Ta bort vinfläckar

Mysigt med ett glas vin på soffan och sedan finns går anden glatt rika fukt. På blus, banken, byxorna, matta eller matta. När vitt vin är inte så dåligt eftersom det lämnar inga fläckar, men rödhårig variant lämnar otäcka platser bakom. Direkt aktion är lösningen och det finns flera metoder för att göra rött vin försvinna som snö i solen.

Eliminera rött vin med diskmedel och vinäger

Slå på en trasa så att i slutändan skapar ett slags skopa. Tillsätt sedan lite diskmedel, vatten och lite ättika på det. Doppa fläcken med denna substans. Gnid försiktigt med en våt svamp. Skölj med rent vatten.

Vitt vin blad röd vin försvinna

Vitt vin är ett utmärkt remover rödvin. Kasta massor av vitt vin på fläcken av rött vin och prova att använda vatten eller en svamp för att få ut så mycket som möjligt. När det gäller ett klädesplagg med rött vin i den, sedan direkt in i maskinen för att tvätta fläcken ut.

Med mjölk vin fläckborttagning

Kursen är också vanligt att vin spillts på en härlig bomullsrock. I det fallet, är mjölk den bästa fläckborttagningsmedel. I det här fallet, fläcken våta med kokande mjölk och gnugga en hel del på plats. Sedan i ett lödder över tvätt. Placera duken sedan i tvättmaskinen eller tvätta den ordentligt för hand med vatten och tvål.

Soda textil bort rödvinsfläckar

Om fläcken är fortfarande ny och det finns fortfarande en läsk flaska på bordet, sedan badda fläcken det. Gör jobbet med att badda rörelse tills fläcken har nästan försvunnit. Sedan igen i tvättmaskinen för att avsluta jobbet.

Salt bort rött vin fläckar

Salt är ett mycket bra sätt att komma bort vin fläckar. Dessutom, nästan alla alltid salt hemma. Men bara det fungerar så här:
  • Efter omvälvningen av vinet sandskädda fläcken med hushållspapper
  • Sedan ett tjockt lager av salt över det kasta
  • Låt detta dra i en minut
  • Skölj under kranen med kallt vatten
  • Sedan igen i tvättmaskinen

Salt och vitt vin

Vem skulle hellre vara säker än ledsen vill kan även använda två metoder för att göra rött vin försvinna. För detta, häll första vita vin på fläcken. Han är redan ganska utspädd eller al. Badda fläcken försvinner sedan torr med hushållspapper. Kasta sedan mycket salt. Låt det dra i en minut. Skölj sedan under kranen med kallt vatten. Sedan i tvättmaskinen.

Särskild Vin

Den särskilda om vin är en hel del information om att plocka ut en trevlig vin, lagring och mycket mer. Läs allt om det i: Wine
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha