Svart skoldistrikt i svart, vita skolan i en vit stadsdel

Amsterdam har mer och mer problem med svarta och vita skolor. Blandade skolor börjar försvinna. Detta problem är inte bara i huvudstaden, har andra stora städer som Haag, Rotterdam, Utrecht och Nijmegen även påverkas. Denna artikel skrevs 2003 och därför faktiskt daterat. I september 2003 var det publicerades en rapport från SCO-Kohnstamm Institute. Detta institut har på uppdrag av Amsterdams kommun, uppdelningen mellan invandrare och infödda elever studerade vid skolor i Amsterdam. Även om denna rapport behandlar endast i Amsterdam skolor, är det också representativa för de städer som nämns ovan. Endast forskning som utförts på fakta, inte lösningar. Och åsikter isär.

Svarta och vita skolor i Amsterdam

Låt oss börja med fakta; majoriteten av barn i skolåldern i grundskolan är från etniska minoriteter. Nästan hälften av dessa studenter kommer från länder som Surinam, Marocko och Turkiet och har föräldrar med låg utbildning. Av de 201 grundskolor i Amsterdam 127 skolor har mer än 50 procent av föräldrar med elever i icke-västerländska ursprung. 102 grundskolor har även en koncentration av 70 procent. 54 grundskolan har små eller inga möjligheter till kontakt mellan aloochtone missgynnade och andra grupper av studenter som "övriga" gruppen helt enkelt saknas. Sedan finns det 52 skolor där andelen etniska minoriteter missgynnas väsentligt skiljer sig från andelen etniska minoriteter små barn i postnummerområde. Av dessa 22 skolor, oproportionerligt svarta och 30 vita skolor.

Gymnasieutbildning

På gymnasieskolor finns också övervägande vita och övervägande svart erkänna skolor. Detta beror på de olika typerna av skolan på grund av skolresultat. Invandrarelever främst gå till yrkesskolor. HAVO och VWO är mestadels befolkas av inhemska studenter med högutbildade föräldrar. När det gäller gymnasieutbildning. Grundskoleutbildning förtjänar mer uppmärksamhet eftersom här de första problemen med segregation uppstått.

Residential Segregation

Enligt undersökningen är det boendesegregationen den främsta orsaken till den pedagogiska segregation. Dåligt utbildade invandrare bor i storstäder ofta tillsammans i samma stadsdel. I dessa områden är det därför inte förvånande att det är övervägande svarta skolor. Detta är verkligen en återspegling av grannskapet. Men det är sant att inhemska ungdomar ofta skickas av sina föräldrar till andra skolor utanför distriktet, de vita skolor. Således Scholer blir svartare svart och vitt skolor blir vitare. Barn på en extremt svart eller vita skolan är knappast i kontakt med elever från en annan miljö. Det skulle vara bättre för den övergripande utvecklingen av barnet som det skulle hjälpa.

Språkfördröjning

Men ännu viktigare är att invandrarbarn i lågutbildade föräldrar att de kommer i kontakt med inhemska barn så att de integreras bättre i Nederländerna och de kommer att tala bättre holländska. De flesta invandrarelever med lågutbildade föräldrar kan praktiskt taget ingen nederländska när de börjar grundskolan. När dessa barn gå till en skola där nästan bara barn är av samma ursprung, de förblir i samma cirkel.
Dessa skolor, där mer än hälften till nästan hundra procent utländska, är nästan alltid finns i de eftersatta områden som befolkade till största delen av lågutbildade invandrare. Barnet kommer att bli lättare att tala sitt eget språk med klasskamrater än det okända holländska. Den enda nederländska är att de lär sig av läraren eller läraren. Detta är uppenbarligen inte tillräckligt och absolut inte för att de har att komma ikapp språkförsening. Dessutom alltid fungerar bevoordelijk för barn i lågutbildade föräldrar om de har kontakt med barn högutbildade föräldrar. Det senare eftersom barnen göra mycket bättre i skolan.
Det är svårt att säga vad som behöver ändras till segregation. Inledningsvis skulle jag förespråkar att skicka barn till skolor inom gångavstånd, i sitt eget grannskap så. Som ett resultat barn har samma vänner i skolan och i distriktet och som garanterar att de kommer att ha en säker och stabil barndom. Men jag kan mycket väl känna empati med det faktum att vita föräldrar vill skicka sina barn till en svart skola. På den ödesdigra skolor sämre än de skäl som anges ovan. Du kanske undrar varför invandrade föräldrar inte titta på detta. Men faktum är att lågutbildade invandrade föräldrar har liten kunskap om det nederländska skolsystemet och det finns lite eller inte intresse. De skickar sina barn till en skola i närheten och låt allt annat om denna skola, slutar sitt ansvar där.

Urban spridning

En ofta hört är: starta en urban spridning, eftersom det inte fungerar på grundskolor. Men detta verkar inte en bra idé, eftersom någon form av tvång är kontraproduktivt. Unga, gamla, svart eller vitt, alla vill bestämma var han eller hon är hemma. En annan idé är att minska segregationen huset genom att bland annat inbegriper kvalitet och arten av skolor filen i staden förnyas. Detta fungerar endast på lång sikt.

Zip Policy

Jag tror att det är omöjligt att blanda svarta och vita studenter på kort sikt på grundskolor. Dåligt utbildade invandrare ändå fortsätta att leva tillsammans i de billigare områden och infödda med mer pengar för trassliga tillsammans. Du kan ingen skyldighet att flytta till en annan stadsdel och du kan också skicka ett krav på sitt barn till en annan skola.
Vad ska skicka Zoontjes enligt Paul, professor i pedagogik juridik vid universitetet i Tilburg, eftersom det är möjligt är att kommunerna ger att föräldrar tar sina barn till skolan i sitt eget grannskap. Grundskolor kan nämligen ange ett postnummer eller skoldistrikt politik. "En sådan politik kommer till skolan styrelsen kan besluta att föräldrar inom ett visst område skickar sina barn till en skola som utsetts för detta område, som bör vara tillgänglig inom ett rimligt avstånd, ska skicka." I och för sig en bra plan, men det betyder kvar i svarta skolor i svarta bostadsområden och skolor i vita kvarter vitt.

Uppmuntra utbyte

En bättre plan är att främja utbytet mellan olika skolor inom och utanför skoltid. Men sedan detta utbyte kommer att vara intensiv. Barn behöver lära känna varandra. Du kan också tänka på gemensamma idrottsdagar och resor där barnen i de två skolorna är klyftan i grupper.

Imago svarta skolor uppsving

Det är också viktigt för att öka bilden av de svarta skolor. Såsom tidigare beskrivits, många vita föräldrar skickar sina barn till vita skolor utanför distriktet. De vågar inte skicka sina barn till svarta skolan inom distriktet. Ofta är de också rädda för det dåliga resultatet för skolan. Genom att locka bättre lärare och bättre utbildning och bra information måste ändras. Likaså hitta Haag rådmän utbildnings P. Heijnen: "Skolor bör ligga inom intervallet och kvalitet som sett särskiljas, både holländska och invandrade föräldrar lockas till den skolan."
Den färdiga svar till skolan segregation enligt mig ännu. Jag undrar om detta också kommer. Naturligtvis, jag tror att utbytet av olika skolor och förbättring och korrekt information för svarta skolor är steg i rätt riktning. Men detta är inte av metoden. Låt oss sätta först i alla fall att människor inte tvingas och att svaret är verkligen inte sökas i det hörnet. Vi kommer att behöva arbeta med är alla i små steg.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Turkiet och MarokkoDe område i Turkiet är tjugo gånger större än Nederländerna, större än Frankrike. Ekonomin växer snabbt med en tillväxttakt till åtta procent per år. Den turkiska armén är väl beväpnade och utbildade, med tanke på de fortsatta hoten i adressen för länder mot turkiska expansionspolitik. Europa är svag och splittrad. Turkiet är aggressiv, stör de vanliga interna webbplatser i Nederländerna. Många turkiska politiker i Nederländerna vid den turkiska underrättelsetjänsten utbildade för att infiltrera de politiska partierna. Turkiska ambassadören nederländska regeringen har satt press på de förändringar på export av förmåner till turkar som bor utomlands. Den turkiska regeringen stör inre angelägenheter denna Nederländerna. Dessa är nederländska förmåner! Turkiet ser sina överflödiga, dåligt utbildade medborgare uppenbarligen inte ensam som sin huvudsakliga exportprodukt, samt mjölkkor för ytterligare intäkter från utlandet. Turkarna är nöjda eftersom Kunduz alliansen inte kommer att stoppa fördragen med Turkiet och Marocko om export av förmåner. För PvdA, CDA, D66 GL och intressen i Turkiet och Marocko viktigare än de nederländska intressen. Turkar och marockaner bosatta i Nederländerna miljarder euro för att dra sina korrupta och listiga länder där de inte vill leva! Miljarder via nonstop betalningar till icke massa bosatt i Nederländerna ökar, på toppen av det är fortfarande cirka 3 miljarder euro per år för att göra Turkiet redo för EU lidmaatschappij. SVB visste år som den marockanska och turkiska familjer använder dubbelt barnbidrag för barn som bor i ursprungslandet. Ett prov av visade att 73 procent av marockansk, somaliska och turkiska familjer lura. Det är helt otroligt att våra hårt förvärvade skattepengar sura och muslimska länder upprätthållas! De får bara pengar gåva! Även om saker och ting bevisligen lurad. Av Kunduz koalitionen GroenLinks och D66 har mest nytta. De vill Nederländerna att fortsätta att upprätthålla den blomstrande muslimer. Detta omfattar inte bara fördelar, militärtjänst i Turkiet för de hundratusentals uitkeringstrekkers.Veel politiska partier inte är villiga att genomföra grundläggande reformer och då menar vi en koalition som inte är för underskott skatte card draw men är villig att omstrukturera statliga organisationen och offentliga utgifterna för att hålla klon. Efter påtryckningar från Bryssel har föreslagit Kunduz gruppen ytterligare börda för överbelastad Nederländerna och vägrar att göra verkliga nedskärningar som kräver stöd för is.Via skrupelfria företag miljarder av skattebetalarnas pengar kanaliseras till Turkiet och Marocko. Skrupelfria arbetsförmedlingar, resebyråer, städföretag, religiösa detaljister, snabbköpskedjor förstör nederländska ekonomin. Turkiska handelskammaren har räknat ut vad som sker heroinhandeln i den turkiska ekonomin: omsättningen av brottslig verksamhet av maffian är 85 miljarder dollar. Som uppgår till ungefär en tredjedel av Turkiets nationalinkomst. Välorganiserade turkiska och marockanska gäng i Nederländerna och smuggling i heroin fast i kontroll. På grund av den stora tillströmningen av bidragstagare visar att i många samhällen oproportionerligt stort antal turkar och marockaner är artificiellt "officiell". De är särskilt väl organiserade och indoktrinerade unga generationerna får genom att prioritera "positiv särbehandling". Turkiska och marockanska organisationer är ofta består av släktingar. Via brorson systerdotter avel utökade familj släktskap är den ultimata grunden för grov brottslighet. Överallt ser vi slutna celler infiltrerar också de politiska partierna. Många kärr dem sitta i det lugna fördelar och kontrollera handeln från Afghanistan, Pakistan, Nordafrika via Turkiet och Marocko till Holland och därefter. Skära ner på bedrägliga massan är nödvändigt, sluta omedelbart med upptagande av 150.000 nya bidragstagare, som är till övervägande del muslimsk. Och vi bara klippa tillbaka. Nederländerna men fattigare, Turkiet rikare Och så du se varför vi måste skära igen som holländska. Vår stat växthus är rånad av parasit profitörer som kommer här och om de alla har är att föra in, de går tillbaka till att leva ett