Svar på vanliga barn / preschooler frågor

Barnuppfostran ses som den kanske svåraste "jobb" som du kan ha. Ok, det är också givande och du vet vad du gör det, men det finns en hel del inblandade. Vet att du är inte ensam och du kan alltid vända sig till andra föräldrar för att få råd. Följande rekommendationer kan hjälpa dig vidare.

Vad du ska titta efter när man köper skor?

I en ålder av 1 till 12 år, växer ett barns fot i genomsnitt två mätningar per år. Det är viktigt att skorna passar väl för att förhindra klagomål. Genom att bära skor som inte passar ordentligt kan, till exempel, stortån och även hela foten växer inåt. Senare i livet skulle vara ännu knä, höft och ryggsmärtor uppstå.
Var ska du leta efter när man köper skor?
Skon måste passa väl till foten, utrymmet mellan stortån och den främre delen av skon minimala 10-15 mm. En liten plats är bra eftersom foten medan alltid gå en bit för att dyka upp, men köper skor ?? den ?? tillväxt.
Sent i skon lager för att mäta båda fötterna, kan det vara så att en fot i längd är annorlunda än den andra.
Mäter också bredden av foten, de flesta av barnen passa in i en vanlig sko, men vissa har en smalare eller bredare fot fot.

Är det fel att låta dina barn slitage begagnade skor?

Forskning har visat att färre fotproblem uppstår hos barn som inte bär skor. Skor bör därför vara så smidigt som möjligt. Begagnade skor har körts så smidigt och kanske ännu bättre än ny. Begagnade skor kan vara bra, under förutsättning att de inte är alltför slitna.

Hur undviker du så många vredesutbrott i ditt barn?

  • Berätta ditt barn vad du gör och vad du ska göra, han vet / henne vad han / hon kan förvänta sig av dig.
  • Ge ditt barn något att göra i situationer där du vet att ditt barn har ett utbrott kunde få.
  • Säg inte ja eller nej omedelbart om ditt barn frågar dig något, men tänk på det och sedan hålla fast vid ditt val.
  • Trötthet kan arbeta vredesutbrott i hand.

Hur hanterar du med ditt barn om han har ett utbrott?

En utbrott är ett uttryck för ilska, frustration eller impotens. Ditt barn inte själv kontroll. Omkring två år ditt barn upptäcker att han / hon är en individ med sin egen uppfattning, deras egna önskemål och behov. Han söker sedan sina egna gränser och din också. Speciellt om han inte får som han vill, eller om något går fel, kan det uppstå ett utbrott.
Det viktigaste är att du som förälder så ?? s situation är fortfarande lugn. Onda gärningar är helt enkelt kontraproduktivt. Känner du i det ögonblicket irriterad, räkna in först till 10 sedan försöka förklara för ditt barn att han först måste vara lugn och visa förståelse för hans vrede. Då inte ge honom och lät honom veta att han skulle vara tyst. Kanske du kan lägga den i en annan lugn plats, ibland lugnar också genom att ta bort honom från situationen. Om detta ännu inte, insisterar en annan för att vara tyst, men lugn. Försök också att distrahera honom eller ge honom en kram. Så småningom utbrott Överskriden än ingen uppmärksamhet till det och gå vidare till ordningen för dagen.

När du går för första gången med ditt barn till tandläkaren?

För första gången gå till tandläkaren med ditt barn kan i princip sedan ett år. Dock kommer tandläkaren sedan göra ingenting, och du melkgebitje är ännu inte avslutad. Ändå råder tandläkare speciellt att ta ditt barn när du går att kontrollera, så att ditt barn kan vänja sig vid denna typ av besök.
Mellan två och tre år är en komplett mjölktänder och kanske söka en tandläkare för att sätta ditt barn i stolen och försöker om du har barn / vill öppna munnen så att tandläkaren kunde se. Han kommer dock att göra ingenting, och om ditt barn motarbetar det är också bättre att sätta ditt barn i stolen men bara för att låta klockan.
4 år är en obligatorisk årliga besök till tandläkaren. Försök att göra besöket till tandläkaren för ditt barn roligare genom att gå efter något roligt att göra eller köpa något gott.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha