Ta bilder med en engångskamera

Bernadhina Westergren December 27, 2015 Underhållning 45 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
De gammaldags engångskameror komma tillbaka igen. Särskilt bland unga människor, de är mycket populära. Det finns flera tekniker som ger attraktiva och separata bilder. Till exempel kan du använda kameran en längre tid låg i solen eller i frysen. Dessutom är Lomography ofta sker nuförtiden.

Typer av engångskameror

Det finns flera olika typer av engångskameror. Förutom det normala som alla vet att du har också kameror med blixt, kameror bara svart / vit bilder och göra särskilda undervattensengångskameror. När Hema säljer engångskameror som automatiskt skriver ut en offert på varje foto. Mängden bilder du kan ta varierar med en engångskamera. Vanligtvis 27 bilder, men det finns också kameror som du kan göra med 21 eller 41 bilder.

Tekniker för specialeffekter

Det finns flera saker du kan göra med din kamera för specialeffekter. Dessa effekter ger ofta överraskande resultat, men kan också vara negativ.
  • Låt i solen
  • Dra kartong utanför
  • Placera i frysen
  • Drop Expres
  • Med akvarell målar på objektivet
  • Det kasta vatten över det
  • Repa linsen
  • Ljusshow på rullen
  • Det spelar ingen roll genom att vrida

Lomography

Lomography är ett speciellt sätt att skjuta. När Lomography är tänkt att ta bilder från höften utan att veta vad resultatet kommer att bli. Bilderna är ofta slumpmässigt, vilket garanterar att det ofta ger överraskande och originella bilder. Det finns etablerade regler för detta, men du är inte skyldig att hålla dig här. Exempel på sådana regler är att du alltid måste ha kameran med dig och att du måste skjuta från så nära som möjligt. För Lomography speciella kameror utvecklats men du kan också bara göra det med en engångskamera eller analog kamera.

Tips

Bröllop
En bra idé är att dela ut flera engångskameror under ditt bröllop så att gästerna ska kunna ta bilder. Detta leder ofta till mycket fina bilder. Det finns plats där du kan köpa engångskameror med en egen bild på kartong, är det naturligtvis perfekt för detta.
Födelsedag / fest
Samma som på ett bröllop kan också göra dig en födelsedag eller annan part. För barn är mycket trevligt, men observera att det inte bara är nonsens bilder är gjorda av grässtrån.
Resa
När du reser, är det också kul att ta en engångskamera, att komma hem, du kan klistra in bilder sedan formas till ett fotoalbum.

Var man kan köpa, utveckla och kostnader

Engångskameror köps på Hema, Action, Blokker och Kruidvat. De är ofta bland de ?? ?? 2,00 och 6,00 euro. När din lilla kamera är full, kan du påverka det, i detta fall, den Kruidvat, Hema och ofta på lokal fotograf. Vad utvecklingskostnaden är väldigt annorlunda. Ofta betalar utvecklingskostnader på cirka 3-5 euro och sedan en framgångsrik foto fortfarande 0,10 ?? / ?? 0,20. Hur lång tid det tar att utveckla varierar också en hel del. Vanligtvis varierar den någonstans mellan de två dagarna, ibland upp till tre veckor. Det finns också butiker med en timmes tjänst, men ofta dessa fotografier eller av sämre kvalitet. Numera kan du också välja att ha givit bilder på en CD-ROM-skiva. Så du kan dela dina bilder omedelbart dela via sociala medier utan att behöva dem först skanna ännu.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha