Telethon 2014: Special Operations programmet fram December 13

Ingerun Ostrom September 29, 2016 Hälsa 41 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Telethon 2014: Special Operations programmet fram December 13

Fredag ​​5 och lördag 6 december nästa kommer att hållas den 28: e upplagan av Telethon. Vid detta tillfälle, många evenemang som planeras. Några speciella operationer, av vilka några följer nu.

  • Från måndag 1 December till Söndag 7 december, 2014: Clairval Private Hospital anordnar aktiviteter

Volontärer lag Clairval sjukhus i Marseille samla donationer för Telethon i en vecka. Programmet organiserade aktiviteter: pannkakor verkstad och smoothies en 14 timmar till 16 timmar, Försäljning 8 am kakor vid 17 am på torsdag 4 musik workshop fredag ​​5 från 00:00 till 14 pm, verkstad Sport Söndag 7 9 am till 12 pm ...

  • Från Torsdag 4 dec till lördag 6 December, 2014: den stora relä

Meribel vid Eiffeltornet, 800 deltagare inklusive mästare över hela Frankrike. De kommer att turas om att samla skidorten till huvudstaden, utan någon typ av motorfordon, men skidåkning, cykling, vandring, inlines, paddling. Alain Roche, en före detta professionell fotbollsspelare, Marie-Amélie Le Fur, paralympiska mästare i 100 m, Camille Muffat, olympisk mästare freestyle, är i spelet.

Avresa är torsdagen 4-16 December h 30 för en stor förtäckt nedfarter av Méribel-Mottaret, då blir det 21 steg innan målgång i Paris.

  • Fredag ​​5 och lördag, 6 december, 2014: 2CV Telethon korsar Paris och karavanen lämnar jätten North

För vägen för 2 CV, logga in på sociala nätverk, från fredag ​​5 december vid 20 h 30 och spara bra lösenord. Om du ser 2 CV och ge föraren rätt ord, har du en chans att få tillgång till plattformen av Telethon och ett möte med Garou. Var försiktig, kommer endast tio lyckliga att belönas.

För mer information, fredag, den 5 december kommer 2CV gå igenom Champs Elysees på apotek Publicis genom varuhus från Boulevard Haussmann och Bastiljen. LÖRDAG 6 dec, kommer hon att resa till Montmartre, vid sidan av Luxemburg och Champ de Mars. Totalt kommer det att vara tio steg.

De resande husvagn jättar, som kommer att bära kameror i Frankrike Télévisions, kommer att ansluta Coudekerque-Branche i norr till Paris. Avresa är fredag ​​5 Dec med ett kast jätte sill. Då hon kommer att resa till Lens, Saint-Quentin, Compiègne innan du anländer på Champ de Mars i Paris.

  • På lördag, december 13, 2014: Snö dag och handikapp La Rosiere

Skidorten La Rosiere, Savoie, erbjuder en hel dag av festligheter: pannkakor, varma drycker, skidutrustning provning, testutrustning för synskadade och blinda, storslalom öppen för alla arbetsföra och funktionshindrade härkomst ... facklor, och enda taxa för liftkort från 20 euro, kommer 5 euro doneras till föreningen.

Se: Site Telethon 2014

Läs också: Telethon 2014: hur man ger?

Demonstrationerna har redan hållits

  • På Fredag, 28 November, 2014: "1000 forskare i skolor"

Detta inleddes högskolor och gymnasier över hela världen forskning. Forskarna förklarade att eleverna är genetiska sjukdomar. De rapporterade om upptäckten av innovativa terapier. Men de talade också om sina dagliga också och utbildning för karriärer inom forskning som, förhoppningsvis, är yrken födda.

Några exempel på skolor som deltar: gymnasiet i Sebastian Brant Eschau i Alsace, Gustave Eiffel gymnasiet i Bordeaux, Aquitaine; Den Fenouillet gymnasiet i La Crau i Provence-Alpes-Côte d'Azur, den Hélène Boucher gymnasiet i Paris.

  • På söndag 30 november, 2014: undantags försäljning Georges Braque

Armand Israel, med titeln Georges Braque auktioneras 40 verk av konstnären vars Triptolemus, en juvel av guld och rubiner, Atalante, en bronsskulptur, och Pelias och Neleus, en mosaik. Försäljningen var iscensatt av hammare Maître Cornette de Saint-Cyr, som förväntar samlingar Hôtel Drouot i Paris.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha