Terapi: Gemstone Therapy

Fram till mitten Yours antagandet var helt enkelt utgå från att varje pärla intar sin egen distinkta ockulta egendom. På den tiden kända läkare och forskare skrev resurser som bestod av krossade ädelstenar och minerlaen. Dessa var både internt och externt bruk. De grova stenar som har liten eller ingen värde per kilo och även handlas per ton, såsom tigern. Som framgår av utgrävningar och upptäckter, var ursprunget till de antika kulturerna i Egypten och Kina, bland annat med hjälp av pärlor redan kända. De äldsta och mest kända ädelstenar är bergkristall, bärnsten, granat, Jasper, Jasper, serpentin, smaragd, pärlor och koraller. Sten werde används som ett medium för att placera stämplar, som i stenen bilder av gudar, människor, djur eller texter inskrivna i kilskrift. för att göra dessa tätningar användes främst serpentin, steatit och marmor, men senare användas även för andra typer av sten, såsom lapis lazuli och jaspis.
I det gamla Egypten, människor bar en amulett med bilden som en skarabé. Stenarna användes för detta ändamål var mest inkluderar karneol, grön jaspis, lapis lazuli, ametist, turkos och mycket ibland smaragd eller rubin. Grekerna och romarna arbetade sig sten med alla typer av bilder, till exempel av deras gudar, mytologiska händelser, porträtt och även bilder på djur. Stenarna var slitna främst på grund av de magiska och andliga egenskaper som beviljats ​​dessa pärlor.
Fram till medeltiden fanns helt enkelt anta att varje sten hade sin egen distinkta ockulta egendom. På den tiden kända läkare och forskare skrev resurser som bestod av krossade ädelstenar och mineraler. Dessa var både internt och externt bruk. även de gjorde helande salvor av krossad sten, särskilt från krossade pärlor, safir, lapis lazuli, malakit och stibnite. De använde också stenar för att direkt på ett sjukt eller sår på kroppen eller att sätta den plats dem massera.
Under medeltiden debatterade de framstående forskare inte hur det var att ädelstenar hade läkande egenskaper, utan på hur de bäst kan använda ädelstenar för att uppnå bästa möjliga resultat. Styrkan och intensiteten för färgen på stenarna spelat en viktig roll. Även i astrologi, är användningen av ädelstenar, och särskilt när det gäller förhållandet mellan zodiakens tecken och pärlor. För att kunna indikera detta sammanhang används det en mängd olika format under tiden.

Carat och kommersiella värdet av ädelstenar

De grova stenar som har liten eller ingen värde per kilo och även handlas per ton, såsom tigern. Värdet av ädelstenar, i stället för i ett pris, alltid uttryckt i karat. De dyra stenar som smaragd och rubin, handlas även per karat i oklippt form. En karat är lika med 200 milligram och är indelad i ett hundra poäng. Karatvikt ges i två decimaler, t.ex. 3,25 karat innebär 650 milligram.
Ordet carat härstammar från det grekiska namnet för johannesbrödträdet. Tidigare har frön av detta träd som används som vikter för att väga guld, ädelstenar och kemikalier. Idag finns särskilda skalor som används för vägning av ädelstenar i karat. De mindre ädelstenar säljs i olika kvantiteter, men mycket dyra arter, såsom diamant och smaragd säljs av karat. I ädelsten handels det håller stenen oftast parti bokstäver viks på ett speciellt sätt så att stenarna är tillräckligt skyddade.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha