The Baseballs - den nya rock 'n' roll sensation

Anniborg Dahlgren Februari 29, 2016 Underhållning 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
The Baseballs är ett band sedan 2007. Det är ett tyskt band som dold annat nummer. Bandet har varit i diagrammen i flera länder, i Finland var de även i första hand med sin singel "Umbrella". Samtidigt är deras första album "Strike" och detta album en stor framgång.

Biografi

Det låter långsökt, men deras möte historien är verkligen sant. De var i en pub, en typisk tung Methal café. Här de kom i kontakt med varandra genom match hennes stil. De började vad man ska göra med varandra och snart blev ett band. En kort tid senare släppte de sitt första album.
Det fina med den här historien är att de är inte ens alla lever i Berlin, detta är bara Basti. Digger och Sam levde inte ens nära. Sam var där för att provspela för ett band och kom från södra Tyskland till Berlin, och Digger besökte hans storasyster. Detta kan inte annat än ha varit öde?
De inte bara "Berlin" gemensamt, men också personliga saker. De hade alla tre redan släppt en skiva heter och de hade alla tre av "The King" sätta på locket. De andra saker som de har gemensamt är att de kan imitera någon roll i varje avsnitt av The Simpsons, men det viktiga är att de lockas till 50-talet musik.
Sedan ung på, de har samma stil, Elvis utseende. Bandet tar bra låtar och sedan gör en rock'n'roll version av den.

Om rock'n'roll

På 50-talet började det rock 'n' roll för att få lite. Den 3 mars 1951 var Rocket 88 av Jackie Brenston och hans Delta katter registreras. Denna enda ses som den första riktiga rock 'n' roll rekord. Den verkliga kompositör, dock Ike Turner och hans band The Kings of Rhythm också den verkliga verkställande. Detta har dock inte varit den mest kända band, eftersom det skulle vara Bill Haley. Han kombinerade med western swing countrymusik och detta var mycket mycket uppskattat av ungdomarna.
Av någon riktig rock 'n' roll filmar musikgenre var mycket populär. 's Best-naturligtvis är Kungen själv Elvis Presley. Elvis overleedt officiellt av en hjärtattack, men det var ganska stor mängd tabletter hittades i hans kropp så en överdos kan inte uteslutas.
Trots den här typen av musik inte kontinuerligt läge. Det har haft sina upp- och nedgångar. Det var riktigt bra fram till omkring 1959, efter att det har gått bakåt. Men det har alltid varit trogna fans som rock 'n' roll verkligen som att se sin musik och har aldrig gått vilse. Band som The Baseballs visar att rock 'n' roll är tider och om igen återupplivar även om det kommer förmodligen aldrig att bli som på 50-talet.

Den första CD: Strike

Den 5 mars 2010 första CD med denna coverband var tillgängliga. Namnet var Strike och det var mycket populärt. Strike är tre gånger blev platina i Finland, Sverige i guld, platina i Schweiz. The Baseballs har nu fokuserat på Nederländerna.
Numret på CD:
 • Paraply
 • Kärlek i denna klubb
 • Hey There Delilah
 • Bleeding Love
 • Hot'n Kallt
 • Jag känner inte för Dancin '
 • Inte Cha
 • Låt oss få Loud!
 • Änglar
 • Crazy in Love
 • This Love
 • The Look
 •   Like 0   Dislike 0
  Nästa artikel Estland
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha