Terminshandel för nybörjare

En liten men växande del av aktiva investerare avstått aktier. De går för terminer. ?? Det är den bästa uppfinningen sedan det elektriska ljuset ?? sade en framgångsrik aktör. Inte alla visar sig lämpligt att tjäna pengar med denna relativt enkla och attraktiva finansiella instrument. Visar att bara trettio procent en ?? riktiga simuleringar med testet ?? är vinnaren. Med terminer, kan pengar tjänas på både stigande och fallande marknader. Det är en stor fördel i en osäker marknad där svängningarna är stora. Vem har hittills investerat endast i fonder och har utsikt över de dåliga resultaten under de senaste åren till något som betalar bättre kan orientera sig på terminer. I denna artikel förutsätter att läsaren vet vad ett terminskontrakt. Enligt Adri Wischemann, regissör och grundare av programvara Intelligent Investment Solutions Jade från Emmen, har efterfrågan på seminarier om terminshandel ökat.

Fördelar

Den terminsmarknaden är ett rationellt val för investeraren. Bland fördelarna kan man räkna:
  • den låg initial investering på cirka ?? 10 000 i handeln med en FTI framtid
  • Den relativt låga inköp och försäljning
  • Den dagliga kontantavräkning
  • Möjligheten att tjäna pengar på fallande priser

Det finns ett antal nackdelar jämfört. För det första, det finns stress. Med köpet av en termins nerver sätts på prov. En höjning av avkastningen på AEX index ?? 200 Resultat per köpte terminskontrakt. Om en stamaktier investerares huvudet i sanden stannar, kommer terminer näringsidkare upplever verkliga ekonomiska konsekvenserna av sitt misslyckande. Det är visserligen fast dagligen. Detta kräver en systematisk och disciplinerad handling. Tid förlust tagande är en första kravet. Stress är hanterbart om du vidta åtgärder där. ?? Det är som att flyga. Du måste först få din pilot licens innan du får i en kista. ?? Framtida handlare kan också enkelt hantera en hel del. Genom att få in och ut genom att flytta marknaden, särskilt med transaktionskostnader ökar. Daglig mässa, i praktiken betydligt svårare än att hantera under en längre tid.

Nollsummespel

Många börjar terminer handlare har utsikt över terminer och optioner handel noll summa ?? ?? - är spel. För en tid sedan ett objekt på daytraders gjorde de nationella medierna. Det uppgav att 70% av handlare förlorar pengar. Ett fall där ?? Den nederländska banken ?? ville ingripa. ?? De har helt enkelt inte varit uppmärksam på DNB ??, säger Wischemann. ?? Varje euro som jag vinna, förlorade med någon annan. Det innebär att göra förluster på minst 50% av spelarna. Om det finns några smarta killar som sitter mellan, körs snabbt mot förlorarna 70%. ??
Från handels simuleringar US ?? handel coach ?? dr. Van Tharp har utfört på otaliga ämnen, visar gång på gång att cirka trettio procent av patienterna inte kan tjäna pengar handel. Även om reglerna stickande varandra på ett sådant sätt att en rationell deltagare måste vinna eller förlora ännu två tredjedelar av ämnena pengar.
En bra terminer näringsidkare är inte en spelare. Den viktigaste handels element som du ser tillbaka på alla framgångsrika affärsmän är att de vet hur man fånga deras förlust. ?? Den främsta orsaken till förlusten är rädslan för att förlora pengar ??, presenterar Wischemann paradoxal. ?? Du måste övervinna rädslan genom att bygga förtroende för din handelssystemet. Du måste också hålla en handelslagret. Du lär dig från dina misstag. ?? Van Tharp webbplats kan du öva med en simulering. Ett bra test för att ta reda på om terminshandel är för dig.

Välj en mäklare

I Nederländerna defacto två kandidater: Alex / Binck eller Interactive Brokers. Binck har en bra Internet och telefon-utbyte ordersystem. Klagomål kommer att hanteras väl. Interactive Brokers är ett amerikanskt företag som också är aktiv i Nederländerna. Handelsplattform för Interactive Brokers är representerat i Nederländerna av Lynx och Dagens Broker. Du kommer dit och tala nederländska. Du kan gå med en av de mäklare i havet, men det finns också en tredje möjlighet genom direkt med Interactive Brokers att göra affärer. Det är det billigaste. Men det är också sant att all dokumentation är på engelska. Helpdesken är också då på engelska. Vem rockade tillbaka och glad över att hitta en holländare på telefon, måste betala lite mer och välja Lynx / Dagens Broker. Programvaran och webbplatsen Binck uppfattas generellt som mindre skrämmande av nybörjare än de professionella system för Interactive Brokers. Inlärningskurvan är ganska brant på Interactive Brokers. I gengäld IB betydligt lägre priser gäller och erbjuder även de mest handelsmöjligheter. Alex, du betalar för exempel 15 ?? per transaktion medan exakt samma transaktion endast Interactive Brokers ?? 2.80 måste betalas. Bankerna är mindre lämpliga för terminer handlare: det ofta brist på kunskap eller inte ger den enskilde möjlighet att handla med terminer.

Pappersarbete

Innan du kan handla med terminer måste vara en hel del pappersarbete slutföras. Observera att den enda gången kommer det att ta innan allt är godkänd och den första ordern kan införas. Om lagförslaget godkänns då, kan pengar föras över. Det var då Alex och Binck ganska enkelt, men för Interactive Brokers pengarna ska överföras till andra länder. Följ komplicerade förfarandet i IB korrekt, annars pengarna flyter viss tid. Alla som har gått igenom allt detta så småningom kommer att märka att du Interactive Brokers fungerar inte så mycket hårdare än Alex och Binck. Förutom kostnadsfördelen IB har en annan fördel. Marginalerna IB användningsområden är betydligt lägre än Alex / Binck.
Överföring till andra länder tar ungefär två till tre dagar. Backning tar ungefär lika lång tid.
Se till att du skapar åtminstone ?? 20.000 över till ditt nya handelskonto. Medan vissa kan hävda att du kan börja med en lägre kapital, finner vi att ett mindre lämpligt. Det krävs startkapital kan beräknas på olika sätt beroende på riskaptiten. I princip kan du redan börja högst erforderlig deposition på cirka ?? 15.000. Men vad gör du när du förlorar pengar de första dagarna? Lika stopp? Varje dag du gör en förlust, bör du kunna hosta upp pengar. Och genast, annars mäklaren stänger positionen. Så börja med ett högre belopp än det som krävs marginalen är initialt oundviklig. En FTI kontrakt representerar det verkliga värdet av samtliga aktier i AEX aktieindex. Det är 200 gånger AEX. På ett stativ av 300 punkter som vi då ?? 60 tusen. Med andra ord, genom att köpa bara en framtid ?? 60.000 sätta dig i riskzonen.

FTI och Dax terminer

FTI ?? s är terminer på AEX index. Med en FTI köper eller säljer du 200 gånger värdet av indexet. DAX terminer är densamma, men den tyska Dax index. Dessa terminer som handlas på Eurex, den schweizisk-tyska börsen fusion. Bland de fördelar jämfört med Amsterdam FTI räknas:
  • hög omsättning, alltid tillräckligt med handel
  • liten spridning, perfekt för marknadsorder
  • större inflytande än FTI
  • mer stabil prisutveckling, mindre rastlösa

Många nackdelar vi inte ser i aktion i Dax futures. Som mest kan vi säga att marginalen är högre än i FTI kontrakt. Proffs föredrar att agera Dax futures och det uppnå sina bästa resultat.

Trading Systems

Känslan terminer köpa eller sälja sällan leder till framgång. Det är bättre att börja med en befintlig handelssystem som har visat sig över ett antal år. Det enklaste, men också den dyraste, är en prenumeration på en framtida tjänster. Det finns många sådana tjänster i Nederländerna. De varierar i pris från ?? 50 till några hundra euro i månaden. Nackdelen med detta val är att du använder en svart låda. Du lita helt på expertisen hos en tredje part. Fördelen består i det att den relativt tar lite tid. Vi tar några tjänster under kontroll som vi har haft erfarenhet.

Spanska näringsidkare

Den spanska Trader är en enmansoperation från bosatt i Spanien upplevt terminer näringsidkare: Dick Dekker. Handel signaler överförs via en spansk Trader Trading Room, ett slags chattrum. Ett pip indikerar att åtgärder krävs. Dekker är aktiv aktör, varje gång på dagen för att skicka ett meddelande. Därför mindre lämplig för personer som vill handla tillsammans med deras dagliga arbete i terminer. Dekkers strategi bygger på teknisk analys och stämningen på marknaden ?? ??. Vi har tävlat med honom ett tag och det var detta som det inte var möjligt resultaten Dekker reflekterar på sin hemsida att matcha. Under tiden skulle det kunna förbättras genom att Dekker använder nu en online-chattrum för överföring av signaler. Det är snabbare än att skicka textmeddelanden.

Euro Framtida

Bakom Euro Framtid Franciscus Roorda. Euro Framtiden är som den spanska Trader varit aktiv i många år, ett tecken på att driva systemen. Resultaten går tillbaka till 2003. Det var det året ?? 73 000 intjänade per terminskontrakt. Även här vet mindre perioder. De som slutar i november 2002 började med Euro Future, såg efter en månad av åtgärder mot en förlust på ?? 11 400. Liksom den spanska Trader är smickrande resultat som nämns på webbplatsen. Det kan hända att du får ett SMS eller e-post för att gå långt och sedan visar det sig att framtiden redan stigit några punkter att vara innan du ser en chans att sätta i ordning. Euro Future gör, till skillnad från många andra tjänster, vägledning från kunder. Det nås via telefon och via e-post. Euro Framtiden handlar inte mycket. År 2003, 57 gånger av läget förändrats. Signalerna brukar komma sent på eftermiddagen. Systemet är ständigt förbättras. Inget system kan länge uthärda. Roorda är också gentemot andra instrument som Turbo och CFD. De är inte terminer. Euro Futures är en av de prijzigste leverantörer, men vi kan rekommendera denna tjänst på grund av den relativt god service.

Teknik

Du är sårbara om du har tagit ställning. Ibland få stipendium programvara problem som inte längre kan handlas optioner och terminer. Det andra problemet rör Internet och telefonförbindelser. Vilket i praktiken mindre tillförlitliga än man kan önska. Våra egna datorer och nätverk är ett bekymmer. Pågående PC ?? s fasta eller samarbetsovilliga nätverk återförsäljare kan bli kostsamt.
Slutligen finns det system för mäklare. Alex någonsin haft två fel som kunder någon gång inte kunde vidarebefordra order via både Internet och telefonväxeln orderraden. Dessa störningar uppträdde även under en period av extremt snabb ökning av AEX indexet. Du kan skydda dig mot till nästa Alex ännu öppna en andra alternativ konto på Interactive Brokers.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Hej, vad är det minsta investering som du behöver för att sätta in på ditt konto för att starta handel med terminer? Mvg edwin

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha