Svarta streck och fläckar i / på vax; vad kan det vara?

Medan tvätta kläder små svarta linjer var på dig; Vad kan detta vara? Svarta märken på dina kläder kan ha olika orsaker, brickan är ofta för full och / eller tvättmaskinen är mycket smutsig. Men det finns andra orsaker Läs snabbare och förhindra svarta linjer / fläckar på vita och kulörtvätt.

Svarta streck och fläckar i / på vax; vad kan det vara?

Black Line / sopa upp ren tvätt; vad kan det vara?
Efter några timmar tvätta tvätten kommer ut ur maskinen och till fasa den är full med svarta ränder och streck! Detta var naturligtvis inte avsikten, du vill ha en ren och fräsch tvätt ur maskinen. Tyvärr, maskinen inte fungerar korrekt gjort och försöka igen, men återigen ingen lycka. Har din tvättmaskin hade sin dag eller du kan fortfarande göra något åt ​​det? Svarta streck och fläckar på dig var precis vad orsakerna är?

Orsaker till svarta ränder i / på vaxet

Svarta ränder i vaxet har flera orsaker. Ibland är problemet med dig själv och göra du helt enkelt var inte bra, men problemet kan också ligga i tvättmaskinen. Följande lista ger en tydlig bild av vad som kan vara orsaken.

Du stanna maskinen för fullt

En bricka måste ha utrymme att tvätta. Tycker du inte gå till tvättmaskinen för full tvätta sedan väl. Klänningen är så tight i trumman som tvål och vatten inte kan nå överallt. Smuts kommer att ackumuleras och inte helt sköljas bort från maskinen. Efter tvättning, kommer du att se svarta fält på vaxet. Förutom de svarta ränder hindrar en tvättmaskin för full mycket dåligt för maskindelar bära rush eller helt enkelt gå sönder. Lyckligtvis är detta lätt att fixa. Bestäm hur mycket vikt du kan sätta upp i din tvättmaskin, sju, åtta, nio eller till och med 10 kilo nu möjligt. Du kan ofta hittas i manualen. Vaxet måste nu komma ren ur maskinen, är tvätten fortfarande inte är ren än orsaken ligger någon annanstans.

Tvättmaskinen är smutsig

En smutsig tvätt berodde på en stinkande med svarta ränder och ränder. Detta problem kan uppstå i samband med tiden. En tvättmaskin är inte rädd för en dag till en annan, men smuts ackumuleras över åren. Återigen kan detta problem lösas genom att rengöra tvättmaskinen. Ofta handboken för maskinen hur du kan göra detta bäst. Glöm inte laddaren, dispensern av tvättmaskinen, även ren i tid, hoppas också smuts lätt.

Gummiringen är trasig eller sliten

För maskinen för att göra det vattentätt är en gummiring. Denna ring, ofta grå till färgen, kan slits ut med tiden. Efter ringen kan bära grå / svarta ränder på det var som. Du kan testa, till exempel, en gammal vit trasa eller gummi svarta ränder frågor. Ser du svarta ränder kan du byta gummit. Priset på en manschett ligger ofta någonstans runt 30 euro.

Använda för mycket tvättmedel

För mycket tvättmedel fäster sig till de olika komponenterna i maskinen. Med tiden caked tvättmedel och smuts blir svart / brun. Medan tvätta smutsen kan frigöras, och svarta ränder förekommer i tvätten. För att lösa detta är det tillrådligt att rengöra tvättmaskinen och därefter att begränsa användningen av den mängd rengöringsmedel som är på förpackningen. Vill du veta skillnaden var mellan en flytande tvättmedel eller tvättmedel fortsätta läsa den här artikeln: Flytande tvättmedel eller tvättmedel?
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Du köper en ny "effektiv" tvättmaskin och måste regelbundet var 90C! rotera med soda. Detta för att förhindra att svarta ränder på tvätten. Så ingenting sparsam ??

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha