Tapetsering: vilka typer av tapeter är det?

Det finns många olika typer av tapeter på marknaden, alla med olika egenskaper. Bakgrund som är lämpligast att använda? Här är de olika funktioner som du kan lägga en rad.

Papper Bakgrund

Papperstapet är förmodligen den mest kända typen av tapeter. Det är mycket populärt eftersom det finns i många olika och eftersom det är oftast billigare än andra typer av tapeter. Som namnet antyder är papperstapet gjord av papper. Den består av två lager: ett övre och ett undre skikt. Papper Bakgrund är lätt målningsbar.
Nackdelen med papperstapet är att det inte är mycket slitstarkt. Ibland papperstapet kan vara mycket tunn och riva lätt. Detta gör också tapetsering svårt eftersom du måste vara mycket noga med att undvika sprickor eller utbuktningar kommer i din tapet.

Vinyl Wallpaper

Vinyl tapet i det översta lagret av vinyl görs. I vissa typer av tapeter är det användas även för alla skikt vinyl. Vinyl tapet är mycket smidigare och fastare än papper, vilket gör det lätt att hålla ren. Tapeten kan lätt rengöras med en fuktig trasa. Den robusta material vinyl tapeter är mycket lättare att tillämpa och det kommer att gå mycket snabbare än att använda papperstapet. De robusta och ofta tyngre material tapeten lätt falla rakt på din vägg och du kan oftast rätt första gången platser.
Vinyl tapet i jämförelse med papper som täcker mycket dyrare. Där vägar eller fördelarna med att underlätta tapetsering och rengöring fruktan. Du har hängt på egen hand och det finns ingen som kan hjälpa? Då vinyltapeter kan vara ett bra val för dig, eftersom det är så lätt att applicera.

Akryl Bakgrund

Akryl Wallpaper är ett slags tapet som har behandlats med akrylfärg. På detta sätt, lättnad det kan appliceras på väggen och väggen blir inte lika snabbt missfärgas. Akryl tapeter är mest det är känt för att vara bättre för miljön. Så om du vill göra en hållbar val då du kanske vill gå för akryl tapeter.

Glasfiber Bakgrund

Glasfiber tapeter får inte vara bekant för alla, men det är verkligen en intressant typ av tapeter. Glasfiber Wallpaper är en mycket tuff och grov tapet som är mycket starkare än någon annan art. Det är speciellt lämpligt att appliceras på väggar som är i dåligt skick, eftersom materialet säkerställer att skadan är osynlig. Dessutom är det också ett hållbart val.
En nackdel är att tapeten är svår att avlägsna och att en del grovhet kan känna. Tapeten är tillgänglig endast i vit färg, men det kan målas i någon önskad färg.

Fleece Mural

Non-woven tapet, eller snabbt tapet tillämpas annorlunda än traditionell tapet. Till skillnad från alla andra typer av tapeter behöver du inte att smörja jobb på non-woven tapet, men du kan smörja limmet på väggen. Den stora fördelen är att det är mycket snabbare och du har ingen messing på klistra bordet. Spån därför väl lämpad för svåra väggar, till exempel, sneda vinklar eller många radiatorrören. Eftersom tapeten själv behåller inte limmet är våtstyrka och du kan enkelt redigera den tills den är placerad på väggen på rätt sätt. För vävda tapeter behöver du att du kan smeta på väggarna, en speciell non-woven tapetklister.
Trots smörjelse av väggarna är en underbar ny metod, det fortfarande plockar är inte alltid bra. Limmet kan krympa tapeten nämligen. Smörj normalt dina jobb i tabellen på tapeten och skrivbordsunderlägg kommer därför redan krymper innan du använder den på väggen. Som ett resultat faktiskt förekommer sällan problem. Non-woven tapet, dock endast i kontakt med bindemedlet efter att den har fästs på väggen. Även om det sägs ofta att tapeten knappast krymper, är det fortfarande ofta händer att efter några timmar, klyftorna mellan de olika jobben blir synliga som bakgrund har krympt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha