Tandblekning: HUR FUNGERAR DET?


Lucia D'Addezio - Vi drömmer om att ha alltid doftande andedräkt och vita tänder. Munhygien, även om det är viktigt, är inte tillräckligt för att garantera oss ett leende. Kaffe, rök, mat skräp och orala sjukdomar kan smutsiga tänder, vilket gör dem gulaktig. Ett effektivt botemedel mot detta problem är tandblekning.

Hur tandblekning?

Även om det ofta hänvisas till denna behandling med de generiska termen "tandblekning", finns det olika sätt och tekniker för att utföra det med framgång. Typiskt, för att göra tänderna rena och blanka användning av väteperoxid eller karbamid peroxid som genom en kemisk process för oxidation-reduktion, misslyckas med att ta bort alla föroreningar och smuts samlats mellan tänderna, vilket gör dem verkar vit och glänsande.
Väteperoxid och karbamidperoxid är ämnen som används både i professionella behandlingar, som vi vänder oss till tandläkaren, som i dessa gör-det-själv, som innehåller bestämmelser om tillämpning av särskilda masker för tänder, fylld en särskild blekning gel.
Medan tandhygienist tar bara en normal session för att slutföra arbetet av blekning, om behandlingarna gör-datum kan det ta upp till två veckor för att se effekterna.

Frågor och kontraindikationer för tandblekning

Att vara en kemisk process, är tandblekning utförs med försiktighet. Först, är det rekommenderat att följa en förbehandling baserad på ämnen uppfriskande kropps, att "stöd" tanden, minska stress som den utsätts för under de redoxreaktioner.
Om du har fyllningar måste du göra sitt yttersta uppmärksamhet, som en vitare ont kan leda till smärtsamma infiltration och skada tandmassan.
Besökare till tänder och tandkött är mycket känsliga, måste du också kontakta din tandläkare för att åtgärda problemet innan du fortsätter med blek. Detta steg är viktigt eftersom blekn kan förvärra situationen och öka känslan av smärta.

Blekning, slutligen, är en giltig behandling för missfärgning av tänderna orsakas av tetracyklin: Om du har stråk av lila eller grå fläckar vitare rekommenderas inte. Denna behandling är perfekt vid gulnade tänder från rökning, kost och livsstil.
Efter blekning är det viktigt att göra en kontroll hos tandläkaren kvartals förtroende och följ riktig munhygien.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha