Ta hand om din hud under våren och sommaren

Under hela året har en bra hudvård är viktigt, men särskilt nu sola säsongen har börjat, är det mer än någonsin nödvändigt för att skydda din hud och ta hand om. När allt kommer omkring, ser frisk hud bättre och känns mer bekväm. Så tänk på att ta väl hand om ansikte, händer, fötter och resten av kroppen: här är några tips.

Nice i duschen!

Genom att duscha med varmt vatten och duschprodukter, kan huden bli ganska uttorkad, särskilt om du till exempel ofta en dag ta en dusch eftersom vädret är varmt. Varför inte använda varje dusch förvandla en dusch produkt, men bara skölja med ljummet vatten. När du tar en dusch med en dusch produkten, använd en med eterisk eller närande olja, gör din hud ges till exempel en av de Shower Cream Oljor Kneipp. Omedelbart bra för själen.

Exfolierande huden för en smidig, mjuk hud för smörjning

Efter vintermånaderna, där stora delar huden var täckt med varma kläder på huden kan använda ett uppsving.
Vem vill ha en vacker slät hud kan exfolierar det med jämna mellanrum för att avlägsna döda hudceller. Huden kommer att lysa igen, blir bättre blodcirkulation och känns bra att rengöra. Alla förmåner så. Speciellt när du tan-utan-sol produkter har för avsikt att använda det är lämpligt att först exfoliera huden så att du inte får fläckigt resultat. Scrub inte oftare än två gånger i veckan.
För exfolierande kroppen behöver din exfolierande scrub eller salt scrub, som du kan använda i duschen. Med cirkelrörelser massage hela kroppen, speciellt där du kan förvänta ojämnheter som knän och armbågar. Efter sköljning med ljummet vatten och torka med hjälp av en bra bodylotion. Särskilt underbenen kan ofta vara torr, fett oftare och ta en rik, närande body lotion i en doft som du gillar.
För att skura ditt ansikte, behöver du ett separat ansiktsscrub, kan du även använda den för din nacke och dekolletage. Rör inte huden runt ögonen; som är för bräcklig. Efter sköljning med ljummet vatten och klappa torrt med en bra ansiktskräm. Använd helst en dagkräm med skydd mot solen, såsom Nivea.

I solen

Många människor tycker att det är trevligt när det är soligt ute och temperaturen gör det möjligt att njuta av solen. Att känna värmen på deras ansikte eller redan få önskad av många lite färg på den bleka vinter kroppen. Speciellt på våren, gör huden ännu inte vana vid solen och bränner ligger på lur. Var försiktig i alla fall för ett bra skydd en solkräm med rätt SPF; tändaren huden, desto högre skydd. Inte bara skyddar huden från förbränning, utan också mot för tidigt åldrande, pigmentering och torka ut. Se till att solskyddsmedel mot UV A- och UV B strålar fungerar. Vissa butiker säljer ibland solskyddsmedel till mycket låga priser; ofta de inte skyddar mot UV B strålar. Du kommer att vara i användningen av solskyddsmedel så mycket brunt så långt du har den typ av huden för det, men du kan sitta i solen längre utan att bränna.
Använd medan du solar för att skydda dina läppar ett läppbalsam med hög skyddsfaktor 30 till exempel. Sätt på ett par solglasögon för att förhindra kisa mot solen och därmed onödiga vita rynkor runt ögonen. För alla råd: hålla sig borta från solen under den hetaste delen av dagen, så mellan 12 och 15 timmar.

Fötter: torra fötter, förhårdnader, spruckna hälar ...

Fötterna har mycket att uthärda, men ofta är lite eftersatt i kroppen. Skulle du vilja vädret i flip flops och öppna skor promenader med vackra, mjuka fötter är det nödvändigt att ta hand om dem regelbundet. Särskilt om huden på fötterna under sommaren kommer i kontakt med utsidan, kan de vara ganska torr, vilket problem såsom överdrivna förhårdnader och spruckna hälar kan vara konsekvenserna. Irriterande, och inte trevligt att se.
För att ta bort förhårdnader, kan du använda en särskild enhet, men billigare och lika effektivt en slipkloss av pimpsten, som Scholl. Använd det flera gånger i veckan, till exempel i duschen. För försiktigt hålla huden på fötterna är mina personliga favoriter, fotkräm Vichy eller Arnica gel Weleda. Om huden är så torr att det är spruckna hälar eller hotar att skapa eller fett innan sänggåendet fötter gå in och dra bomullsstrumpor till sängs. Daglig hålla smörjning hjälper till att förhindra torra fötter.

Händer: undvik torra händer och pigmente

Torra händer är vanliga. Huden på baksidan av händerna är relativt tunn och bräcklig, finns det nu snabbt rynkor. Händerna uppstår också ofta pigmentering, speciellt med åldern. Agera skaver mot solbränna gå därför händer, de slutligen alltid varit utsatt för luften. Åtminstone se till att du gnuggar händerna så ofta som möjligt med en handkräm, som efter intensiva handtvätt; men åtminstone före sänggåendet. Under mycket torra händer, kan du använda en extra närande kräm innan sängen och sätta på bomullsvantar. En annan personlig favorit: Weleda Pomegranate Regenerating Hand Cream. För skydd mot pigmentering och tidigt åldrande; absorberas snabbt och känns bra. Denna kräm var förra året Ökotest med "mycket bra", den högsta betyg i ett test av tjugo handvård. Men handkräm från Vichy och Arnica handkräm Yves Rocher rekommenderas.
Se till att du vid sysslor att dina händer är mycket smutsiga och / eller torka ut handskar, såsom engångshandskar latex, finns i järnhandeln. Dessutom, för att förhindra att händerna från kontakt med aggressiva rengöringsmedel, är detta bättre.

Nariga fläckar, rodnad, sår, irritation ...

Speciellt när det blir varmt kan få människor med känslig hud benägna till röda, irriterade områden, såsom i ljumsken med en lång cykeltur eller åtsittande kläder. Kombinationen av värme och svett kan innefatta en negativ effekt på speciellt känslig hud. Med en kräm som hjälper till att förhindra blöjeksem hos barn oftast kan rättas till snabbt. Ett exempel är Sudocrem, som oftast används för nariga spädbarn bottnar. Denna kräm hjälper huden att reparera sig själv, mjukgör och skyddar mot yttre påverkan. Först skölj huden, klappa torr och applicera ett tunt lager av grädde. Ge irriterade området av huden tillräckligt med luft för att främja återhämtning.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha