda alla rutorna är mycket trevligt och även soundtracket till filmen är väl omhändertagna och gör ljudet av filmen helt.

Extramaterial

På DVD är inte så många extrafunktioner, men det är i synnerhet att hitta ytterligare, heter Spy School. Här kan du i en 16-minuters mini-dokumentär att ta en titt på utbildningen av CIA. Detta är ganska intressant att se, naturligtvis. Det finns också några inte tidigare visade scener och hitta en film där regissören och Colin Farrell förklarar filmen.

Min åsikt

Personligen tycker jag att filmen The Recruit en stor actionthriller. Filmen för mig allt måste ha en actionthriller, så vissa spänningar, actionscener och naturligtvis skådespelarna Al Pacino och Colin Farrell. Detta spel riktigt bra i filmen, som vi ju redan vara vana speciellt Al Pacino, som aldrig spelar dåligt i mina ögon. Historien är väl upplysta och det är naturligtvis speciellt att ta en titt på utbildning av CIA. Extramaterialet på DVD är inte mycket omfattande, men framför allt den lilla film som heter Spy School, är mycket intressant. Ljudet och bilden är också lite att kritisera och det är bara bra. Jag kan bara säga med ärlighet att detta är bara för mig, är en mycket rolig film och jag kan verkligen dra för en utekväll att gå titta. Så spännande från början till slut, några bra tomt vändningar och skådespelarna göra filmen helt.

Slutsats

Jag ger filmen definitivt fem stjärnor, som filmen har allt jag leta efter i en actionthriller. Filmen är speciell på grund av utseendet i utbildningen av CIA, är nödvändiga verkliga platser som används. Annars fina uppträdanden av Al Pacino och Farrell.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Jozef Blix
  Like 0   Dislike 1

När en ny bedömning "Spionera på väggen" jag plötsligt att tänka på en film någonsin sett på TV, om två vänner på CIA. Jag minns ett förhör scen där respondenten frågar efter vatten, och vattnet i toalettskålen erbjuds och så småningom också dricka. Den påstådda avhoppare ordet till "brist på bevis", äntligen släppt men hans chef säger fortfarande "Jag vet att du är Sasha". Slutsatsen där är tydligen år senare, en chans möte i Moskva gatan, som man frestas att avhoppare till ett trafikljus att sälja en push men inte komma över sitt hjärta. Om jag minns rätt, filmen slutar med äldre spionerna tillsammans på en bänk i en park.Ik've endast när igenom alla typer av "störningar" kan bara se snuttar av filmen, men han stannade med mig. Kan det vara så att det är "The Recruit." Om ja, skulle jag vilja köpa DVD.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha