Testa din Beteende i trafik

Beteende i trafiken. Från psykologisk forskning visade att mer än 90 procent av bilisterna gör bättre att köra än den andra. Och du? Hur är ditt beteende i trafiken? I bilen, på cykel, fotgängare? Har du hålla sig till reglerna? Är du en gentleman i trafiken? Lap du reglerna för din boot? Ta oansvarigt risker ?? s; du sätta andra i fara? Eller visa dig exakt exemplariskt beteende? Gör testet för att få en bild av ditt beteende och attityd i trafiken

Testa din Beteende i trafik

Din Behavioral stil och mentalitet i trafiken.

Beteende i Traffic Test

 • Lord Trafik
 • Delvis Ansvarsfull trafikant
 • Exemplifierande Trafik deltagare
 • Rebell Attn Trafik
 • Vårdslös Trafik deltagare
 • Oansvarigt Dangerous trafikant

Andra trafikanter har något att frukta från dig? Kan de åtmin din tänkesätt och beteenden i trafiken som ett exempel? Eller är du mellan här? Du kan med hjälp Detta test får mer insikt i ditt beteende och fungerar som trafikanter eller trafikant.
Sätt följande påståenden med ett kors vad som gäller för dig eller att du håller med. Om du gör detta lilla test från monitorn, är det bäst att skriva ner korsen även på papper.

Traffic Test - Uttalanden


 Cyklister kan ibland använda vandringsleden
 Cyklister kan använda cykelbanan i båda riktningarna
 Cyklister kan använda en en-vägs två-vägs
 När korsar vägen, fick jag ibland en bilist på bromsarna
 Jag brukar korsa övergångsstället medvetet långsamt
 Ibland driva jag en passant, i onödan på gågatan strömbrytaren
 Om en bilist inte prata eller göra något dumt, jag ibland som jag skriver ner registreringsskylten
 Jag har ofta rapporterat dåligt uppförande av en trafikant
 Jag kör så otroligt bra att jag kan vara en konkurrent till en toppracerförare
 Driving har också att göra med en viss spänning
 Ljud horn och ljussignaler ..... läckra!
 Män rida bättre än kvinnor
 Kvinnor tenderar att köra långsamt, vilket håller trafik
 kvinnor ofta bromsa för tidigt; Blockering detta bara köra förbi och strömma från andra
 Kvinnor brukar ta för mycket borta; använda vägen inte är optimalt och orsaka trafikstockningar
 Om ett trafikljus är grön för ett tag, bör du kunna ge full gas, eftersom rött kommer
 En bilist bör alltid hålla i sikte fotgängare ljus. Om de börjar blinka (vid den punkt
på röda start), kan redan slå motorn varm
 I filen rider jag i skärningspunkten, även om det är tveksamt om jag iväg till röd
 ?? Bakom en gentleman i trafiken ?? aansjokken är irriterande, detta gör alltid plats för andra
Grundfärg Prioritetsregeln är inte bara en rättighet utan också en skyldighet. Annars håller trafiken
 promillegränsen Den är för lågt
 Hastighetsbegränsningen i bostadsområden är berövande av körglädje
 Jag brukar köra i bebyggda områden 10 km / t hastighetsbegränsningen .....
 .... och på landsvägen mycket fortare än 80 km / t, om trafiksituationen tillåter
 jag hålla etiketten på bakrutan snarare ?? Bye ?? då ?? Jag är långsammare än du, men kör det åt dig ??
 pussel: Skillnaden mellan en fil och en orm? När en fil är skit framför!
 Fotgängare måste nu vänja sig vid beställning; Jag ser ett övergångsställe 50 meter framför mig, jag inte låta någon
?? Vild ?? korsa
 Jag gillar att komma överens; i stadstrafik, jag ge antingen full gas eller bromsa hårt
Grundfärg En trafikstockning? Jag zippade så sent som möjligt
 Bakom ratten Jag förbannar oftare .....
 ... och använda ord som jag använder aldrig i vanliga samtal
Grundfärg Det mest effektiva sättet att få bilen ?? rätt på motorvägen, är ?? sitta på sin trunk ??, de är rädda
 Jag har ofta gått för en skarp sväng och medvetet sen inbromsning, vilket ger andra gjorde det i byxorna
rädsla för en påkörning bakifrån
 Snabbare ryttare Jag ger genast rummet; Jag gör också användning av djungelns lag
 Bakom ratten i en liten bil, jag fortfarande känner mig som en liten sämre; särskilt om det ?? stora pojkarna ?? bakom mig
sitta
 Jag har mer än tio gånger ganska berusad bakom ratten. Och orolig att jag var en poliskontroll
att stöta på ...!
 jag en gång körde efter en olycka

Beteende i Traffic Test - Betydelse resultat

Lägg upp alla kors du sätter den första punkten och sedan lägga alla punkter tillsammans.
Du har 0-3 poäng: Exempel Traffic Safety
Grattis! Du är en exemplarisk trafikant; en lärobok i trafiken. Varje kors på dessa testet står för en stil som kan hota andra. Beteende och inställning utan att ta hänsyn till den svagare i trafiken.
Med din stil till trafikanten får snyggt utrymme. Inte bara bokstavligt, utan också när det gäller attityd och mentalitet, nämligen pröva de andra! Du är en ansvarsfull trafikant, utan kompromisser och kommer inte att snabbt låta andra uppfödning.
Du har 4-9 poäng: Rimlig trafikant
Du tillhör den grupp av trafikanter som vill vara rättvis. Med betoning kommer. Eftersom ibland gör saker som inte kan passera samlingsstationer. Om andra gjorde det, skulle du förmodligen märka detta själv som aggressiv eller oansvarigt. Du gör det att det ibland någon skakar på huvudet eller mer: den berömda långfingret på dig. Lyckligtvis är detta inte ofta fallet med dig; inte till ordningen för dagen. Håll duschar eller situationer i åtanke, där förhistoriska människan vaknar upp i dig. Detta händer där trafikanter i allmänhet, främst i bilen (se även mekanismen för den här artikeln bil fanatiker - Psykologisk utsikt.
Du har 10 poäng: Borderline Risk
Du tar risker i trafiken ?? s rapporteras inte. Demonstrativ tempo gör omkörningar, kör i en hög växel (stor vrål!) Bara för rött genom apelsin ridning etc. Du är därför vanligtvis finns i filen och på gränsen av din egen förmåga när det gäller lyhördhet och tekniska förmåga ditt fordon till. Så du tror, ​​till exempel bilen att ha full kontroll, men tänk på att det finns för få när som helst trafiksituationer kan uppstå där du inte bara har i handen / kontroll har. Med andra ord behöver du inte förutse. De flesta olyckor inträffar från saker, situationer eller händelser som de inte hade räknat med. Du agerar alltför ofta oansvariga trafikant. Reflektion över detta, din teori en gång efter att ha visat, extra lektioner eller extra utbildning vid en körskola för dig med tanke på ingen lyx. I trafiken, måste du inse att ditt beteende kan innebära fara för annan. Ta ansvar, du känner ett ansvar gentemot andra trafikanter, är ett viktigt faktum!
Mer än 15 poäng: Reckless beteende
Du är en fara på vägen. Vårdslöst beteende i trafiken är höjden av själviskhet. Du är bara intresserad av ditt eget intresse, vilket tvingar dig andra i farliga situationer. De bör få du faktiskt rakt av vägen eller z ?? n minst hålla ditt körkort för en stund. ?? S risken du tar är farliga. Det är dags att du inser att du inte bara spela med ditt eget liv utan också andras. Din beteendestil och mentalitet i trafiken är oansvarigt, farligt och en mardröm för många. Även om du har aldrig haft en olycka, kan du vara gift att ta i att detta är en tid väntar på att hända. Sedan inser mycket väl att vissa transporter, t.ex. bilen kan vara ett dödligt vapen och att dessa är människoliv.
Det vore lämpligt att uppdatera dina kunskaper och färdigheter i en körskola, följa vissa lektioner och få feedback. Och vidare: gör allt för att komma i tid till insikt!
Vill du friska upp ditt minne, teori, regler och användbar information om trafik och väg använda den igen på check, gå till:
 • Trafik och Insight
 • Trafikregler - Trafik
 • Annoyance Top Ten

Auto och Psyche - Remarkable

Vill du veta varför vi är så mycket beroende av bilen? Vår "Holy Cow". Varför vi är beroende av, och trots alla de nackdelar som absolut inget avstånd att kunna göra? Psykologisk forskning kom från flera uppmärksammade skäl framåt. Vill du veta om du är och känner igen dig själv även i den här bilen fanatiker? Läs mer om detta i artikeln bilen fanatiker - Psychological Sett

Vill du göra fler tester?

 • Test Vacation Inställningar
 • Är du Generöst eller effektiv?
 • Kan Bra med pengar Coping?
 • Kan god Förhandling?
 • Kan förmedla bra?
 • Tar du risker i 't Life?
(0)
(0)

Kommentarer - 5

Punkt 4: Om en bilist låta bilen skulle slå på ett övergångsställe, han är ännu inte 500 meter ytterligare stil.Punt 9: Jag besöker ofta spåra dagar, där jag tillbringade större delen av resan snor för ögonen. Enligt min mening, kunskap om egen bärarkontroll bevorderlijk.Punt 11: De är tydligen nodig.Punt 12, 13, 14 och 15: Sanningen är dock föll eftersom det kan zijn.Punt 20: Återigen waarheid.Punt 24: Ah, situationen min plånbok och låt toe.Punt 26: Inte är det rätt Punkt 27: övergångsställe är inte där för ingenting. Sätt på att om de råda wenst.Punt 29: Hur det fungerar blixtlås. Så det är tänkt och uitgelegd.Punt 34: Främjar cirkulationen. Det skulle vara trevligt om alla skulle bete sig så. En är fri att välja sin egen takt, förutsatt ett annat också gunt.13 poäng. Vilken duimzuigerij. Förmodligen oansvarigt, medan det är perfekt körning. Peter, du har rätt.

Bästa konfrontera ett sådant litet test. Jag trodde jag var "en gentleman i trafiken", men jag måste erkänna att jag var lite här och där också säkert något kan på Schafen. Bra att få detta rakt in zien.Mvg, Henk Jan

Trevligt att läsa frågorna framåt och se om du kan ge ett ärligt svar! Jag hoppas att någon fortfarande frågor som att ge ett uppsving för mer medvetenhet om det egna beteendet i trafiken!

Bra att kasta denna fråga i en test form! Filmer 3VO hjälp alls. Jag tror bara att de sanna vägen hogs inte hittar så mycket resultatet. Men kanske det i hemlighet fortfarande fungerar lite igenom, bli mer medvetna om den fara som de ställer på vägen.

Hej, jag har det så kallade test`even läsa, bara lysande sätt när du får 0 poäng, bör uppfinnaren av detta test vara minister av trafiken. Låt oss stanna på marken med fötterna detta har ingenting att göra med testning av en person hantering och föreställa sig att varje fråga kan motivera än de människor som var 0 poäng uppenbarligen inte följa trafikreglerna houden.Dit ser mer ut som författare / stjärna av testet i sig är inte bra med något olika trafiksituationer kan hantera eller personligen tycker att hon / han är ett offer för andras handlingar som verkeersdeelnemer.De förhistoriska människan, en mästerlig uttryck, visste du vad Darwin sade på sin dödsbädd ?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också