gott liv för våra pennies. Även om majoriteten gentemot det. Men det är bara våra halsar drivit igenom diktatoriska muslimska länder till vän houden.Nederland ligger i den största befolknings omvälvning i sin historia, med särskilda populationer niet_Europese de ursprungliga invånarna mycket snabbt bytas ut. Gata för gata, kvarter från grannskapet, det finns en etnisk förändring på gång. I Amsterdam, Rotterdam, Haag och Utrecht, de flesta barn under arton år som bildas av icke-västerländska invandrare. År 2015 den stora majoriteten av hela befolkningen i Randstad kommer att bestå av icke-västerländska allochtonen.De majoritet av invånarna i Amsterdam är invandrare. Sedan 1974, den inhemska befolkningen mer än halverats i huvudstaden. De lämnade eftersom icke-västliga invandrare genom "positiv särbehandling" gavs prioritet i tilldelningen av bostäder, utbildning och arbete! Amsterdam Sydöstra omfattar 82% av befolkningen i icke-västerländska invandrare. 18% Indigenous nederländska består i huvudsak av 50-somethings. Koloniseringen av Amsterdam Southeast av icke-västliga invandrare är inte bara resultatet av höga födelsetal bland icke-västerländska invandrare. Ett annat exempel är situationen i Amsterdam-West. I detta område bor cirka 220.000 personer. Av detta 13% holländska. Detta är en del har nu blivit helt obeboelig. Ett omedelbart resultat var att ett krigsmonument har fått ge plats för byggandet av en moské. Det är mycket mer ett resultat av den pågående invandring och positiv särbehandling med fokus på den allsmäktige PvdA, CDA, D66 och GroenLinks som vill minimera antalet ursprungsbefolkningen. Tillväxt av anti-holländsk "invandrare kolumnen är viktigt för PvdA, CDA, GL och D66. Många politiker, topp tjänstemän, bonusar frossare och kommunala ledare investerar i en sådan kritisk massa för att behålla makten. Dessa politiker beter sig som en förlängning av muslimska länder. J. Cohen och WPB topptjänstemän är inte redo att bygga Europas största moskén i Amsterdam. Han var återigen ett bi ankomsten av muslimer och gav dem samma råd att fortsätta. Vad en skamlös hypocrisie.Cijfers för Centrum för forskning och statistik staden Rotterdam visar att för närvarande majoriteten av staden är invandrare. 30 år sedan skolorna främst holländska elever, består nu av studenter är 90% etniska minoriteter, med den stora majoriteten av turkiska och marockanska studenter. R. PLASTERK vill ha bättre utbildning och mer innovation. PLASTERK emellertid inför krav på arbetsmarknaden som fokuserar på kunskap och teknisk innovation. Detta kräver välutbildade människor i sekundär och högre professionell nivå. Men utbildningsnivån är just det medvetna politiska val av WPB gedaald.De stort problem i utbildningen är ett politiskt problem: Fram till 2011, antalet icke-västerlänningar i landet med nästan 490 000 personer, medan den totala befolkningen under samma period växer med 570 000 personer. Detta innebär att invandrare tar tre fjärdedelar av befolkningen på deras vägnar. Låt oss börja med fakta; majoriteten av barn i skolåldern i grundskolan är från etniska minoriteter. Nästan hälften av dessa studenter kommer från länder som Surinam, Marocko och Turkiet och har föräldrar med låg utbildning. Av de 201 grundskolor i Amsterdam 127 skolor har mer än 50 procent av föräldrar med elever i icke-västerländska ursprung. 102 grundskolor har även en koncentration av 70 procent. 54 grundskolan har små eller inga möjligheter till kontakt mellan de missgynnade och andra grupper av studenter som "övriga" gruppen helt enkelt saknas. Sedan finns det 52 skolor där andelen etniska minoriteter missgynnas väsentligt skiljer sig från andelen etniska minoriteter små barn i postnummerområde. I många stadsdelar undervisningen har blivit nästan omöjligt. Stora städer har nu en lägre utbildningsnivå än Turkiet och Marokko.Den Haag räknas för första gången i historien fler invandrare än infödda. Befolkningen av den holländska nedstigningen har sjunkit i år till under 50%. Och se Hague är precis som många andra städer där islam är tjänsten fråga: byggnader med tv fack, separerade män med skägg och kvinnor / flickor skygga i uniform på gatorna lopen.Ook Utrecht verkar falla offer muslimer; i studien av staden Utrecht är en invandrare definieras som en person som är född utomlands eller vars föräldrar är födda utomlands. Denna manipulation vill inte de valda borgmästarna i förstärknings tid. Så är placerade två kommunala kontor i moskéerna i Utrecht, en för kvinnor och en för män. Muslimska länder tillhörande infrastruktur som stöds av den nederländska byråkratiska kasten är en stark grund för de förrädiska politiska partierna. Dessa parter finns tusentals artificiella tjänstemän verksamma inom statliga instellingen.Gestuurde rörelser i muslimska länder som för närvarande har krävs endast en bindande ideologi och subventionerade organisationer, ofta med stor kraft bakom kulisserna. Genom insyn i de finansiella flödena är okontrollerbar intresse på lur. Varför människor har lust att öka inflytandet från den turkiska staten i Nederländerna och andra länder och att utbyggnaden av "turkiskheten" skapades. Assimilering och "Dutchification" bör därför undvikas till varje pris. Muslimer uttrycka rädsla av att växa upp generationer av människor i turkiska eller arabiskt ursprung som varken Turk / marockanska eller är nederländska, men en odefinierbar blandning av kulturer. Muslimer som inte värdesätter sina turkiska eller arabiska bakgrund, är förakt fond. Såsom angivits, kopplingen till landet på många sätt hålls tätt och detta avsevärt från muslimska länder och iscensatt sin makt inom PvdA, CDA, GL och D66 är groter.Verwar denna tvivelaktiga konstruktion, dock inte med demokrati avgörande fenomen som den utomparlamentariska beweging.Deze gigantiska revolutionen var och är av PvdA, CDA, GL, D66 politiker stöd och riktade i grunden mot intressen och behov burgers.Turken och marockanerna är den största gruppen. Somalier och marockaner närvarande växer snabbast. När allt kommer omkring, här föddes barn till turkiska och marockanska föräldrar, som själva var alla födda här inte räknas. Att det finns mer och mer. Någon hade detta har sett komma: mellan 1980 och 2012 ökade antalet marockan 20.000 till 560.000! Turks ännu fler ?? När löpte ut i 2032 igen 25 år, det finns vilja båda grupperna ungefär 2.3 - är 2,8 miljoner. Antalet somalier etc. kommer att vara lika stor som nu antalet marockan och Turken.De situationen är dramatisk. Som sakkunnigt förstört av successiva regeringar. Det finns bara de mest olämpliga utlänningar från jorden dras till Nederländerna. Äktenskap som har diskuterats med befolkningen helt på det. Muslimer kan endast gifta muslimer. Colonization genom livmodern kallas. Du kan tryggt säga att situationen i alla större städer är regelrätt fruktansvärda och ofta farligt. Kvinnor är de obildade massorna, "hora" män "sjuka gay" och spottade. Stora städer har inga fler tårar att gråta. De har länge varit förlorad, sålts och förrådd. Fortsatt är katastrof Föräldrar på välfärd. Med sju barn i Wajong igen genom sin brorson och brorsdöttrar är jävlas. Dessa bör rapportera var tredje månad till de myndigheter som de är bosatta i Nederländerna. Kallas. Äktenskap Migration återförening av muslimerna är den största ondskan för genom brorsdotter och brorson äktenskap finns det en ständig tillströmning. Artificiell ökning i dessa typer av oönskade folk kallade oundviklig, hon var så moraliskt rätt eftersom födelsetalen var för låg. Låga födelsetal är just på grund av den icke-muslimska inhemska reproduktion. Marockanska tonårs kvinnor med tre barnvagn, analfabeter män med sju kvinnor och 25 barn som gör unlivable hela gatan, bara störa den normala, natur mänsklig reproduktion. Många kvinnor vill inte komma i en sådan miljö barn. Med den nuvarande storleken på den muslimska befolkningen är nästan säkert att de kommande 25 åren kommer att vara tillräckligt med mat och energi. Sluta med den exempellösa massinvandringen. Nederländerna är inte en invandringsland. Vi måste börja i andra änden, med upptagande av invandrare. För trettio år sedan, bör regeringen fastställa behörighet, såsom Australien gör till exempel. Du måste tala språket, har ett jobb, hantera en handel och ekonomiskt oberoende. Nu här har vi de dåliga element som förstör resten. Värdelöst entré politiska Nederländerna oönskade grupper har erkänt och fortfarande inom sen ?? som bara känner vägen till förmån kontoret ??. Trångboddhet i detta lilla land är ett annat stort problem. Utbildning, eller snarare bristen på det, är ett annat problem. Gärningsmännen här är de två inkomster hushåll som inte har tid att läsa för sina barn sagor full av moraliska lärdomar, vilka värden utspädning. Särskilt föräldrar med marockanskt och turkiska pojkar får sitt förflutna. Föräldrar som efter 35 år fortfarande talar ett ord av nederländska, inte har anpassat sig till samhället, där kvinnor måste hålla en låg profil och inte en människa, inte en läkare, kan röras. Den stora felet med muslimer är det ?? vi fick de värsta delarna: från missgynnade områden i Marocko och Turkije.De "elit" har skapat en brottsling, nästan irreversibel situation, avsiktligt. Det råder oklarhet om deras motiv är för en vanlig människa knappast läsa eller gissningar, men medvetet byråkrater har mark förstörs eftersom det är vad som hände: de stora städerna är maktcentra, som alla faller i händerna på fanatisk , likgiltig islamorienterade utsläpp. Under mer än 10 år dikterar mi Islam de nationella valen. Sedan är det över och ut. Om man ser realistiskt leva våra barn och barnbarn senare mellan 7000000 icke-västerländska invandrare och Nederländerna tas över helt. Om invandringen inte minskar dramatiskt, kommer mer och mer av våra barn ska skickas till krig för att få mer mat och energi. Vår historia kan sättas i soporna eller har en stor twist, Nederländerna, förrådet för världen i framtiden inte längre kommer att ha råd med, inga pengar och ingen mer kunskap, förfall framfall nedmontering röta och rivning är resultatet. Byråkratiska kasten har i det här fallet människor inte be om lov. På kort tid har dessa muslimska migration någonsin presenteras för allmänheten. Politiker och tjänstemän som är involverade i denna process är själva sjuka, svaga och bedrägliga. Fram till dess är det ett bedrägeri! Med vänliga hälsningar, Anti-krisen kommitté Tessa S., Adriana T., W. Brassy

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha