Surfing och kitesurfing plats Strand Horst

När du letar efter en plats för att surfa eller kite surfing, kan du överväga Strand Horst. Den här stranden är nära the freeway, men har blivit en av de stora surf och kitesurfing platser i Nederländerna.

Läge Strand Horst

Strand Horst ligger direkt intill A28, avfart 11 mellan Harderwijk och Ermelo. Det är nära Strand Nulde. Tvärs över gatan hittar du Zeewolde, nås med färja. Landningen av färjan ligger bredvid Strand Horst. Navigations adress Palmbosweg i Ermelo. Mitt i Nederländerna, så lättillgängligt.

Attraktionskraft Strand Horst

Förutom motorvägen inte låter mycket tilltalande, men Strand Horst har haft en hektisk remsa av stranden. Vattnet är ganska grunt, så om du faller av din bräda, du är snabbt tillbaka på. Inte bara surfare och kitesurfare kan hittas på vattnet vid Strand Horst. På vintern när det Nuldernauw är frusen, få de ijssurfers igång. En mindre avgift tas ut för parkering på stranden. Det finns också en båt lansering plats och det finns rena toaletter. Den enda nackdelen med det grunda vattnet vid stranden Horst är gräset som växer på marken och ibland som kan vara irriterande.

Surfa eller Kitesurfles

På stranden Horst påträffas Telstar. Här kan du hyra surfbrädor och naturligtvis köpa alla nödvändigheter. På sommaren surfa Centret är öppet och du kan gå för surflektioner och kite surfing lektioner här. Kraven är inkluderade i priset lektionen. Det är också möjligt att följa säkerhets freestyle kliniker eller kliniker för både nybörjare och den erfarne kite. Om du inte surfar levererar mer och ännu en gång kommer att vara på hyllan, kan du även hyra surfingutrustning utan att använda sig av de lärdomar.

Surf

I resten av Nederländerna verkade vara surfa på tillbakagång, men den här sporten sakta börjar komma tillbaka. På Strand Horst är fortfarande helt surfat. Det finns också surflektioner för både nybörjare och erfarna surfare. Vågorna Stämningen är aldrig lämnat här.

Drakflygning

Kiteboarding är en sport som kan utövas var som helst, men Strand Horst är en officiell kitesurfing zon. Sporten är mycket närvarande och besökare kommer från hela Nederländerna och även från Tyskland. En kitesurfer står på en surfbräda och lät sig genom att dra en drake på vattnet. Som erfaren kite du kan göra höga hopp, de yrkesverksamma har upp till tjugo meter hög. År 2012 PKRA kitesurfing World Tournament hölls på Strand Horst. För detta ändamål var de bästa kitesurfare i världen till denna strand att spela in mot varandra.

Stand Up Paddling

Sedan 2011 de också anordna Telstar Strand Horst bootcamps Stand Up Paddling, även kallad Suppen. Suppen är paddla stående på en surfbräda våg. Under denna bootcamp Stand Up Paddling är en kombination gjord av Suppen och styrkeövningar, både på vatten och på land. Det är också möjligt att följa en lektion här.

MAT OCH DRYCK

Även den inre människan är tänkt. På Strand Horst finns flera restauranger.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha