Test - Är du svartsjuk?

Avund kan svartsjuka vara ett knepigt problem. Eller anser ni att det som vissa människor som ett tecken eller bevis på djup kärlek? Och du behöver inte överväga eller aldrig avundsjuk som likgiltighet? Har du någonsin varit avundsjuk ibland att det inte var motiverat? Eller var du kanske misstänksam och svartsjuk, eftersom vissa situationer gör det gav stiga? Hur och i vilken utsträckning man svartsjuka spelar en del, kan du upptäcka genom detta, "Är du svartsjuk Test."

Test - Är du svartsjuk?

Har du ofta lider av svartsjuka eller avund? Har du anledning att vara svartsjuk? Är du någonsin svartsjuk?

Är du svartsjuk Test

 • Svartsjuk utan anledning
 • Friska svartsjuk
 • Aldrig svartsjuk
 • Ibland svartsjuk
 • Smickrad av svartsjuka
 • Förbrukas av svartsjuka

Vilken roll spelar avund i dig, i din relation mot din partner? Vilka är de situationer, företeelser och händelser som du upplever som signal eller orsak eller anledning till rejäl svartsjuka? Eller är du får svartsjuk? Du kan läsa mer om din svartsjuka och om du är svartsjuk lära genom att göra detta test.
Sätt följande påståenden endast med ett kryss vad som gäller för dig. Låt de artiklar som du inte är tillämpliga, bara öppna. Det fungerar bäst om du tar det här testet fungerar först. Arbetar du föredrar att visa, skriva ner korsen än bara på papper.

Uttalanden Är du svartsjuk Test


 Utan min partner jag känner mig ensam
Grundfärg Relationen gör mitt liv mer värdefullt; Jag gör det inte bara på
 Om min partner drar igen dörren bakom honom, jag vet var resan går
 Är han / hon utan mig, jag vet alltid exakt vad han / hon gör
 Jag vet de som kan utgöra ett hot mot vår relation ......
 ...... och jag se till att de inte kommer för nära min partner
 personer som kan vara ett hot mot vår relation, vet att jag är avundsjuk
 Även min partner vet att jag är avundsjuk
 Om min partner eller någon omfamnar kusten, jag känner svartsjuka som en svidande kniv
 Jag älskar min partner ?? s spendera så bra i ögat, jag vet när han / hon tillbringar något för en tredjedel
 Han / hon vet att om jag har en anledning att vara svartsjuk, jag hans / hennes liv till ett helvete göra
 Under en fest jag vet alltid exakt vad min partner
 Jag behöver inte bevis för att veta om min partner är / är inte sant; Jag vet att detta intuitivt

Jag vet att vår relation är i fara om min partner .....


 avslutas
 hans / hennes beteende förändrats mot mig
 har nya stämningar eller känslor som inte har något att göra med mig
 hans / hennes dagliga rutin plötsligt förändras
Grundfärg på telefon prata lugnt, men med en underton av nervositet
 aldrig får någon på linjen som utan hans / hennes namn hänger upp, vad jag gör händer
 ofta står på telefonen ?? Jag ringer tillbaka ??
 längre fortsätta att arbeta eller shopping
 luktar för att återgå till parfym eller rakvatten .....
 .... och det ser ut som om han / hon var i duschen
 ofta än tidigare helgen raster eller på affärsresor
 under affärsresor ta en semester
Grundfärg logiska men komplicerade förklaringar till hans / hennes frånvaro garner från tid till annan
 säger behöver mer tid för sig ha
 sägs ha gått in i en ny fas i livet, utan att veta vilka detta leder
 trots personlig kris, som han / hon påstår sig ha det, prata om det inte är med mig .....
 .... eller med vänner, bekanta eller terapeut
 annorlunda än tidigare mycket att ta hand om hans / hennes föräldrar
 jag inte längre be om vissa saker för honom / henne att göra
 gör mer till hans / hennes personliga vård
 snyggare än annars flytta ut
Grundfärg notera linjen
 köpa nya underkläder eller ny underkläder
Grundfärg plötsligt roligt eller trendiga klänningar
Grundfärg brev utan avsändare blir
 anonyma noterar med telefonnummer bär
Grundfärg bara gå till sängs när jag sover
 inte bli mer sexuellt upphetsad av mig
 behandlar endast motvilligt på mina sexuella begär
Grundfärg en sämre älskare eller älskarinna är, utan bara mig .....
 .... eller bara en riktigt bra älskare / älskarinna
 smäda mig svartsjuka

Är du svartsjuk Test - Begrepp resultat

Lägg upp alla kors du sätter den första punkten och sedan lägga alla punkter tillsammans.
Mindre än 20 poäng: tryggt
Du är full av tillförsikt. Tanken att du är besvikna av din partner, inte ens förekommer till dig. Naturligtvis du vet hur bräcklig kan vara en relation om det finns en tredje i spelet, men du tror att detta inte kan hända dig. Ändå -inte att oroa dig för att göra te även om många redan besvikna män och kvinnor samma sak igen. Det är helt enkelt ett faktum att det finns flera trevliga, attraktiva människor gå omkring i denna värld. Om din partner är med i gruppen, måste du ge honom / henne, naturligtvis, göra det klart att den exklusiva kärlek till er båda och ingen grupp händer. Eller du behöver till exempel kärlek trekanter eller polygama, då är det en annan historia.
20-30 poäng: Hälsosam Avundsjuka
Även i tider av intensiv förälskelse, stod du på golvet med båda benen. Du vet att varje relation då och då bör det passera ett test av eld. Om plötsligt någon dyker upp som du kan komma överens mycket bra partner, vad ...? ... Du vet att din styrka ligger i det faktum att han / hon kan hålla kontakt med dig och vet exakt när det är dags att du ser dina rättigheter i ett eller annat sätt att dela. Din friska svartsjuka skyddar dig för obehagliga överraskningar och en felaktig åtgärd i händelse av att ?? ... ??
Mer än 30 poäng: Rädd Avundsjuka
Du vet nästan alla tecken som tyder på att din relation vacklar. Men om du är nervös när som helst tecken, går det för långt med din svartsjuka och detta skulle kunna förvandlas till misstro. Du ser att du är rädd. Och rädsla är en dålig rådgivare, även i kärlek. Det är bättre att vara öppen med din partner prata om det. Kontrollera de signaler som du känner. Säg att du inte är hans / hennes uttalanden ?? ?? Sen bedra. Om han / hon vet att när du ger honom / henne rakt igenom, kan svartsjuka vara en positiv kraft och en frisk fläkt, som det någonsin har blåst i relationen. Denna process är inte lätt, ibland härmed krävs professionell rådgivning eller terapi.

Fler intressanta Tester

Vill du göra fler tester inom områdena kärlek, vänskap, förhållande, förtroende och kontakt? Se nedan!
Kärleksförhållande Förtroende Kontakt
 • Älska eller kärlek?
 • Är du redo för kärlek?
 • Är du ärlig i kärlek?
 • Litar du på din partner?
 • Är du lita?
 • Hur är din kontakt behöver?
 • Tja du kan vara ensam?
(0)
(0)

Kommentarer - 6

Jag är nästan arton månader med min pojkvän och jag att han kan flirta med andra tjejer. För att klargöra efteråt som hade betydde ingenting för att förhindra facebook förfrågningar och slemanvändande textmeddelanden. Flera gånger har jag inte gjort det, flickorna tog sin chans och bad honom att bryta upp med mig och ha sex med dem. Om jag har en dålig känsla om någon, jag berätta för honom, och han kan ta hänsyn till dem. Flirta är okej, inte alltför mycket fysisk kontakt och inga exes eller flickor som verkligen kär i honom, eller råkar vara mycket betyder för mig. Dessutom bör han titta på gatan vad han vill, på TV, internet, men han gör aldrig. Han säger att han har tillräckligt för mig, och allt vad han gjorde, då jag fann det bra, och han vet ook.Zolang inte stötande, eller han finner det "nödvändigt att se de andra tjejerna i stället för mig, jag tycker det är bra. Jag vet att jag är fortfarande på toppen.

Jag har varit som två år med min pojkvän. Jag är avundsjuk när han ser efter andra flickor. Då säger jag valt för mig mot honom att du har det? Så du behöver inte leta efter andra. Är detta normalt för alla pojkar sköta andra flickor? Vad kan jag göra mer med det?

Jag tror att för en lång tid en trevlig kille, har jag också haft två gånger något med honom, men båda gångerna jag bröt upp eftersom han ofta pratade med och om mina flickvänner. Så eftersom jag var avundsjuk. Han nu åter hitta någon annan gillar det, och jag bara inte kan stå att han gillar andra flickor verkligen roligt, och inte mig. Om jag kunde bli kär i någon annan, okej, men jag känner ibland att jag inte kan bli kär i någon annan än honom. Jag är bara alltför svartsjuk att låta honom gå, och de vet att andra tjejer också. Även om han och jag ganska ofta gräl, jag är alldeles för envis för att erkänna det. Vi kanske inte är så snälla mot varandra som tidigare, men jag kommer alltid att tänka tillbaka till när vi var dating och han var sååå otroligt söt att jag gillar just då med honom igen. Nogsteeds.Wat kan jag göra?

Är det svartsjuka som pojken som tycker om mig ser mig prata med varandra och han ingriper stå om han plötsligt börjar prata med en annan tjej att göra min smärta?

 Monique svårt att naturligt säga, eftersom kanske spela mer än svartsjuka ... Hur som helst, om du verkligen älskar honom eller kärlek är med honom, jag skulle göra om jag var du gör allt för att göra din relation med honom igen för att fortsätta och sedan sättas i arbete verkligen avundas dig, eftersom det kan förstöra relationer. Det förefaller mig också bra att komma överens med honom dit för att ha en bra och ärlig diskussion. Han kanske kan tänka på att du så avundsjuk bent.Als du vill ha honom tillbaka bara för att du är avundsjuk att någon annan han "har", verkar det inte en bra grund för en relation ... rätt? Hälsningar från Sila

 Tine, kan det mycket väl vara svartsjuka ... men ja på distans utan att se det, är det fortfarande lite svårt att zeggen.Maar detta med säkerhet du antagligen okej med din intuition! Hälsningar från Sila

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också