Terrakottakrukor stack för en trevlig effekt i trädgården

Stapling terrakottakrukor kan ge en fin effekt i trädgården. Men hur gör man det faktiskt och där bör du överväga? Det är inte så svårt som det verkar och det har en söt, lekfull effekt. Perfekt för en trädgård, även om du inte har mycket utrymme. Hur kan du göra detta stack krukor i din egen trädgård?

Terrakotta krukor


 Terrakottakrukor är idealiska blomkrukor. De är inte dyrt och du kan vara roliga, kreativa saker med det. Dessa krukor är gjorda av lera och du har dem i olika format. Vid botten av krukan finns ett hål, så att överskottsvatten kan tvätta bort. Många människor tycker en terrakotta kruka lite på den tråkiga sidan, men du kan också skapa mycket trevliga saker med det. Så du kan samla dem och ger en lekfull effekt, som om krukorna kan välta helst.

Vad behöver du?

  • 1 stor terrakotta potten
  • Tre små terrakottakrukor
  • Stora sprut primer
  • Big sprayfärg i en valfri färg
  • Aerosol transparent lack
  • Lång järnrör

Placera krukorna i primern


 Dyeing terrakotta krukor inte, men det kan vara ett trevligt ytterligare alternativ. Om du vill att detta också kan du göra det görs bäst med sprayburkar. Välj att måla krukor utanför, så du hänga i huset inga obehagliga lukter. Först börjar du med primern. Det är bäst att spraya ett skikt av primer för att gå och när den har blivit torr mellan skikten. Glöm inte att packa längs en bit från insidan. Gör inte detta, då det ser så konstigt. Följ alltid anvisningarna på burken väl. Instruktionerna kan variera per kruka.

Terrakotta krukor färgning


 När du sätter krukor i primern, är avsikten av krukorna för att ge en fin färg. Här har jag använt sprayfärg. Du kan eventuellt också terrakottakrukor kan måla med pensel, men du kan se penselränder mycket snabbt. Även i färgning av de terrakottakrukor måste du följa instruktionerna. Det är i måla krukor klokt att välja igen för två strykningar. Kom ihåg en gång inte glömma att packa längs en bit från insidan. Du kan ha alla krukor i samma färg färg, eller välja olika färger.

Stapling av krukorna

Stapling av krukorna är inte svårt och du behöver inte vara super bra. I princip kan du få det med några minuter av varandra.

Fyll terrakottakrukor


 Du kan välja var du fylla terrakottakrukor med. Du kan, till exempel i varje kruka eller något annat sätta densamma överallt. Välj gulliga blommor, doftande örter och växter mysigt. Hur som helst, se till att växter kan växa bra i en liten kruka och de är också lämplig för den plats där du stapla krukor. Gör detta exempel mer i skuggan eller solen? Här radas upp kanterna innan du köper växter för dina krukor.

Olika möjligheter

Bortsett från tre små potter kan du också ta fyra eller fem. Så länge järnstången i marken djupt nog tillstånd och ger massor av stabilitet. Du kan också ta olika typer av krukor för en lekfull effekt. Som dekoration kan lägga dina stenar runt botten potten. Var särskilt kreativ och göra något som du tycker är vackra. Var inte rädd för att göra misstag, men bara experiment. Först då kan du göra något unikt.
Lycka till med att göra dina egna stack krukor.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha