Superfoods och skönhet

Superfoods, det är en verklig hype att vara både i matvärlden och världen av kosmetika. Som levererar ibland återigen en kritisk röst: är det naturligtvis inga mirakelkurer. Faktum är att de goda näringsämnen som finns i dessa superfoods åtminstone ha en positiv inverkan på hälsan. Och i en värld av kosmetika är i många produkter drog nytta av alla dessa antioxidanter, vitaminer och mineraler, etc.

Superfoods, hype

Nietzsche hade kanske ibland kliade bakom örat i de filosofiska begreppet "supermat" eftersom om det verkligen är sant att man är, vad man äter, superfoods ska ge en övermänniska. Ingen kan förneka det faktum att i en värld av kosmetika alltmer fortplantas budskapet att vacker hud är inte bara resultatet av en bra ansikte och kropp, men också ett hälsosamt sätt att äta och leva. I en hälsosam kost även tillämpa de så kallade supermatar, livsmedel som innehåller mycket antioxidanter och vitaminer och mineraler förekommer. Men ja, vi bara vältra sig i välgörande friska Cocagne av superfoods och visas en artikel i Telegrafen på 6 mars 2014 som rubriker "superfoods finns inte." Nutrition Center varnar konsumenterna för den hype av superfoods; detta inte skulle vara friskare än andra livsmedel ansvarsfullt och eventuella effekter på vissa sjukdomar inte har vetenskapligt bevisade; vara dåligt för plånboken. En något olyckligt text för meddelandet borde vara att du bör framför allt fortsätta att äta enligt den klassiska skiva med fem och mer än så, särskilt varierande. Inte så mycket de goda egenskaperna hos superfoods urholkas, men tanken att sådana näringsämnen enbart kan bygga en balanserad kost. Titta bara på Angelina Jolie, här damen äter bara frön och bär och måste betalas med anorexi. Med andra ord superfoods kan således förbli solid, men endast som en del av en i övrigt hälsosam kost och även livsstil. Och som för att plånbok fråga i Nederländerna, kan vi - efter plundringen av staten - fortfarande sig själv, vara den sista biten av pengar.

De fem bästa superfoods för vacker hy, hår och naglar

Superfoods är också hett i världen av kosmetika. Men det är så hela börjar med en hälsosam kost: dålig kost, dålig hy; hälsosam mat, frisk hud. Det finns också specialbutiker som säljer superfoods såsom Super Food Centre i Amsterdams stadsdelen Jordaan. Superfoods innehåller många nyttiga näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, omega fetter, antioxidanter. Bra för hud, hår och naglar.
Fem superfoods specifikt för utseende:
  • kokosolja - multifunktionella; förtäring ett fett brännare, när den tillämpas externt på huden, ett rengöringsmedel, en kräm, efter sol lotion och, för att använda henne som serum eller mask.
  • rå kakao - en super antioxidant, till exempel smoothies, i form av kakaosmör, en fuktgivande och uppmjukande kräm.
  • Chlorella - har en avgiftande effekt; som skall vidtas i drinkar eller i tablettform
  • gojibär - full av antioxidanter som motverkar hudens åldrande och inflammation; för konsumtion på många sätt
  • Hampfrön - full av omega 3-fetter, som ger näring åt huden inifrån; lägga till, bland annat, till soppor, sallader, smoothies

Super Foodies för ditt hår

Länka inre och yttre skönhet att tala med Oolaboo. Denna unga Företaget lanserade våren 2014 en ny hårvård linje kompletteras med olika hudvårdsprodukter, som den japanska Matcha te skönhet booster tillsammans med en mängd andra näringsämnen. Försämring i hennes tillstånd vi har är delvis på grund av brist på mat i hårvård. I schampo och balsam av linjen Super Foodies Oolaboo näringsämne ingen brist!
Sortimentet består av fem olika par schampo och balsam:
  • ingen mjäll: med zinkpyrition, en aktiv ingrediens för torr och fet mjäll
  • rik fuktgivande: för torrt och skadat hår, inklusive babassuolja
  • livlig curl: för lockigt hår, med manukahonung
  • färg vistelse schampo: för färgat hår med tranbär
  • färsk stimulerande: för fint hår med 100% naturlig pepparmyntsolja; för en ny känsla och främjar en hälsosam hårväxt

Hud regim av

 ger i linje Skin Regimen en anti-aging Body Scrub och Body Cream, vilka produkter innefattar en roll för olika superfoods. Juvenate Skin Body Scrub är en rik, närande scrub med partiklar av Chia frön; Dessa frön innehåller omega 3-fettsyror och tillsammans med de andra ingredienserna i skrubba en avgiftande effekt på vävnaden. En 230 ml flaska kostar ?? 47,75. Juvenate Skin Body Cream innehåller ao Matcha te har antioxidant aktivitet och koffein för att främja mikrocirkulationen och fettförbränning. Krämen är bantning, dränering och uppstramande. En burk med 250 ml kostnader ?? 69,75.
(0)
(0)
Tidigare artikel Öka fettförbränningen

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha