Ta hand om dina pengar, låt omskolas som Euro-Nanny

Gustav Lindroth December 27, 2015 Miscellanea 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ofta händer det att min flickvän. Då hon ser i sin plånbok, för att komma till slutsatsen att det inte finns något mer att göra. Eller att de står i kassan och de kan inte sätta fingret eftersom det finns tillräckligt med pengar på kontot. Även om de kunde ha förhindrat den erfarenheten enkelt. Hon hade avenue än att lämna skolan Euro-Nanny ?? ??. Vad gör en Euro-Nanny?
  • Skriv.
  • Räkna.
  • Spara.
  • Anm.
  • Skilsmässa.
  • Utvärdera.

Skriv.

Första akten på en sedan en Euro-Nanny är att skriva ner hur mycket som finns kvar på kontot, eller sitter i hennes handväska. Detta hjälper Euro-Nanny att övervaka och att avgöra hur mycket de samma dag eller denna period kan fortfarande utfärdas.

Räkna.

Euro-Nanny räknas som det andra steget av dagen som de utfärdade dagen innan, och tar den dras från saldot hon skrivit. Som ett resultat av euron är barnflicka helt uppdaterad och vet exakt vad de kan spendera mer.

Spara.

Euro-Nanny ?? s hålla sina kvitton för mer än en dag innan de skriver det. Kvitton är i själva verket ett bra sätt att hålla reda på var du gav dina pengar till. Euro-Nanny håller kvitton i hennes handväska, i ett separat kuvert, i sin dagbok, beroende på vad det är den bästa metoden. Under skrivandet av intäkterna satte Euro-Nanny omedelbart ens beskriva det, så kan lätt se Euro-Nanny efter en vecka vad de har spenderat på frisören och på apoteket. Eller vad de har tillbringat i snabbköpet.

Anm.

Euro-Nanny har också en liten anteckningsbok i sin plånbok för att skriva i små löpande kostnader. Då tänker du av lunchkostnader till en euro för en födelsedagskort, eller andra små arbetsrelaterade kostnader. På så sätt håller hon koll på var det ?? standby makt ?? sitter.

Skilsmässa.

Det finns Euro-Nanny med tre bankkort. Ett betalkort för fasta kostnader, ett bankkort för hushållsutgifter, och ett personligt bankkort. Det kan också användas för att, tre bankkort. Det är emellertid det enda sättet för att separera utgiftsflöden. Detta Euro-Nanny ?? s gör det, då också som att använda de kontoutdrag. Chits de bara användas för kontanta utgifter.

Utvärdera.

Euro-Nanny utvärderar sina utgifter i slutet av månaden, och tittar på om håret har tillräcklig levererat. Var ?? 300, - för en ny permanent värt bekostnad, eller det kan också ha gjort mindre? Då hon anpassar sitt sätt att också agera.
Det kan tyckas långtråkigt att bli ett Europa-Nanny, titta på det bara på ett annat sätt. Om du har barn, du se till att de får den bästa vård du kan ge, eller du kan ta. Om du vill ta väl hand om dina barn, sedan ta en Nanny för att ta hand om dem ibland när du inte kan. Detta gör att du kan hantera dina egna pengar.
Pengar är energi, pengar är viktigt. Du vill ta väl hand om dina pengar. Och om du vill ta väl hand om dina pengar, du se till att dina pengar får den bästa behandlingen som du kan ge. Och så får du din skola till Euro-Nanny, för att ge dina pengar till de allra bästa vården. Varför? Eftersom du förtjänar det, att noggrann med din energi affär. Därför. Pengar är energi. Dina pengar är din energi.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Mennoniterna och pietism
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha