Ta bort muskelknutor: hud, armhålor, ansikte bort muskelknutor

Fibroids är godartade hud taggar eller huidgezwelletjes. Muskelknutor förekommer främst på ansikte, hals, bröst, armhålor och ljumsken. Fibroids ser ut som små, berodde knölar på huden. Fibroider är inte en del av familjen vårtor. Detta beror på att de inte orsakas av ett virus, vilket är fallet med en vårta. Namnet "steelwratje" är därför i själva verket en förvirrande namn. Fibroids kan avlägsnas på olika sätt. Myom själv avlägsnande är möjligt, men man måste också ta bort myom från din husläkare eller en kosmetolog.

Avlägsna fibroider

  • Vad är muskelknutor?
  • Vad orsakar muskelknutor?
  • Hur Fibroider gillar?
  • Hur är det diagnosen?
  • Hur kan du ta bort muskelknutor?

Vad är muskelknutor?

Fibroider är godartade huidgezwelletjes och är även känd som huden taggar. Detta, uppkallad efter deras utseende: muskelknutor är långsträckta och ser ut som ett slags stjälk mot huden. De är hudfärgad eller ibland lite mörkare i färgen. Fibroids besöker ofta platser där en hel del friktion, såsom i nacken, ljumske och armhålor. Fibroids kan också uppstå i ansiktet och bröst.

Vad orsakar muskelknutor?

Hur går detta inträffar av svullnaden är inte helt klarlagd. Cirka 25 procent av befolkningen har en eller flera muskelknutor. Fibroider är förknippade med fetma och hormoner; Muskelknutor förekommer speciellt efter klimakteriet. Det finns också en relation med diabetes. Hos äldre människor oftare de inträffar. Särskilt i feta postmenopausala kvinnor kan ibland hitta massor av små eller stora muskelknutor. Fibroider är inte smittsam.

Hur Fibroider gillar?

Fibroids visas som mjuk, hudfärgade pedicled av svallning som kan förekomma var som helst på huden. Gupp är hudfärgade eller ljusbrun. Lämpliga platser är i nacken, armhålor, under brösten och i ljumsken.

Hur är det diagnosen?

En läkare kan se en överblick om att det är en steelwratje eller fibrom. Det behövs ytterligare forskning.

Hur kan du ta bort muskelknutor?

Myom inte försvinner av sig självt. Om de är i vägen eller så kan du hitta dem kosmetiskt störande, kan du överväga att utelämna dem. Hud taggar behandlas normalt med flytande kväve, med vilken den är frusen. Därefter, de faller från huden. Det rekommenderas inte att tillämpa denna metod i ansiktet för att undvika ärrbildning. Fibroids kan också tas bort med Iridex Varilite lasern, som vårtan svedda vilket gör det faller av från huden. I genomsnitt finns det en till två behandlingar med ett intervall av omkring fyra veckor. Fibroider är också lätt att hantera genom att skära av stammen av fibroid med en steril sax. Med en liten fibrom behövs ingen bedövning. Fibroids kan också avlägsnas under lokalbedövning genom förbränning eller genom att skrapa bort dem med en kirurgisk sax. Efter att ha täckt behandlingen med ett plåster. Under en intervju på en vårdcentral eller skönhetsspecialist kommer du bli informerad om eventuella behandlingar, kostnader och riktlinjer. GPs kan även gälla vissa metoder.
Det är inte tillrådligt att inte ta bort myom genom en sax. Men du kan ta bort dem själv genom Heltiq Skin taggar, en produkt som gör att du kan ta bort bråkmakare med ett enkelt program metod. Vanligtvis en hudläkare kommer att göra det.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Under flera månader har jag hud taggar på mina ögonlock mellan mina fransar. Detta orsakar irritation i ögat. Dessa kan tas bort utan att jag förlorar mina ögonfransar och jag kan låta dig göra detta bäst av en hudläkare eller en ögonläkare?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha