Tattoo har lagt om du är yngre än sexton

Aste Stenbeck Februari 29, 2016 Hälsa 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om du är under sexton och vill ha en tatuering? Då du fastnat undrar vad detta är och huruvida det ska. Olika regler gäller här och det är bra att veta hur allt hänger ihop. Kan du få på din sextonde redan har en tatuering och i så fall var ska du ha i åtanke?

Vad är minimiåldern för en tatuering?

Minimiåldern för att få en tatuering är sexton år. Många tatuering butiker har folk över sexton och under arton också ha tillstånd från en förälder eller vårdnadshavare och måste vara närvarande när tatueringen sätts. Dessutom kommer de flesta tatuering butiker ändå inga tatueringar på ansikte, hals eller händer inställd för ungdomar under arton.

Jag är yngre än sexton och vill ha en tatuering

Det finns tatuering butiker som sätter tatueringar hos personer yngre än sexton, men också generellt sant detta är att det behöver tillstånd från en förälder eller vårdnadshavare. De flesta tatuering butiker kommer dock inte tillåta detta och bara hålla sig till minimi sexton års ålder.

Var kan jag sätta en tatuering om jag yngre än sexton?

Det finns utan tvekan tatuering butiker också tatuering unga människor och det finns även butiker som gör detta utan tillstånd. Observera att detta är oftast inte en bra affärer och att risken för infektioner och problem här är många gånger större. Möjligheten finns också närvarande att tatueringen inte sätts så vackra och att även misstag. Detta gäller lika säkert för dem som tatueringar hemifrån. Lita aldrig på denna typ av praxis och tro inte bara löften om sådana människor. Välj helst kvalitet och vänta några år för att göra en riktigt bra jobb med det.

Varför är minimiåldern?

Minimiåldern för en tatuering är inställd för flera skäl. Ett av dessa skäl, har att göra med tillväxten. Unga människor är fortfarande i tillväxt. Särskilt i tonåren, kan ungdomar få hygglig tillväxt spurt. Huden sträcker sig över ordentligt och detta kan vara skadligt för tatuering. Det blir då fula vita ränder i tatueringen En annan orsak är att unga människor är fortfarande väldigt impulsiv. En tatuering är ett permanent organ dekoration. Chanserna är mycket stort på en ung ålder som du nu kan hitta något ganska häpnadsväckande, men när du är vuxen, det har en helt annan åsikt.

Jag vänta inte!

Om du vill ha en tatuering, kan det vara svårt att få vänta ytterligare ett år. Frågan är dock: är det verkligen nödvändigt att ha tatueringen nu redo? Har du en speciell design i huvudet, i alla fall vänta några år och se om du fortfarande vill. Så du är säker på att möjligheten är mycket mindre att du faktiskt kommer att ångra din tatuering. Om du får en tatuering på din sena artonde plats, har du detta för en mycket lång tid. Vad de få år väntar på en livstid? Ha tålamod och sedan kan du få tatuering som du vill lägga så mycket.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha