Temperatur Metod och bli gravid

Temperatur Metod: ett bra sätt att bestämma ägglossning. De som vill bli gravida kommer ofta vill gräva i olika sätt och metoder för att bli gravid snabbare. Metoden Temperaturen är en av dem. Genom denna metod, kommer du att bättre förstå din månatliga cykel och när ägglossningen inträffar.

Vad är temperaturmetoden?

Det finns flera metoder för att föreställa en hjälpande hand, särskilt när du kan förstå tidpunkten för ägglossning och för att avgöra om du är gravid. En vanlig metod är temperaturen metoden. Allt du behöver är en termometer. Kroppstemperaturen varje dag innan du stigit upp, rektal mätt. Tanken bakom detta är att temperaturen visar över cykeln ändras. Under ägglossningen, faller temperaturen något, men efter ägglossningen temperaturen bara stiger med cirka en halv grad Celsius. Den ökade temperaturen kommer att finnas kvar så länge som din tid. Varje dag, är temperaturen tagits, att det finns en klar bild av tiden för ägglossning. De som vill bli gravid och vill ha sex just före ägglossningen, är inte mycket att denna metod eftersom temperaturökningen sker först efter ägglossningen. Vad blir tydligt är när ägglossningen inträffar. Och ännu viktigare: antingen det sker ägglossning. Därför är denna metod ofta rekommenderas av läkare för att par som kommer för fertilitetsbehandling.
Det finns en nackdel med denna metod: inspelning temperaturen måste varje dag vid ungefär samma tidpunkt och innan att komma ur sängen. Första gången många kvinnor kommer att hoppa ur sängen och först därefter upptäcka att de är sent i registrering av temperaturen. Ytterst vänjer, särskilt när du är klar sätter termometern bredvid sängen. En annan nackdel är att de kvinnor som arbetar i skift eller oregelbundna skift och därmed går att sova vid olika tidpunkter och stiga igen. Denna metod är mindre tillförlitliga än.

Temperaturfall i menstruation

Temperaturen stiger direkt efter ägglossningen 0,2 till 0,5 grader. Detta förblir så fram till menstruation. Om ägget inte befruktas och menstruation meddelar därmed temperaturen sjunker tillbaka till den gamla nivån. Detta är samma för varje kvinna. När du uppfattar någon skillnad i temperatur och ändå blir du sjuk, då något har gått fel vid mätning. Detta beror till exempel, först du har gått på toaletten innan du har mätt temperaturen. Men också senare vakna upp har en inverkan på kroppstemperaturen. Dessutom kan influensa eller förkylningar också orsaka ökad, vilket gör hela mätningen trasslat till.
För övrigt är det ingen mening att mäta temperaturen vid olika tidpunkter efter att få upp, även om det skulle vara samma tid varje dag. Under dagen kan variera avsevärt under inverkan av arbete och omgivningskroppstemperatur. De som fortfarande plockar upp temperaturen vid andra tillfällen, bör därför också vara felaktiga beräkningar.

Kropp under graviditeten

Såsom tidigare nämnts, stiger temperaturen direkt efter ägglossning och faller åter vid tidpunkten för menstruation. Men vad händer om du är gravid? Därefter går temperaturen inte sjunka. Detta fortsätter att vara lika hög som strax efter ägglossningen. Och det är bra att känna till, eftersom så ofta du upptäcker att du är gravid innan du kan göra ett graviditetstest. Av denna anledning många kvinnor tycker temperaturmetoden det spännande att göra: så länge temperaturen är hög efter ägglossningen, det finns en chans för graviditet. Men se upp, redan nu kan påverka en rad faktorer såsom sjukdom temperaturen.

Om det inte fungerar

Ibland kan du inte bli gravid. Par som är mer medvetna än ett år försöker bli gravid och fortfarande inte är gravid, är berättigade till stöd. Barnlös men fick missfall bör inte sluta här: i ett missfall har kvinnan visat sig vara fruktbart. Först efter tre missfall i följd, kvinnan som berättigar till stöd. Det första som en läkare kommer att råda metod är temperaturen i syfte att få insikt i cykeln och tiden för ägglossning. Därför kvinnor som efter försöker i nio månader fortfarande inte gravid alla de bästa start på denna metod. För tre månader, bör temperaturen mätas nämligen ome och tydlig bild att komma över cykeln. Vem vid ett första möte detta schema alla kan diskutera direkt, har skapat en tidsbesparing på tre månader.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha