Äta dessa frukter om du vill bygga muskler!

Asdis Afzelius Februari 27, 2016 Hälsa 15 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vissa livsmedel är bättre än andra för människor som försöker öka sin muskelmassa. Vissa frukter kan definieras i detta sammanhang som "superfoods".

Sports Nutrition par excellence

En person som vill gå upp i vikt genom att odla mer muskelmassa, måste se till att:
  • båda använder en god mat för att få tillräckligt med kalorier;
  • å andra sidan inte bygga för mycket kroppsfett, eftersom detta kan skada hans hälsa.

Därför följande frukter helst uppfyller dessa två villkor. Sådana frukter kan också med andra ingredienser i smoothies, bakverk och andra recept kombineras för en ytterligare ökning av den totala kaloriintag. Smoothies är ett snabbt sätt att lägga till hälsosamma kalorier till din diet.

Avocado ?? S

Med avokado ?? s exempel, kan du förbereda guacamole och njuta av det som ett komplement till måltiden. Avocado ?? är faktiskt är frukt, inte grönsaker. Avokado frukt har många kalorier, ungefär 400 kalorier per halv avokado, med högt fettinnehåll. De innehåller också cirka 20 vitaminer. Avocado ?? S kan användas i sallader, i hamburgare och soppor. Och varför inte använda dem i en ananas smoothie?

Banan

Bananen är en idealisk frukt som ska kombineras med andra frukter i smoothies. Men det är också lätt att integrera dem i din dagliga kost. Om du vill baka banan, är bananer bröd, bananer muffins eller bananer grädde cirkel är ett alternativ. Ett medium banan innehåller cirka 105 kalorier.

Nötter

Nötter erbjuder en mängd fördelar, bland annat en fantastisk kombination av friska omättade fettsyror, fytosteroler och aminosyran L-arginin. På grund av denna kombination erbjuder valnötter inte bara kalorier utan också höga nivåer av kväveoxid, en naturlig substans i kroppen som stimulerar muskeltillväxt och hjälper till att återhämta sig.
Nötter används också för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar och cancer och bidra till att motverka de negativa effekterna av mättade fetter i livsmedel med ett högt innehåll av skadliga fetter. Om ditt mål är att bygga muskler, behöver du ca 20 gram nötter rekord i din dagliga kost.

Apelsiner

C-vitamin är en kraftfull beskyddare av kväveoxid i vår kropp. Apelsiner är rika på C-vitamin, som stöder byggandet av muskelmassa. Kombinationen av C-vitamin och nötter läggas till din diet kommer att göra underverk. En orange, äter 30 till 45 minuter före ett träningspass, det kommer märkbart positivt att bidra.

Torkad frukt

Även om dessa gör innehålla något socker, torkad frukt är också mycket rik på ballast ämnen i form av fibrer. De innehåller också stora mängder vitaminer och mineraler som behövs för att hålla sig frisk och att bygga muskler.
Torkad frukt minska mängden kroppsfett som är lagrad i intag av kalorier. Det innebär att de är mycket användbar när du vill bygga muskelmassa. Ät torkade frukter som snacks hela dagen, men också dricka mycket vatten för att undvika uttorkning.

Russin

De traditionella oatmealkakor med russin används för att öka i vikt. Bara en halv kopp russin innehåller 218 kalorier. Du kan hålla dem på plats, och under dagen små portioner mat, eller så kan du kombinera det med andra frukter, med lite mjölk eller för beredning av desserter.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha