Tallrikar och glas uitserveren i gästfrihet

Du har förmodligen redan förvånad över hur det är att en servitör kan bära så många rätter med det. Naturligtvis är det användbara tricks här. Dessa beskrivs nedan.

Signs uitserveren

Med tre plattor kör
När du får tre styrelser måste uitserveren och du är högerhänt du gör det på följande sätt. Det första tecknet klipp mellan tummen, pekfingret och ringfingret på vänster hand. De återstående fingrarna knulla dig. De ger ett visst stöd för nästa styrelse som du kommer att bära på vänster arm. Du vänder handleden innan lite för din kropp ökar. Den andra tecknet sätta upp på insidan av armen och ringfingret och lillfingret. Den tredje styrelsen du bär i din högra hand.
Med fyra plattor kör
I fyra plattor uitserveren om du är högerhänt verk på följande sätt: som med tre tecken kan du klämma den första styrelsen mellan tummen, pekfingret och ringfingret på vänster hand. Det andra kortet då håller också fast i din hand! Detta görs genom att skjuta kanten hos den andra plattan under kanten på den första brädan. Övriga fingrarna ger stöd för det andra kortet. Den tredje tecken du sedan placera på insidan av armen, vilar det på de andra två brädor som finns på din hand. Återigen, du se till att din handled är lite vriden inåt. Den fjärde tecken passar dig då i din högra hand.

Rätter rita

Rätter dra skulle naturligtvis kan ta itu med den samma som uitserveren, men det finns också ett annat sätt. Det första tecknet klipp mellan tummen, pekfingret och ringfingret på vänster hand. Det andra kortet sedan ställa dig på insidan av armen medan styrelsen vilar på ringfingret och lillfingret. Specifikationerna på plattan är att sätta dig på den första styrelsen, och här kan du samla in ytterligare alla bestick. Andra rätter stapla er alla på det andra kortet som du har placerat förrän det är för tung och du kan inte hålla det.

Glas uitserveren

Tomma vinglas
Tomma vinglas fungerar som följer. Sprid fingrarna på vänster hand. Pak vinglas och vänd dem, skjuter foten av varje glas mellan fingrarna så envist och bakom fingrarna. Skjut sedan dina glasögon mellan fingrarna så mycket du kan, är det härmed hur stora händer. Du kan även ha ett vinglas sätta på toppen av basen av de andra inverterade vinglas. Detta klipp du fastnat med tummen.
Full vinglas
Full vinglas tjänar du genom att ta tag stammen av glas vin, eller möjligen foten. Detta beror på att det inte finns några fingeravtryck kan komma till Vinglas själv.
Andra glas
Vill du bara uitserveren glasögon för läsk? Det är uppenbarligen inte en hel vetenskap bakom, men det finns två saker du behöver tänka. Först måste du se till att när du sätter glaset du håller glaset i botten. Detta beror på att du använder fingrarna inte röra den övre delen av glaset, för här människor från att dricka. Således är det för hygien. Den andra saken du bör bara tänka gäller om du serverar glasögon med en logotyp. Sedan se till att logotypen för kunden är riktad.

Anmärkning

Ovanstående metoder kan variera, naturligtvis, ett cateringföretag. Det kan också vara att styrelserna kör är lättare för dig på andra sätt, till exempel genom att endast tummen och pekfingret för att klämma ett första tecken. Dessa är fortfarande vanliga sätt. Det hela kan tyckas mycket svårt, men gäller också att övning ger färdighet! Lycka till!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha