Ta kontroll över ditt liv

Ibland människor känner att de lever. De behöver så mycket, att slösa en massa tid till hans kaotiska arbete och så småningom även känna de coola saker som en skuld. Då har du kontroll över ditt liv förloras. Hur får man tillbaka kontrollen i händerna och det lever lite kul?

Antag ingenting

När du skjuter upp saker som de händer och ta dem utrymme i huvudet. Det är bättre att bara gå rätt att arbeta. Mail att svara rätt, leverantörsskulder lika, lika för att hantera telefonsamtal och något som inte kan vara rätt, att göra poäng en jämn göra-lista. Sätt på din att göra-lista också tidsfrister. När du sätter på dig själv utan tidsbegränsning, hålla jobbig men innan du shove.

Organisera din grejer

Säkerställa en städad miljö. När du befinner dig i kaos, är det i ditt huvud ett kaos, dessutom du slösar för mycket tid på att söka för leveranser. Sortera dina poster, förvara dem i lådor och märka dem. Det är mycket frestande att kasta dina finansiella poster på en hel del, men du kommer att ångra. Se till att du rensa upp dessa anordnas regelbundet. Förvara inte gamla politik och ta bort saker från ditt hus, behöver du inte använda. Detta är bara överflödig barlast.
Historien är också viktigt i dina kontakter. Skriv ner namn, adresser och telefonnummer i dina kontakter, om nödvändigt med en kort beskrivning. Gör samma sak med de kontakter dina barn. Detta hindrar en hel del att söka efter telefonnummer och adresser.

Använd verktyg

Ge en tydlig agenda för att ordna dina möten. Här noterar både affärsresenärer och privata avtal för att undvika överlappningar.
Utnyttja program som kan hjälpa dig, såsom:
  • en digital kalender, där du kan redigera och visa både på datorn och via din mobiltelefon och tablet.
  • en att göra lista. Här hittar du i App Store och du hittar ett brett utbud av användbara program för att hålla listor. Inte bara för att göra-listor, inköpslistor eller idéer, men också en lista så att du kan hänga med.
  • Kolla in internet ofta semesterorter, recept och användbara tips om hur du söker? Sätt dessa sidor tillsammans i en app så att du aldrig har förlorat tid att se tillbaka detta. Praktiska program för detta är Scrap anmärkning eller Instapaper.
  • För kvinnor som har drabbats av den månatliga sjukdomen, kan en menstruations dagbok vara en skänk från ovan.
  • Vill du reser regelbundet med kollektivtrafiken? Och glöm inte att ta en kollektivtrafik app på telefonen. Så att du alltid vet vilken tid bussen eller tåget kommer och hur förseningar. Till exempel är en bra app 9292.
  • Du gör ofta möten med andra människor? Då vet du att det ofta är svårt att välja ett datum. Spara tid kan du med appen datumväljaren.

Finansdirektör

Alltid sätta 10% av dina inkomster direkt till ett sparkonto. Så du har ordnat pengar för skojs skull och / eller nödvändiga saker. Så lever alltid under din position, över ditt liv position drivs talade en gång. Se till att du vet dina fasta kostnader och vet vad som finns kvar över varje månad efter de fasta kostnaderna och besparingar på din faktura är.
Fördela de återstående pengarna i hushållet och i en bekväm budget. Hushållet måste vara tillräckligt, men det är inte mycket när du ibland behöver lite förbryllande. Gör en vecka meny och gör en gång i veckan shopping. Detta är ett tydligt och så spara ytterligare pengar och ledighet. Comfort budget, kan du också ringa gammaldags fickpengar. Pengar som du kan göra roliga saker och kläder och sådant köp.

Följ din känsla

Är din första reaktion nej när någon frågar dig något, inte gör det. Följ din gut och inte göra saker som du inte stöder. Detta betyder inte att du är orimliga, men bara att du väljer själv och det är inget fel med det. Om du har allvarliga problem med det här, kan du gå ens tänka på en styrketräning. Det är mycket viktigt att kunna ge dina egna gränser.
Saknar du något i ditt liv? Vad är det? Ekonomiskt oberoende, bryta sig ur gamla hjulspår, ha tid för dig själv? Fundera över var du vill vara i ditt liv och hur man vill uppnå. Om du inte är nöjd med ditt liv, då något måste ändras, och för den delen det finns ingen kompromiss möjlig. Det är ditt liv och du är skyldig dig själv att gå ut så mycket som möjligt.
(0)
(0)
Tidigare artikel Vad quercetin?
Nästa artikel Nyttjanderätt: allmänt

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha