Svara på GrippeNet kärlek och delta i övervakningen av epidemin

Svara på GrippeNet kärlek och delta i övervakningen av epidemin

Den fjärde GrippeNet.fr säsongen börjar. Alla kan delta i övervakningen av epidemin och därmed hjälpa forskarna öka kunskapen om sjukdomen.

Hade du en rinnande näsa värk, feber, kropps ...? Svara på frågeformulär GrippeNet.fr tar fem minuter, och det behöver inte vara sjuk. Varje vecka är en länk som skickas per post för att uppdatera informationen.

GrippeNet.fr lanserades för tre år sedan av Inserm och Världshälso Watch Institute. Det kompletterar de traditionella influensaövervakningsnätverk som drivs av sjukhus, allmänläkare och barnläkare.

Information i realtid på influensaepidemi

Där är han att engagera befolkningen, det vill säga alla som bor i Frankrike, oavsett ålder, nationalitet och hälsa. Målet är att slutföra uppgifter om utbrott influensa i realtid. Förra året började övervakning 13 November, 2013 och slutade April 13, 2014.

Den information som Internetanvändare vara anonym. De kommer inte bara att hjälpa forskare att övervaka epidemin, men också för att bättre förstå riskfaktorer för influensa, slutligen, bättre skydda sig. Alla svar intresse för forskare, även om du är i perfekt hälsa.

Sajten erbjuder också varje deltagare att jämföra sina resultat med andra grupper av människor, ta emot grafik i hans personliga utrymme.

Särskild övervakning av gravida kvinnor

Förutom den vanliga övervakning, GrippeNet.f introducerar i år en särskild övervakning av gravida kvinnor, en population med risk för vilka vaccinet mot influensa rekommenderas också. Detta är G-GrippeNet projektet.

Sex tusen människor lånas ut till spelet förra året, och 24% av deltagarna rapporterade influensaliknande symtom. Om du vill vara en del av detta nätverk: www.grippenet.fr

Läs också: Kartan för 2014-2015 influensa i Frankrike

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha